Miről ismerem fel?

Dr. Hamer felfedezéséhez méltó, hitelt érdemlő terjesztő és előadó lehet még a Germán Gyógytudomány Piliscsévi Oktatási Központján kívül, aki

 1. … a Germán Gyógytudományt nem nevezi át, ill. nem emlegeti más néven.

 

 1. … 2010 után, Dr. Ryke Geerd Hamer Tudományos Táblázatának megjelenését követően Kelemenné Dévényi Julianna által szervezett tanfolyamokon szerezte a tudását, hiszen csak azóta létezik megbízható, magyar nyelvű hiteles dokumentáció.

 

 1. nem tagja vagy támogatója olyan csoportnak, ahol Dr. Ryke Geerd Hamer tudományos munkáját eltorzítják, megcsonkítják vagy megváltoztatják, valamint akinek a tevékenysége a szerző becsületére vagy hírnevére nem sérelmes. Kivéve, akik a fentiektől nyilvánosan elhatárolódnak.

 

 1. nem nevezi magát „Germán Gyógytudomány terapeutának”, mert amíg nem áll rendelkezésére – bármilyen komplikáció esetén az orvostudomány kötelező protokolljával szemben – a Germánnak megfelelő klinikai háttér, addig legfeljebb csak „Germán Gyógytudomány tanácsadásról” beszélhetünk.

 

 1. … Dr. Hamer terápiás irányelveit követi és nem próbálja ötvözni semmi mással. (lásd: germangyogytudomany.hu/tudnivalok/terapias-iranyvonal)

 

 1. … a honlapján, a Facebook oldalain és közösségi megnyilvánulásakor feltünteti a magyarországi hivatalos központ nevét és webcímét az alábbi módon: Germán Gyógytudomány hivatalos honlapja: germangyogytudomany.hu

 

 1. … a honlapján, Facebook oldalain közzétett minden egyes (a Germán Gyógytudomány weboldaláról és valamennyi Hameri kiadványból származó) anyagon feltünteti a forrást.

 

 1. … a tanfolyamain, előadásain, webkonferenciáin stb. közzétett, kivetített minden Germán Gyógytudomány oldalról és valamennyi Hameri kiadványból származó anyagon jól látható módon megjelöli a forrást
  (pl.: Copyright Dr. Ryke Geerd Hamer: Germán Gyógytudomány Tudományos Táblázata vagy – hivatalos honlapja: germangyogytudomany.hu)

 

 1. … a tanfolyamain és előadásain a résztvevőknek nem ad sem ingyen, sem ellenszolgáltatás fejében a Germán Gyógytudomány honlapról és a Hameri kiadványokból származó fénymásolt, sokszorosított anyagokat, mert azokat szerzői jog védi.

 

 1. … a tanfolyamokat elvégző hallgatóknak nem állít ki Germán Gyógytudomány név feltüntetésével oklevelet, mert erre senkitől nem kapott felhatalmazást.

 

Védjegyoltalom

 

Az Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2017. május 5-i dátummal védjegyoltalom alá helyezte a Germán Gyógytudományt.

Az, hogy Hamer Doktor bizalmát elnyerve én lettem a Germán Gyógytudomány magyarországi védjegyének tulajdonosa, gazdája, azt vehetném az elmúlt 10 év sikerének, de én inkább kötelezettségnek és felelősségnek gondolom. Ez az útmutatás segít abban, hogy a Germán iránt valóban elkötelezettek csapatát egy táborba terelje.

 

Piliscsév, 2018.02.21.

 

Kelemenné Dévényi Julianna