Dr. Stangl Willibald levele 2004.

Dr. Stangl Willibald a madridi Német Nagykövetséghez intézett leveléből:

Az osztrák napilapokból értesültem arról, hogy Dr. Hamert jogerős ítélet nélkül Spanyolországban elfogták és bebörtönözték. Ismerem Dr. Hamer orvostudományos felfedezéseit és már több, mint 12 éve foglalkozom vele. Sorra kiderült, hogy mély igazság rejlik abban, amit a számítógépes technikával és éles meglátásával fedezett fel, amelyek segítségével a betegeket megszabadítja a szenvedéstől. Kezdetben több neves tudós igazolta igazát, akik erős nyomás hatására kénytelenek voltak visszavonni nyilatkozatukat, többek között nekem, egyszerű orvosnak is ezt kellett tennem. Időközben azonban az Új Medicinának a lakosság körében komoly visszhangja lett, és nem csak az egyszerű, hanem érdekes módon intelligens és kritikus emberek is analizálják a betegségeik és okok közötti összefüggéseket. Az akadémikus kezelés mellett ezen az úton is keresik a segítséget, ezzel nagyobb eséllyel indulhatnak el a gyógyulás útján.

Számomra felfoghatatlan, hogy a Tübingeni Egyetem bírósági felszólítás ellenére nem végzi el a hitelesítést. Egy csapásra tisztázódhatna minden, így vagy úgy!
Ehelyett azt követelik tőle, hogy „esküvel tagadja meg”! Már önmagában ettől az utasítástól feláll a szőr az ember hátán, Galileo Galileire (inkvizíció) emlékeztet, a középkor zászlaja lengedezik az évszázadunk felett!

Amikor Semmelweis Ignác felfedezését megosztotta professzor kollegájával, kirúgták az állásából, megvetették és végül a bolondok házában végezte. Ma emlékműve ott áll Bécsben, sőt, van Semmelweis Orvostudományi Egyetemünk (!) és büszkék vagyunk arra, hogy volt egy ilyen nagy orvosunk, aki több ezer gyermekágyasnak mentette meg az életét. Akkoriban melyik orvos kollegája foglalkozott Semmelweis doktorral? Elintézték!

Dr. Hackethal 1970-ben egy orvos konferencián felszólította kollegáit, hogy az emlőrák esetében a nők mellét ne távolítsák el azonnal ilyen brutálisan, ehelyett vágják ki csak tumort, mert a nők nagyon szenvednek ettől a megcsonkítástól és integritásukban érzik magukat megsértve.

Mi történt?

Kidobták és a kongresszus szó szerint erre a következtetésre jutott: “Kijelentése undorító és ezért elutasítjuk!”
És mit tesznek 2004-ben? Amikor csak lehet, megtartják a női emlőt, sőt, plasztikailag segítenek visszaállítani a régi formáját!
Hol marad a rehabilitáció, mert hisz igaza lett? Elfelejtve!

Térjünk vissza Dr. Hamerre!

Már mostanában utalnak arra orvosi szaklapokban, hogy a súlyos biológiai konfliktusok lenyomatai megtalálhatók az agyban, lsd. Medical Tribune 8. szám, 2004.04.18. (írta: Prof. Dr. Alexander Friedmann, Bécsi Pszichiátriai Egyetemi Klinika; Dr. Maria Steinbauer egyetemi docens és Dr. David Vysseki). Dr. Hamer ugyanezt állapította meg 20 évvel ezelőtt, ezt írta meg a Tübingeni Egyetemre benyújtott habilitációs munkájában.

Egy 2004. január 25-én megjelent osztrák orvosi lapban újdonság és aktuális hírként az alábbi cikk jelent meg:
Brain Imaging: a pszichikai megbetegedések vizualizálhatók.Utalnak arra, hogy kutatók most első ízben bizonyítják a mágneses rezonancia tomográfia segítségével a képernyőn a pszichikai megbetegedéseket.

Tehát mégis! Dr. Hamer neve a cikkek egyikében sem kerül említésre.

Amíg Dr. Hamer és ellenségei nem halnak meg, felismeréseit nem fogják elismerni. A történelem úgy látszik, rendszeres időközökben ismétli önmagát. Ismerjük el, a karizmatikus egyéniségek gyakran nehezen kezelhetők, agresszívak, türelmetlenek és kortársai számára kihívóak.

De adhat-e okot ez arra, hogy egy ilyen kényelmetlen kutatót meghazudtoljanak, üldözzenek és bebörtönözzenek ahelyett, hogy állításait érzelemmentesen ellenőrizzék?
Hamer valószínűleg ugyanarra a sorsra jut, mint Semmelweis: üldöztetés, megkínzás, megvetés, pszichiátria és vége!!
Én immáron 40 éve dolgozom orvosként és igazolhatom, hogy Dr. Hamer felfedezései (és most már Dr. Friedmann et alienas / bécsi professzoré is) az utóbbi években csodálatos kiegészítő segítséget nyújtott pácienseimnek.

Köszönöm Önöknek, hogy áldoztak időt levelem elolvasására, némileg talán el is gondolkodnak rajta és kérem Önöket, hogy segítsenek Dr. Hamernek, függetlenül attól, mi a véleményük róla, mert a börtönt nem érdemelte meg!

Üdvözlettel
Dr. Stangl Willibald

 

  1. október 18-án a spanyol hatóságok kiadták Dr. Hamert Franciaországnak.
  2. február 17-én Dr. Hamert szabadon engedik.