Napallergia gyermekkor óta

… Gyerekkorom óta egészen a mai napig szenvedtem az erős napallergiától.

Mindegy, hol töltöttem el a nyarat, amint 25°C fölé emelkedett a hőmérséklet, elkezdődött az allergia. A csúnya kiütések mellett még erős fejfájással és hányingerrel is küszködtem.

A piacon megtalálható összes allergia ellenszerét kipróbáltam – sajnos kevés sikerrel!

Ezért néhány nyaralást meg kellett szakítanom, sőt egyik alkalommal a kórházban landoltam. Az akadémiai orvostudomány orvosai mindig kortizont adtak. Ennek következtében még egyéb panaszaim is lettek.

Annyira szeretem a telet – mert ott nyugodtan leülhetek a napozóágyra és élvezhetem a napot, mindig ragyogóan érzem magam. A nap és a tél együtt egyáltalán nem okozott problémát. Még csak be sem kell kenni az arcomat! Amikor mások kivörösödnek, mint a rák, én ott szépen lebarnulok.

2013-ban egyik ismerősöm felhívta a figyelmemet a Germán Gyógytudományra. Elmentem néhány előadásra és elkezdtem olvasgatni róla. Sok mindent nagyon értelmesnek találtam benne.

Az idén áprilisban elvégeztem egy hétvégi szemináriumot. Többek között az allergiáról hallhattunk előadást. Azonnal eszembe jutott a napallergiám és Pilhar úr véleménye szerint mindenféleképpen egy sínnel kell, hogy legyen kapcsolatos. Azt mondta, gondolkodjak, hátha eszembe jut valami, ami a konfliktusom lehetett. Valamilyen élmény, ami régen volt és a napon kellett megtörténnie. Egyszer csak hirtelen az agyamba villant.

Amikor 5 éves voltam, Olaszországban nyaraltam a szüleimmel. A velencei kirándulásunk során, egy forró nyári napon a Szent Márk téren elvesztettem őket szem elől. Anyátlanul, apátlanul, árván álltam ott több száz ember között és egyetlen szót sem értettem. Rettenetes félelem kerített hatalmába és keservesen sírtam. Egy olasz nő, akinek ajándéküzlete volt, kézen fogott és elvitt a rendőrségre. Néhány óra múlva újra a szüleimmel voltam. Rögtön azután megbetegedtem, erre még emlékszem.

Megkérdeztem Pilhar urat, hogy most mit csináljak. Most valószínűleg ismerem a konfliktusomat, de hogy gyógyulhatok meg a napallergiámból? Azt mondta: – Ön most 45 éves és már egyáltalán nem kell félnie, hogy valahol elvész. Ezt ki kell vernie a fejéből. Ettől nem kerül többé erre a sínre. Ettől kezdve nem jelent majd Önnek problémát, ha nyáron tűz a nap vagy ha nyaralni megy.

Mivel a Germán Gyógytudományról 100%-ban meg vagyok győződve, arra hagyatkoztam, és a 2015-ös évnek kortizon és kálcium nélkül indultam neki. Első utam pünkösdkor Riccionéba vezetett. Hihetetlen, de igaz, mint egy csoda!!! Nincs kiütés, nincs fejfájás és nincs rosszullét. Alig találok szavakat arra, hogy ez számomra mekkora boldogságérzés! A nyári szünetben még egyszer elmentem Olaszországba egy hegymászó túrára és több szabadstrandon is voltam, amikor a hőmérséklet 25°C feletti volt. Azon kívül, hogy szép barna lettem, semmi bajom nem lett.

Mostantól élvezni fogom a nyarat és újra utazni fogok a déli országokba. Hiszen elég sokáig kellett várnom rá.

A Germán Gyógytudománynak köszönhetően megszabadultam ettől a borzalmas kíntól!

Köszönöm, Dr. Hamer úr ezt a nagyszerű felfedezést, a Germán Gyógytudományt és köszönöm, Pilhar úrnak a fantasztikus munkáját, amit Ön teljesít és sok embernek segít!

 

Pilhar Helmut megjegyzése

A sín az allergia! Ebben az esetben a nap.

A szervi tünetek alapján rá kell jönni a konfliktusra (az okra). Ebben az esetben a felhám reagált – vagyis elválasztás-konfliktus történt.

Időben ott kell keresni a konfliktust, amikor a tünetek elkezdődtek, vagyis ebben az esetben a gyerekkorban.

Az esetet beküldő hölgynek tehát gyermekkorában kellett elszenvednie egy elválasztás-konfliktust, amikor az agy rögzítette a napot + a meleget (25°C felett), mint sínt.

Amikor eszébe jutott a Szt. Márk téri elválasztással kapcsolatos élménysokk, világos volt számára, hogy az az esemény a ma 45 éves hölgy számára időközben már tárgytalanná vált. Akkoriban még csak 5 éves volt és teljesen kiszolgáltatott… Ez ma már nem fordulhat elő vele. Ezért tudtam, hogy a napsín csupán a TÁRGYTALANNÁ VÁLT konfliktus által feloldódott – abban a pillanatban – és soha többet nem fog reagálni a napra a felhámsejtjeivel – EZT ELŐRE TUDTAM!

Ez talán varázslatnak tűnik, de nem az!

 

Ha megérti valaki a Germán Gyógytudományt a mélyebb biológiai értelmében, megérti, hogy a sínekre (allergia) az anyatermészet azért rendezkedett be, hogy előre figyelmeztessen minket egy veszélyre. „Vigyázz, akkoriban ez a rossz dolog történt veled! Légy óvatos!” És amikor ez a rossz konfliktusos élmény mára már tárgytalanná válik, a bennünk lakozó biológiánk AZONNAL törli ezt a sínt (allergia).

Ennek feltételei:

  • a konfliktusnak tárgytalannak kell lennie
  • meg kell találni a konfliktust

Egyébként nemcsak elválasztással (= felhám) reagált, hanem

  • fejfájással (valószínűleg migrén = szemből érkező veszély-konfliktus)
  • rosszullét (vélhetőleg gyomor = birtokbosszankodás-konfliktus

Ezek a tünetek is eltűntek. Hogy miért? Mert az a mechanizmus az összes allergiára és Értelmes Biológiai Különprogramra EGYFORMÁN működik! Mindegy, hogy most azt napallergiának, Crohn-betegségnek, Parkinson-kórnak vagy másnak hívjuk.

Összehasonlítás a modern orvostudománnyal:

Tehát mivel kell elkezdeni a terápiát? A tünetekkel (kortizon) vagy az okokkal (DHS, biológiai konfliktus)?

És éppen ebben rejlik az orvostudomány paradigmaváltása, amire rávilágít a Germán Gyógytudomány!

TANULJATOK, EZ A SZABADSÁGOT JELENTI!

Senki sem volt jelen a konfliktusnál – ezt mindenki csak saját maga tudja elárulni!

Senki sem élheti más életét – erre is mindenki csak saját maga képes!

Senki sem tud mást meggyógyítani – erre is mindenki csak saját maga képes!