Jogállam szükségességéről, nemlétező vírusokról, AIDS-hazugságról

Jogállam szükségességéről, a Germán Gyógytudományról, a nemlétező vírusokról, az AIDS-hazugságról

 

Mit tehetünk annak érdekében, hogy megértsük a betegségek keletkezésének okát? Az emberiségnek szüksége van a megértésre. Ez a legfontosabb, mert ha értjük saját magunkat, saját működésünket, nem keltünk félelmet másokban olyan mérgezések, környezetszennyezések okozta betegségek miatt, melyek nem is léteznek. Több mint 1000 éve már, hogy az orvoslás – visszaélve a tudománnyal – félelmet kelt az emberekben és pusztítja az emberiséget.

A TV-társaságoknál már készenlétben áll a Germán Gyógytudomány bevezetésére szánt szöveg. Minden prominens személy halála esetére előre elkészítik a beszédet. Egy fizikus, Frank Hoffmann kért fel engem arra, hogy írjak egy cikket az AIDS-ről. Később, amikor találkoztunk, rákérdeztem, miért nem hozta nyilvánosságra. Azt válaszolta, hogy még nem érkezett el az ideje. Akkor ugyanis be kellene vallaniuk, hogy minden, amit eddig állítottak, hazugság volt. Azt mondták: „Az egész biológiát át kellene írnunk, de miért is kellene megtennünk?”

 

Miért tartják titokban a Germán Gyógytudományt?

A legnagyobb probléma a pénzügyi rendszer, a kamatproblematika. Minden gyógyszergyártó cégnek egyre többet kell termelnie, kénytelen törekedni az exponenciális fejlődésre. Ha a gyógyszergyár visszafogná a kemoterápiás szerek vagy az oltóanyagok gyártását, eltűnne a piacról. Cserekereskedelem híján ez az egyik oka annak, hogy a pénz erősebben nyom a latban és amíg a pénz a hatalom megtestesítője, soha nem fog áttörni az olyan szolgáltatás, mellyel az embereken valóban segíteni lehet. Minden olyan felfedezés elnyomás alá kerül, ami segítené a környezetünket vagy ami által kevesebb igény lenne fecskendőre, mert csökkentené a bevételt. Mindezek mellett az orvostudomány a népességellenőrzés egyik eszköze, mellyel tudatosan és aktívan félelemben tartják az embereket. Összeomlana az orvostudomány rendszerének teljes identitása, ha színt vallanának arról, hogy a nyugati orvostudomány atyja csak a csalást szolgálja a meghirdetett és esküben vallott szolgálat és gyógyítás helyett. Ez komoly dolog, nagyon súlyos ez az ügy. Másrészről pragmatikus, választhat az ember mást is. Németországban már harcolnak ezért. Már Goethe is megírta Faust c. művében, hogy szemtelen, gyilkos orvosokat dicsőítünk. Miért hagyjuk a tömeggyilkosságnak álcázott madárinfluenzát vagy akárminek is nevezett oltásokat, kezeléseket beadni?

Amíg nem ismertük a Germán Gyógytudományt, a félelem töltött el bennünket, ha a fertőzésre gondoltunk, de a ráktól szinte mindenki rettegett.

A Germán Gyógytudomány előtt csak egy jogállam nyithatja meg a kapukat.

Eljön majd az idő, amikor már a nép – az állampolgár – nem engedi meg magának azt a luxust, hogy eltűrje a hazugságot. Ennek feltétele, hogy az állampolgár az állam felett ellenőrzést gyakorol.

