1992 – Verifikáció Városi Gyermekklinika Gelsenkirchen

Városi Gyermekklinika Gelsenkirchen
Westerholter Strasse 140.
Gelsenkirchen-Buer
Telefon: (0209) központ: 369-1
Prof. Dr. Stemmann

 

Prof. Dr. D. P. Pfitzer úr részére

Düsseldorfi egyetem
Orvostudományi Kar
Universitätsstrasse 1.
4000 Düsseldorf 1

                                                                                       Gelsenkirchen-Buer, 1992. 06. 24.

Tisztelt Dékán Úr,

Javaslatának megfelelően eleget tettem kérésének, miszerint az Orvosi Egyetem Karjának tagjaként egy Orvosi Konferencia keretein belül vizsgáljunk meg 20 esetet arra vonatkozólag, hogy reprodukálhatók-e a Dr. Ryke Geerd Hamer által feltárt Új Orvostudomány törvényszerűségei. Megegyezésünk szerint az alábbiakról számolok be Önnek és az Orvostudományi Karnak:

1992. május 23-án és 24-én a Gelsenkircheni városi Gyermekklinikán a vezetésem alatt egy konferencia keretében az „Új Orvostudomány” törvényeit tekintve 24 eseten lezajlott egy vizsgálat, és behatóan megvizsgáltuk, hogy Dr. med. Ryke Geerd Hamer által felfedezett és definiált Új Orvostudomány 4 biológiai törvényszerűsége vajon minden esetben igaz-e. Átlagosan minden páciensnek 4-5 megbetegedése volt.

Mint ahogy Ön is tudja, az Új Orvostudománynak az alábbi 4 biológiai törvényszerűsége van:

  1. A Rák Vastörvénye a 4 kritériumával
  2. A betegségek két fázisban lezajló törvénye – feltéve, hogy a konfliktus megoldódik
  3. A rák- és rákkal egyenértékű megbetegedések ontogenetikai rendszere
  4. A mikrobák ontogenetikai rendszerhez való kötődése

A 24 eset a következő betegségekre terjedt ki:

rák, leukémia, pszichózis, sclerosis multiplex, diabetes, allergia, epilepszia, agydaganat, fertőző betegség, tuberkulózis, szarkóma.

Kivétel nélkül mind a 24 betegnél – melynél, mint említettem, többféle betegség fennállt – úgy láttuk, hogy az Új Orvostudomány első, második és harmadik biológiai törvényszerűsége minden betegségre pontosan teljesült, mégpedig mindhárom szinten, a lélekben, az agyban és a szervekben, és ezek is minden egyes fázisban, szinkronban. A 4. törvényszerűséget, a mikrobák ontogenetikai rendszerhez való kötődését nem tudjuk kielégítően felülvizsgálni, mert hiányoztak az ehhez szükséges dokumentumok, például nem volt elegendő lelet, ami a kórokozókat beazonosította volna vagy a jelenlétüket igazolta volna.

Az elkövetkezendő napokban megküldöm Önnek az erről készített részletes dokumentációt az alapos vizsgálati jelentéssel együtt.

A szigorú, tudományos felülvizsgálat alapján nagyon komolyra kell tenni annak valószínűségét, hogy az Új Orvostudomány természettörvényei (1-3) a reprodukálhatóságaival együtt  i g a z a k.

 

Üdvözlettel

 

Prof. Dr. E. A. Stemmann                                        Dr. Elke Mühlpfort
vezető orvos                                                             gyermekorvos, iskolaorvos
Az eredeti, német nyelvű dokumentum ide kattintva megtekinthető.