A Germán Gyógytudomány nézeteiről bővebben: a gyógyszerek és hatásaik

Germán Gyógytudomány

A gyógyszerek ma már a hétköznapjaink részévé váltak, szinte már furcsának tűnik egy olyan ember, akinek nincsen valóságos házi patika az otthonában. Különösen, mivel számos gyógyszer recept nélkül is beszerezhető a patikákból, mint például a fájdalomcsillapítók is, sokan élnek a lehetőséggel és rendszeresen használják őket. Ha fáj a feje, görcsöl a hasa, meghúzódott egy izma valakinek, megfázott, az esetek többségében valamilyen gyógyszer után nyúl, hogy enyhítse a tünetek okozta kellemetlenségeket. Amikor valaki orvoshoz fordul, akkor a vizsgálat végén egy recepttel távozik, amivel újabb gyógyszereket vált ki a patikából. Pár szem ebből, pár csepp abból, és máris jön az enyhülés, javul a közérzet, visszakapjuk az egészségünket. Valóban ilyen egyszerű lenne, tényleg ilyen hatékonyak a gyógyszerek, és ami a legfontosabb, valóban szükségünk van rájuk?

A Germán Gyógytudomány más nézeteket vall. A Germán Gyógytudomány nem ért egyet azzal, hogy a betegségek legyőzésében, a probléma megoldásában a gyógyszereknek szerepe van. A gyógyszerek többnyire ugyanis a fennálló tüneteket enyhítik vagy szüntetik meg, a tüneti kezelés pedig távol áll a betegség megszüntetésétől. A Germán Gyógytudomány úgy véli, hogy a betegségek egy konfliktusból jönnek létre, megoldandó problémát jelentenek, ami valódi megoldást igényel. A gyógyszerek adagolásával, a tünetek elhomályosításával tulajdonképpen csak a fennálló probléma megoldásától kerül távolabb a beteg, ahelyett, hogy elkezdene dolgozni azon, hogy meggyógyuljon. A biológiai konfliktus megértése, a betegség agyi, szervi és pszichikai szinten történő kezelése a kulcs. A Germán Gyógytudomány nem a gyógyszerekre bízza a gyógyítást, hanem a beteg kezébe adja a gyógyulás lehetőségét.

Ismerje meg a Germán Gyógytudományt, és kezdjen el Ön is valóban meggyógyulni! Keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet Germán Gyógytudományról, a betegségek kialakulásáról és a valódi gyógyulásról!