Másképp a Germán Gyógytudomány soha nem lesz elfogadott. A Germán Gyógytudományban talán a Hepatitis B vírus nem-létezését lehet a legkönnyebben bizonyítani, mert ahhoz többféle virológusnézet fűződik (retrovírus, RNS-vírus, cirkuláris stb.). Egyszerűen meg kell kérdőjelezni a vírusok felfedezésének valódiságát, követelni kell a bizonyítékokat, a hivatalos dokumentumokat. Ne állítsuk, hogy a vírusok nem léteznek, hanem tegyük fel azt a konkrét kérdést, hogy ki fedezte fel azokat. Ha meg tudnak róla győzni bennünket, beoltathatjuk magunkat, megcsináltathatjuk a HIV-tesztet. Kérdezzük meg: ki állította, hogy létezik a HI-vírus. Hol és mikor? A járványügyi törvény megköveteli a kórokozók létezésének bizonyítását. Mindenki jogosan kérheti a bizonyítékokat. Az összes, ún. áttéteket kereső megelőző vizsgálat is erre épül. Hol vannak a bizonyítékok?

 

Hogyan végezhetjük el a vírusok létezésének vizsgálatát?

Hogy ellenőrizhetjük el azok valódiságát? Azt tanácsolom, tegyenek fel egy kérdést: Hol van a vírus izolációjának, a vírus létezésének bizonyítéka? Milyen publikációban látott napvilágot a bizonyítása?

A bizonyítási eljárások során vagy állatokat, vagy sejtkultúrákat ölnek meg. Ennek okozójaként nevezik meg a vírust. Most szégyellik magukat, már ki sem adják a bizonyítékokat. Mindenki nagyon egyszerűen maga is megteheti, kérje ki a bizonyítási eljárás publikációjának, az ellenőrzés és az elfogadás pontos dátumát. Ha kapnak is ilyet, az csak egy másodlagos irodalomból származhat. Fontos kérdés, hogy a dokumentumok az igazságot tartalmazzák-e vagy hamisak-e? Tegyék fel ezt a kérdést, ugyanis azok csakis hamis állításokat tartalmazhatnak, mert egy valódi dokumentumban csak azt olvashatnánk, hogy egyetlen hivatal sem rendelkezik a vírusok létezéséről szóló bizonyítással. De a hatalom még mindig ragaszkodik ehhez, ezért most már inkább nem adnak ki semmilyen iratot. Hivatali csalást hajtanak végre.

A Germán Gyógytudomány ismeretében pontosan tudható, hogy az állítólagos megbetegítő vírusok nem létezhetnek. Az orvostudomány viszont állítja, hogy azzal dolgozik.

Ezt az ellentmondást nem tűrhetjük. Meg kell keresni a választott megyei képviselőt és világosan elmagyarázni neki, hogy az államban ki tölti be a vezető szerepet.

Régen azt írták: „Mi vagyunk a nép”.

Ez ma már így hangzik: „Mi vagyunk az állam”.

Mi vagyunk az állam irányítói! Ezt világosan közölni kell a képviselőkkel!

A választások során mi jogosítottuk fel őket tevékenységük elvégzésére. Azt tehetik, amire mi a felhatalmazást adtuk, felállíthatják a közigazgatást, munkaszerződéseket köthetnek, de csakis a mi felhatalmazásunk alapján. Természetesen ellenőriznünk kell őket, hisz kontroll nélkül semmi sem működik.

Követelnünk kell egy állásfoglalást a HI-vírusról készített dokumentum valódiságáról! Egyetlen hivatal birtokában sincs ilyen bizonyíték. Egyértelmű kérdésre egyértelmű választ ír elő a törvény. A vírus bizonyítása szimpla, ócska csalás. Szemtelenül egy izolált vírus fotóját felhasználva azt állítják, hogy a HI-vírus felelős azért, ha egy sejtbe genetikai úton fehérjetermelés-információ kerül, továbbá az a szaporodásnak induló fehérje a HI-vírusnak egy része. Ezeket a részecskéket fluoresszenciás mikroszkóp alatt fekete-fehérben fotózva HI-vírusként publikálják, pedig az eredeti munkákban csak az olvasható, hogy a részecskék vírusokhoz hasonlók. El kell olvasni az eredeti publikációt és láthatjuk, hogy ez csak egy lehetséges modell és hogy milyen elképesztő arcátlansággal adják elő nekünk a HI-vírus létezését.

