HIV-pozitív erőszakos nemi közösülés miatt

Első DHS: Egy most 40 éves, gazdag családból származó svájci, balkezes hölgy 1 éves és 5 hónapos korában szerezte az első biológiai konfliktusát, amikor egy gyermekotthonba került és ott a nővérek valószínűleg szexuálisan bántalmazhatták. Ez a konfliktus balkezes lévén a jobb agyféltekéjébe csapódott be, azóta mindenesetre depresszív.

Második DHS: 8 évesen végig kellett néznie egy exhibicionista férfit. Ez annyira szörnyű volt, hogy édesanyja feljelentést akart tenni a férfi ellen. Ez a konfliktus most a bal agyféltekéjében jelent meg. A páciens ezt a két konfliktusát egészen máig (39) megtartotta, ezért a biológiai érzelmi fejlődés tekintetében megmaradt 8 éves korban, de a gyermekszüléssel 3 évet bepótolt. Tehát a biológiai érzelmi fejlődését tekintve ő 11 éves volt. 8 éves korában mániás pszichózisban szenvedett. Nagyon fontos megjegyezni, hogy 11 éves kori állapotában megrekedt a biológiai érzelmi fejlődésében azért, hogy megértsük a későbbi eseményeket.

10 éves korában kapott egy recidívát, vagyis kiújult az első, a jobb agyféltekén lévő, másfél éves korában fellépő konfliktusa. Az egyik szomszédasszony ezek után folyamatosan arról mesélt, hogy milyen módon zaklatják őt szexuálisan a férfiak és így a mérleg nyelve nem a jobb oldalra billent, hanem megmaradt a bal oldali súlyozódás, így a páciens mániás maradt.

Harmadik DHS: 13 évesen az uszodában egy szaltó ugrása közben beverte a fejét az ugródeszkába ebben a pillanatban „esés-konfliktus”-t szenvedett el. Ráadásul ezután még valaki más is ráugrott a vízben. Mivel itt egy birtokzónás „esés-konfliktus”-ról van szó, ezúttal a mérleg a másik oldalra billent (a jobb agyféltekés konfliktusa súlyozódott), úgyhogy ekkor menstruált először, de depresszív lett.

És itt kezdődik a smegmaallergia („HIV”) anamnézise (betegtörténet). Mert 16-17 évesen néha hasist szívott, néha az alkoholnak sem tudott határt szabni (8 éves biológiai fejlődési szinten) és úgy viselkedett, mint egy 8 éves. Egyik barátja a zürichi tó partján sétált vele, amikor leültek egy védett padra a parkban. Ő természetesen látta, hogy ez a lány egy 8 éves kis hippi és rövidre zárta a dolgot: levetkőzött, a lány fejét erőszakkal ölébe húzta és addig tartotta a (mosatlan) péniszén, míg ejakulált.

Eközben a lány elszenvedett egy „ellenszegülés-konfliktus”-t (a mosatlan és erősen a smegmától bűzlő pénisz miatt), de mivel ő balkezes, ezért ez a Hameri góc nála az alacsony vércukorközpontba csapódott be az „undor/félelem-konfliktus” relébe. (Balkezeseknél a konfliktus a becsapódás pillanatában az éppen súlyozottabb agyféltekével szemben lévő oldalra „ugrik” át.)

Ettől az órától kezdve farkaséhes volt alacsony vércukorszinttel, ún. leszbikus konstellációban (ez egy ÉBK három és kilenc óra irányban elhelyezkedő Hameri góccal, együtt egy másik ÉBK-val, aminek Hameri góca fél tizenkettő irányban fekszik).

Amikor 1990-ben az első terhessége alatt provokálták és alávetette magát egy HIV-tesztnek, pozitív lett az eredmény. Ezzel kezdődött a kálváriája és gyermekének halállal végződő szenvedésekkel teli élete.

Megpróbálta ugyan kerülni az orális szexet (mert úgy gondolta, hogy „minden pénisz mosatlan és bűzlik a smegmától”), de hát állítólag nem lehet mindig elkerülni. Azóta a smegmaszag befészkelte magát az orrába és ezért HIV-pozitív marad.

Megjegyzés:

Az orális megerőszakolását követően miért nem szenved el egy „szexuális konfliktus”-t, hanem „csak” egy „alacsony vércukor”, ill. egy „ellenszegülés konfliktus”-t?

Válasz: Mert a szexuális reléje még egy aktív Hameri góc miatt foglalt volt az exhibicionista által okozott „szexuális konfliktus”-a miatt. Ez a természet afféle védelme.

Utólagosan még meg kell jegyezni, hogy a páciensnek utazási mániája volt. Ez azt jelenti, hogy mert anyagilag megengedhette magának (a nagypapa finanszírozta), gyermekével állandóan új lakásba költözött vagy utazott: többször bejárta Indiát, a Karib-szigeteket stb. Mindig magával vitte a kisfiát, emiatt ő pedig mindig menekültnek érezte magát.

