Az önismeret nem habostorta!

Mi Szegedről jártunk fel Budapestre a Klub estékre rendszeresen csütörtökönként, viszont megérte számunkra, mert rávilágítást és rámutatást kaptunk esettanulmányokon és beszámolókon keresztül, hogy MI IS A GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY, mire használható és hogy felismerjük, hogy nem kell hozzá, semmilyen guru, vagy spirituális tanító, vezető ahhoz, hogy előbbre jussunk életutunkon.
Azt értettük meg, hogy saját magunkon saját magunk tudunk segíteni.
A lelki okok felismerése, az “AHA” pont megtalálása egy nehéz dolog, viszont az egyetlen út a betegséget kiváltó okok feloldásához.
“Az önismeret nem habostorta !”

Piliscséven a tanfolyamok természethez közeli környezetben, családias hangulatban zajlottak. A környezet varázsa és a tréning anyagok tartalma és előadása azonos szintet képviseltek.
Minél több ismeretanyaggal rendelkezünk, annál több dolgot észrevettünk magunkon, viszont tudatában lenni annak hogy mi miért történik a biológiánkban hatalmas kincs és ajándék.

Köszönettel tartozunk Dr. Ryke Geerd Hamernek, Nektek Juli, Kata és magunknak, hogy tettünk és nap mint nap teszünk annak érdekében, hogy jó egészségünket fenntartsuk !

Üdvözlettel:
Tóth Józsefné Eszter és Tóth József
Szeged