A Germán Gyógytudományról röviden

A betegség nem asemmiből jön, megvan a maga oka és kiindulási pontja. Ahhoz, hogy a betegségetmeg lehessen gyógyítani, a probléma gyökerét kell megtalálni. Ez nem merül kiabban, hogy a betegséggel járó tüneteket enyhítik.

A Germán Gyógytudomány alapja, hogy a betegségek okát a lelkitényezőkben keresi. Ez elsőre alternatív megközelítésnek hangzik, de a Germán Gyógytudomány valójábantermészettudományos összefüggésekben vizsgálja az embert. A maga egységébenközelíti meg az embert, ahol a lélek, a szellem és a test (lélek, agy, szerv)hat egymásra; ez a hármas egység ugyanis egymással szinkronban van. Hamegértjük, hogyan működik ez a rendszer, ki kell ismernünk a kölcsönhatásait,és akkor meg is tudjuk gyógyítani magunkat.

A Germán Gyógytudomány alapelvei szerint, amiket Dr. Ryke Geerd Hamerdolgozott ki, a betegségeket mindig valamilyen lelki, érzelmi megrázkódtatáselőzi meg. Ennek fényében kell nekikezdeni a gyógyításnak.

Ha szeretnél többet megtudni a Germán Gyógytudományról, akkor keress minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!