Forgó szédülés

https://www.meine-familie-und-ich.de/sites/meine-familie-und-ich.de/files/styles/1024_576/public/2019-06/istock-1089354734.jpg?h=140710cd&itok=tJP8XBfb

Egy kis beszámoló a tapasztalataimról:

Éjszakánként a kislányommal alszom a szobámban, a kislányom a mellettem lévő ágyban fekszik. Nemrég felkeltem éjszaka, mert muszáj volt kimennem a mosdóba. A pizsama alsóm beleakadt a kislányom ágyának korlátjába, és teljes erővel nekicsapódtam a szekrénynek. Csillagokat láttam. Mindenütt kék foltok, zúzódások…

Tegnap éjjel újra fel akartam kelni, mert ismét ki kellett mennem a mosdóba. Fel akartam kelni az ágyból, mint a múlt éjjel, és abban a másodpercben forgott velem minden, nagyon szédültem. Azonnal tudtam, hogy esés-konfliktusom van, éppen aktív fázisban. Mivel ismerek valakit, aki hónapok óta hasonló forgó szédüléstől szenved, azt gondoltam magamban, hogy “nem, köszi, ebből nem kérek!”. Ezért nagyon óvatosan felálltam, és nagyon lassan kimentem a mosdóba. Még mindig szédültem, de a mosdó felé menet azt gondoltam magamban: “Tegnap valóban kiestem az ágyból, de mostantól óvatos leszek, és többé nem fog velem ilyesmi előfordulni. Az ágyba visszafelé menet a szédülés egyre inkább enyhült, és mostanáig sem tért vissza.

A Germán Gyógytudomány ismerete nélkül az ember nagyon gyorsan sínre kerülhet, ami miatt a forgó szédülés hol jobban, hol kevésbé fennmaradhat.

Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem és teljes egészében megérthettem ezt a tudást. Köszönet mindenkinek, aki sokat tesz a Germán Gyógytudomány megértésének érdekében, mert mindenképpen megéri rászánni az időt a tanulásra.

Olyan jó megérteni az összefüggéseket, mert már senki sem tud ránk ijeszteni. Míg mások állandó kezelésre szorulnak vagy “elsüllyednek” a gépezetben, addig ezzel a tudással pontosan tudjuk, hogy mit kell tennünk vagy mit nem szabad tennünk. Persze nem mindig könnyű változtatni az élethelyzetünkön vagy egyáltalán eljutni a konfliktushoz, de mégis mindig tudhatjuk, hogy hol kell keresni: a konfliktus-aktív fázisban, a megoldási fázisban, vagy esetleg függésben lévő folyamatokban.

G. Klára

2021. október 6.