Bemutatkozás Török Gabriella

Török Gabriella vagyok, 1978 novemberében születtem.

Szentesen éltem 2018. augusztusáig, ekkor költöztünk Szolnokra a családommal: 4 gyermekemmel és férjemmel.

 

Egészségügyi szakközépiskolát végeztem, ezt követően onkológiai osztályon dolgoztam ápolónőként.

A gyermekeim születését követő időszakokban tanultam: a Szegedi Tudományegyetemen végeztem Diplomás ápolóként 2004-ben, ezután onkológiai szakápoló lettem, majd kineziológus végzettséget szereztem.

Negyedik gyermekem születését követően indítottam el a vállalkozásomat kineziológusként és szakítottam meg munkaviszonyomat akórháznál.

Ma már csak a Germán Gyógytudomány oktatása és e tudás beépülését segítő önismereti foglalkozások képezik a tevékenységemet.

 

Érdeklődésem középpontjában mindig az ember biológiai, élettani és viselkedésbeli sajátosságai álltak. Szervezetünk felépítése és működése gyermekkorom óta lenyűgözött, mindemellett félelemmel is eltöltött – saját és családomban előforduló elváltozások miatt.

Később, az onkológiai osztályon dolgozva figyelmem még inkább arra irányult, hogy megértsem a működésünket és megismerjem az összefüggéseket, amelyek magyarázattal szolgálnak, illetve segítséget nyújtanak az emberek testi-lelki problémáira.

 

2013-ban talált rám a Germán Gyógytudomány, amely első hallásra bizony ellenállást váltott ki belőlem – köszönhetően az addigi egészségügyi ismereteimnek.

Hamer doktor felfedezéséről, esettörténeteiről eleinte tartózkodva olvastam, azonban mindez mégis arra ösztönzött, hogy meg-megálljak és átgondoljam ezt a rendkívül összetett és mégis logikus rendszert, a saját és a családom életét, lezajlott „betegségeinket”, megtapasztalásainkat.

E tudományt parkolópályára tettem ugyan egy időre, viszont a szívem visszahúzott – méghozzá nagy szerencsémre az eredeti, tiszta forráshoz -, hiszen a megmásítatlan és forráshű Germán Gyógytudomány mindenre választ adott, ami az életemben történt, és lenyűgözött Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezésének tisztasága, alapossága, logikussága, természetessége.

 

Ma már tudom: a Germán Gyógytudományban, a biológiai természettörvényekben nem hinni kell, hanem újra megtapasztalni és velük egy irányban haladni – hiszen azok évmilliók óta ugyanúgy működnek és a túlélésünket segítik.

A természettörvényeknek, a biológiai, érzelmi működésünknek megértése, megtapasztalása, a velünk született készségeink használata és fejlesztése által válhat ez a tudás a mindennapjaink részévé.

 

Életem egyik legnagyobb ajándéka, hogy 2019. januárjától én is segíthetem az embereket a Germán Gyógytudomány-ismeretek és tapasztalatok gyűjtésében, a biológiailag eleve elrendelt működésünkhöz való visszatérésben.

 

Online és élő tanfolyamok keretében, adom át Dr. Ryke Geerd Hamer eredeti felfedezését, a Germán Gyógytudományt – a felnőttképzési törvény előírásainak megfelelően,

illetve a „Germán Gyógytudomány – a hivatalos képviselet csoportjában” adminisztrátorként támogatom az érdeklődők tanulását.

Jelenleg egy hosszabb trénerképzésbe is belevágtam annak érdekében, hogy az érdeklődők a gyakorlatban, önismereti tréningeken is megtapasztalhassák működéseiket.

A fejlődéstörténet figyelembevételével önismereti és konfliktusmegoldó, gyakorló tréningek tartását tervezem a jövőben a Germán Gyógytudomány elméleti anyaga alapján.

 

Várlak szeretettel a képzéseimre, illetve egyéni megkeresés esetén is segítek kibogozni a szálakat a biológiai konfliktus beazonosításában.

 

Elérhetőségeim:

torokgabriella@gmail.com

+36304830773

 

Vissza a tanfolyamokhoz