Fitor Zoli tanfolyamáról

2019 októberében vettem részt Székesfehérváron a Germán Gyógytudomány 1-2-3-4-es modulján  Fitor Zoltán vezetésével. Amellett, hogy az előadó nagyon jól elmagyarázott mindent, rengeteg példával, esettanulmánnyal illusztrálta a Germán Gyógytudományos törvényszerűségeket. Mivel az életben magam körül sajnos sok betegség lefolyását tapasztaltam meg, rengeteg Aha!-élményben volt részem, amikor megértettem, hogy egy-egy dolog, miért is történt már elhalálozott szeretteimmel, vagy akár velem. Ami különösen értékes volt, hogy az előadó egyéni kérdésekre is kitért és kérésre jobban megvilágította a nehezebben érthető részeket. Maga az egész hétvége egy lubickolás volt a tudás tengerében! Foglalkoztunk súlyos, szomorú és banális esetekkel is, amelyeket Zoli fesztelen előadásmódjával, jó humorral tarkított.

A résztvevők mind motiváltak, érdeklődők és koncentráltak voltak. Csodálatos, bőkezű társaság jött össze, mindenki hozott valamit a közösbe: csokit, kekszet, gyümölcsöt. Az egész workshop nagyon-nagyon jó hangulatban telt. Olyan emberekkel ismerkedtem meg, akikkel a jövőre nézve is szeretnék kapcsolatban maradni.

Egy személyes dolog: a tanfolyammal párhuzamosan sikerült megoldanom egy konfliktusomat, azaz a hideg napokból átkacsoltam a meleg napokra, aki germános, az tudja ez mennyire fontos. Köszönetem és őszinte hálámat szeretném kifejezni az előadónak, Fitor Zoltánnak és Kelemenné Dévényi Juliannának is.

Mindenkinek nagyon meleg szívvel ajánlom a tanfolyamot!

Mester Márta