A sínek a Germán Gyógytudományban

Germán Gyógytudomány

A Germán Gyógytudomány szerint, ha valakinek visszatérő tünetei vannak, például allergiás, rendszeresen izomgörcs, remegés, bénulás, emésztési zavar, vagy más pszichés tünet kínozza, az egy sín. Fontos, hogy ezt a sínt megértsük, ha szeretnénk rájönni, hogy miért jelentkeznek ezek a dolgok újra és újra.

Ha valaki valamilyen visszatérő tünetet tapasztal, az azt jelzi a Germán Gyógytudomány szerint, hogy a teste emlékszik valamire, ami a lelkének szenvedést okozott. A lélek ugyanis nem hagy jóvá bizonyos helyzeteket, de persze ezeket a legtöbbször el tudjuk fojtani, hiszen mindig megvan a viselkedési norma, amit a társadalom elvár. Ez a lélek számára azonban nagyon veszélyes, és idegi impulzusok, hormonok útján eljuttatja parancsát szöveteinknek, és sejtjeink máris munkába állnak.

A Germán Gyógytudomány szerint a sínek olyan emlékek, elraktározott körülmények, amelyek önvédelmi reakciókra késztetik a testet. Ezt kihozhatja egy hang, egy íz, egy érzés, vagy akár valaminek a látványa is. Amikor valaki visszatérő tünetet tapasztal, érdemes egy kicsit befelé figyelnie, és visszagondolnia arra, hogy mi lehetett az eredeti konfliktus, ami ezt az egészet először kiváltotta. Ha ezt sikerül magában lezárnia, és tudatosítania, hogy vége van, nincs mitől tartani, akkor fognak megszűnni a tünetek. Amíg az elme úgy érzi, hogy a konfliktus bármikor megismétlődhet, addig készenlétben is fogja tartani a testet.

A Germán Gyógytudomány szerint többféle konfliktus létezik: biológiai, védelmi, önleértékelési, kapcsolati és területféltési. A biológiai azon testrészeinket érinti, amelyek az elsődleges szükségleteink kielégítéséért felelnek. Védelmi konfliktust okoz például a bántalmazástól való félelem és a sebezhetőség. Az önleértékelési akkor jelentkezik, ha az egyén másokkal kapcsolódva létezik, illetve összehasonlítja magát másokkal. A kapcsolati és területféltési konfliktus pedig abból adódik, ha valaki úgy érzi, hogy nincs meg a saját „területe”.

Ha szeretne többet tudni a Germán Gyógytudomány és a sínek kapcsolatáról, keressen fel minket bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és a Germán Gyógytudományt igénybe véve segítünk megszüntetni visszatérő tüneteit!