A Germán Gyógytudomány és a vírusok

Az emberiség egyik legfélelmetesebb ellensége a betegség. Az ember mindig is félt az olyan, az egészségére, az életére kockázatot jelentő dolgoktól, amiket nem ismert vagy nem tudott irányítani. Éppen ezért a pánikkeltés legjobban bevált eszköze az, ha egy vírus megjelenését, terjedését és az erről szóló információkat hintik el a köztudatban. Jó példa erre a napjainkban egyre világméretűvé dagadó és globális pánikot gerjesztő koronavírus.

De vajon tudjuk, hogy valójában mivel állunk szemben? Honnan lehetünk biztosak abban, hogy a birtokunkban van a teljes igazság? Mi hazugság és mi a valótlan, manipulatív állítás? Az, amit a híradóból hallunk? Amit az orvosok, gyógyszergyárak, hivatalos szervek kommunikálnak felénk? A Germán Gyógytudomány más állásponton van.

Germán Gyógytudomány azt vallja, hogy megbetegítő vírusok nem léteznek. Minden a nyerészkedésre, manipulációra, az emberek megvezetésére vezethető vissza. A cél az érdekek biztosítása, méghozzá hosszú távon. A Germán Gyógytudomány a bizonyítékokra épít, ezekből viszont gyakorlatilag egy sincsen, ha az ilyen vírusok létezését firtatják. Legyen szó AIDS-ről vagy hepatitisről, de akár a koronavírusról. Nem véletlen, hogy ez tapasztalható, hiszen ha kiderülne az igazság, akkor az romba döntené az eddig precízen felépített hazugság kártyavárát.

Germán Gyógytudomány ismeretei szerint így az oltásnak sincsen értelme, hiszen megbetegítő vírusok nem léteznek. A vírusok létezése kétségtelen, de nincsenek betegséget okozó típusok. Ezt az állítást neves orvos nyilatkozata is alátámasztja.

Amennyiben Ön is szeretne a hazugságok mögé nézni, és szeretne többet megtudni az igazságról, ami a vírusokkal kapcsolatos, akkor nem kell mást tennie, csak kapcsolatba lépni velünk! A Germán Gyógytudomány mindenkivel megosztja a vírusokkal és egyéb dolgokkal kapcsolatos leleplezést. Ha elege van a szemfényvesztésből, akkor lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, illetve jöjjön el a Germán Gyógytudomány egyik tanfolyamára személyesen!