Dr. Hamer malagai letartóztatása 2004-ben

Dr. Hamert 1997-ben azért börtönözték be, mert háromszor ellenszolgáltatás nélkül adott információt felfedezéséről. Hans-Ulrich Niemitz, a lipcsei közgazdász, történész, nagy gondolkodó és az egyik leghíresebb német professzor egyik szakvéleményében a következőket írja: „A mai tudomány állása és legjobb tudásunk szerint természettudományos kritériumok alapján az Új Medicina helyességét igazolnunk kell. Az akadémikus orvostudomány ezzel szemben természettudományos szemszögből csak egy amorf massza, amely alapvetően rosszul értelmezett (állítólagos) tényeken nyugszik, és emiatt nem csak hogy nem verifikálható, de még csak nem is hamisítható. Ezért a természettudományos kritériumok szerint az akadémikus orvostudományt hipotézis zagyvaléknak, és a legjobb emberi megítélés szerint tévesnek kell nevezni.”

Professzor Karsten Voigt, a Tübingeni Orvosi Fakultáció dékánja maga ismerte el 1986-ban a Sigmaringi Bíróság előtt a habilitációs eljárás alatt, hogy Dr. Hamernek igaza lehet az Új Medicinát illetően. Ezen kívül bevallotta: „Az akadémikus orvostudomány a rákról szinte nem tud semmit!” Ugyenezen a tárgyaláson megkérdezte őt a bíró, hogy lehet az, hogy Dr. Hamernek igaza lehet, az Új Medicina helyessége nagyon rövid időn belül hivatalosan igazolható lehetne, de mégsem igazolják. Voigt válasza erre: „Nem is akarjuk tudni, hogy Hamernek igaza van-e vagy sem.”

A következő dialógus a bíró és Voigt professzor között zajlott: Dr. Iber bíró: „Önök tehát nem akarják tudni, pedig könnyen igazolni tudnák és tulajdonképpen kötelesen lennének igazolni, ami messzemenő következményeket vonna maga után?”

Professzor Voigt: „Nem, nem akarjuk tudni, és én mindig és mindig Dr. Hamer ellen fogok szavazni, akármit is ír.”
Niemitz ezt az egyik összegzésében tömeggyilkosságnak nevezi, továbbá ezt írja: „Végül a Tübingeni Egyetemen túl társadalmuk egésze és ezzel minden bíró, minden államügyész, minden politikus, minden hatóság, minden professzor, minden rend vagy lobbi vezetője és mindenki egyenként fel kell tegye majd a kérdést, hogy ezt hogy hagyhatták megtörténni?”
Franciaország kéri Dr. Hamer kiadatását Spanyolországtól. A jogászok pszichiátriai intézetbe akarják záratni. Dr. Hamer anyagilag nem engedheti meg magának azt, hogy ügyvédeket fizessen, eljárásokat kezdeményezzen. Az idők során minden vagyonát elvesztette. A belgyógyász teológus karrierje kezdetén még jómódban élt. Sikeres találmányai voltak, mint pld. a plasztikai sebészetben használatos atraumatikus Hamer-szike, melynek éle 20-szorosa egy borotvapengének. Ezen kívül egy speciális csontfűrész, szintén a plasztikai sebészet számára, egy a test formájára automatikusan illeszkedő masszázságy, valamint kifejlesztett egy transzkután szérumdiagnosztikához szükséges műszert.
Spanyolországban folyamatosan szemináriumokat tart, írja az „Egy Új Medicina hagyatéka” c. könyvének második kötetét. A „Rák és a többi úgynevezett megbetegedés” c. könyve ez év júliusában jelent meg, melynek záró fejezetében ezt írja: „Bármit tesztek, vagy amit félelemből nem tesztek meg, Dirk fiam hagyatékát hűen fogom védeni. Később majd mondhatják, hogy legalább egyvalaki volt, aki megpróbált népének példaképe lenni, a világ összes betegének tribunja.”

 

forrás: www.neue-medizin.net