Germán Gyógytudomány Tudományos Táblázata

17.500 Ft

Elfogyott

Leírás

Utánnyomás alatt.
Amint a könyv és a táblázat újra megjelenik, értesítjük Önt. Köszönjük szíves türelmét!

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott lenne a helye. Elénk tár egy, a természettel összhangban álló logikus rendszert, ami tudományos, mégis alkalmazható a hétköznapjainkban is. Szinte minden testi tünet, tünetegyüttes mögött álló – sokak számára betegségnek vélt – biológiai különprogram érthető magyarázatát, lefolyásának menetét megtalálhatjuk a könyvben. Az ún. betegségeink okainak felismerése elveheti a félelmeinket és pánik nélkül lehetünk tanúi a bennünk zajló gyógyulási folyamatnak.
Ajánljuk ezt a könyvet orvosoknak, szakembereknek, valamint mindenkinek, aki hajlandó és képes önmaga gyógyulásáért és egészségéért felelősséget vállalni. Ehhez nyújt hátteret a Germán Gyógytudomány Tudományos Táblázata.
Dr. Ryke Geerd Hamer óriási érdeme, hogy összekapcsolta és rendszerbe foglalta a rákos megbetegedéseket a hozzájuk tartozó konkrét biológiai konfliktusokkal és konfliktuscsoportokkal. Fölöttébb érdekes, hogy ennek kiindulási pontja az egyedfejlődés elmélete. Leírja az entodermális, mezodermális és ektodermális csíralemez-származású sejtszövetek tulajdonságait (szerveink minden sejtje e három csíralemez egyikéből fejlődött ki), a „betegségek” keletkezésének okait, a „RÁK VASTÖRVÉNYÉT”, hozzájuk rendelve a biológiai konfliktusokat.
Dr. Ryke Geerd Hamer GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNYA 5 biológiai természettörvényre épül, melyek megfelelnek a természettudomány szigorú kritériumainak, vagyis a tézisei és a soron következő, tetszőleges, a lehető legjobb eseten bármikor reprodukálhatóak. 1981 óta számos verifikáció látott napvilágot: virológusok, a természettudomány professzora, gyermek- és belgyógyászati klinikák igazgatói, tiszti orvosok és több orvoscsoport igazolta Dr. Hamer téziseinek helyességét.
A kiadás alapjául szolgáló eredeti mű: Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer: Wissenschaftliche Tabelle der Germanischen Neuen Medizin, 2006
150 oldal, A/4-es méret
Első kiadás, 2011, július

A 200 oldalas Entoderma jegyzetfüzetek részletes esettörténetei remekül kiegészítik a Tudományos Táblázatot, javasoljuk a kettő együttes használatát.
Betekintő a könyvbe

Vélemény, hozzászólás?