 

Mit mondhatunk a germán gyógytudomány ismeretében az oltásokról?

A Germán Gyógytudomány ismeretében az oltás bűncselekmény!

Mert az oltásnak NEM LEHET értelme és mert mérgeket implantálnak a pozitív hatás elérésének legcsekélyebb esélye nélkül. Az oltás nem más, mint ideg-,  izom- és szaporítószervi mérgek közvetlen bejuttatása a szervezetbe, mely során a fiktív kórokozók ellen konstruktív módon reagál egy szintén nem létező immunrendszer. Ezt nem lehet másképp emlegetni, csakis mint bűncselekményt. Ha nem ezt tenném, magam is bűnrészessé válnék ebben a borzalmas népirtásban, ami most itt folyik.

 

Létezik-e immunrendszer?

Az immunrendszer abból a testnedvtanból, abból a babonából eredő fikció, hogy a betegség a testnedvek kiegyenlítetlenségéből adódik, mely által mérgek képződnek és ezeket a mérgeket ellenmérgekkel lehet semlegesíteni, vagyis hogy az ellenméreg profilaktikus adottsága folytán arra serkenti a szervezetet, hogy a betegségmérget annak megjelenése esetén azonnal semlegesítse. Az egész nyugati orvoslásnak ez a tévtan képezi az alapját, valamint az, hogy az elváltozásokat negatív történésnek értelmezi, a vírusokat pedig betegségmérgeknek tekinti. A latin vírus szó jelentése: méreg. Az orvostudomány hiedelme csupán, hogy a vírus vagy a baktérium saját mérget termel, másokat megfertőz vagy hogy a rák esetében arról beszél, hogy veszélyessé válik a daganatáttételeknél, mert egy sejt továbbél és rosszindulatúvá válik, átterjed egy másik szervre – amit metasztázisnak neveznek – és az egész elméletet az táplálja, hogy háborúzásban, harcban gondolkodik. Az egész tudománynak természetesen paradigmaváltásra van szüksége, egy bizonyos kereten belül meg kell tudni közelíteni az élet realitásait és ha valami nem működik, nem szabad állítani róla, hogy működik.

Ezt tiltja az alkotmányunk. A kutatás szabadsága nem jogosít fel senkit hazug tanok terjesztésére és alkalmazására. Mindenki köteles hűen követni az alkotmányt.

Ezért nem lehet itt immunrendszerről beszélni, mert ezek az immunfunkciók nem mérhetők sem „kiló-„, sem „suppressor”, sem pedig „segítősejtekben”. Ezek nemcsak hogy a képzelet szülte gondolatok, ez a három faktorból mért paraméter ráadásul még szorzódik. Minden ember láthatja, hogy ez egy ócska átverés, mégis mindenki együttműködik, senkit nem érdekel. Folyik az agymosás, mindenki úgy gondolkodik, minek járjon utána, hisz ez laboránsok, biológusok és orvosok dolga. Aki viszont alaposan vizsgálódik, természetesen ott hagyja az orvosi pályát. Van, aki már az egyetemi órákon felteszi a kérdést, hogy: „Tulajdonképpen mit mérünk mi itt? Hogy van az, hogy húsz mérésből az eredmény 10x negatív és 10x pozitív?”

Érdekek irányítják az állítólagos járványokat is. Annak megfelelően, hogy a sertéságazat az adott idényben jó vagy rossz, készítik el a vizsgálatot a megfelelő helyen, a megfelelő személlyel és a kívánságnak megfelelően a pozitív vagy negatív eredményt hozzák nyilvánosságra.

 

Dr. Stefan Lanka, virológussal készített interjú

Koblenzi Egyetem, Németország