Mint említettem, a várandóssága alatt, amikor rákényszerítették a HIV-tesztre, HIVpozitív lett. Gyermekét 11 hónapig szoptatta, akit már 6 hónaposan (szokás szerint) szintén HIV-pozitívnak tesztelték. Édesanyjától az anyatejjel megkapta az antitesteket. Azáltal, hogy állandóan utazott (mert külföldön nem ismerte őt senki) és ott mint gazdag, hajadon fiatal nő minden mások költségén élvezkedő és csavargó célpontjává vált, a kisfiúnak semmiféle otthonérzése nem volt. Dupla vesegyűjtőcsatorna-karcinómában megbetegedett, oliguriája volt, szervezete betárolta a folyadékot és a Zürichi Gyermekkórházban „AIDS-áttét” címszó alatt morfiummal (?) elaltatták.

Fia halálakor a „halálfélelem-konfliktus” miatt az anyánál elindult egy szoliter tüdőhólyagocska sejtszaporulat. Az ezt követő tüdőtuberkulózist 4 évvel később diagnosztizálták.

Ennél a fiatal nőnél (anya), aki Yaja fia halálakor 26 éves volt, várandóssága alatt állapították meg a HIV-pozitivitást. Mivel gyermekét 11 hónapig szoptatta, nála is elvégezték a HIV-tesztet és mint említettem, ő is HIV-pozitív volt. Többször nem végezték el a HIV-tesztet („egyszer AIDS = örökre AIDS”).

A svájci hatóságok pokollá tették az anya és gyermeke életét. A gyermeket 6 éves korában a zürichi gyermekkórházban „AIDS-metasztázis” címszóval morfiummal „elaltatták”.

 

1. ábra: A felső jobb nyíl az első szexuális konfliktusára utal a jobb oldali birtokzónában, mely másfél éves korában érte őt. A felső bal nyíl a második „szexuális konfliktus”-t mutatja (exhibicionista). Ettől kezdve a kislány skizo-nymphomániás konstellációban volt, biológiai fejlődését tekintve 8 évesen, melyet azonban a terhessége folytán 19 évesen még 3 évvel megnövelhette, így elérte a 11 évet.

10 évesen egy szaltó ugrása közben az uszodában, amikor fejét hátul beütötte az ugródeszkába, elszenvedett egy „birtokboszankodás-konfliktus”-t és egy „esés-konfliktus”-t. Egyébként lehet látni mindkét kamra hátsó szarvában a Hameri gócot, a jobb agyféltekén a bal (partnert érintő) petefészket a megoldási fázisban petefészekcisztával, a bal agyféltekén a gyermekre vonatkozó, még aktív Hameri gócot. A két alsó nyíl a „nyakba szakadó konfliktus” reléjére mutat. A Hameri gócok félig aktív, félig megoldási fázisban vannak (= függőben lévő gyógyulás).

 

2. ábra: A bal oldalon látható nyíl ugyanarra az exhibicionista által okozott „szexuális konfliktus”-ra utal. Látható a góc körüli a halvány ödémperem. Mivel a páciens a birtokbosszankodást / eséskonfliktust időközben már megoldotta, feloldhatóvá válhat végre a bal féltekei Hameri góc, mely ugye másodikként csapódott be. Úgy tűnik azonban, hogy ezen még nem tudta magát túltenni, mert jelenleg a nigériai barátjával nézeteltérései vannak, melyek ezen a sínen futnak. Így a „szexuális konfliktus”-a soha nem kerül igazán feloldásra.

 

3. ábra:

A mellékelt felvételen az alacsony cukorközpontban láthatjuk a Hameri gócot (= „ellenszegülés-konfliktus” a balkezes nő esetében), mely 17 éves korában keletkezett a parkban, amikor szexuális (orális) erőszakot követtek el ellene. Egészen tavalyig még farkaséhsége volt.

Ehhez az „ellenszegülés-konfliktus”-hoz kapcsolódik a „HIV-smegma-konfliktus” (= smegma-allergia).

 

 

4.ábra: Tisztán kivehető az alacsony cukorközpontban található Hameri góc („undor/félelem-konfliktus), mely az orális nemi erőszak során keletkezett.

 

 

 

Tisztán látszik a (sötét) kaverna. A hozzá tartozó tumor 4 éven keresztül növekedett (1996-2000). Miután éjszakánként a páciens immáron 2 éve rendszeresen verejtékezik és köhög, felfedezték nála a tuberkulózist és kezelték. Itt látható bal oldalt annak maradványa.

 

 

A bal oldali Hameri góc a ponsban a bal tüdőlebenyhez tartozik (most már kaverna, ezt megelőzően szoliter tüdőhólyagocska sejtszaporulat volt).

A középső, jobb oldali koponyagödörben található az „esés-konfliktus” során keletkezett Hameri góc (amikor megütötte a fejét az ugródeszkába az uszodában). A kettő között látható a jobb vesegyűjtőcsatorna reléjén fekvő Hameri góc („lét-konfliktus”, oliguria).

 

 

 

A jobb (látszólag nem feltűnő) vese az, amely reléjén az aktív Hameri Góc becsapódott és amelyik visszatartja a folyadékot (oliguria). Ez esetben egy „lét-konfliktus” áll fenn, mert a páciens most egy nigériai férfivel él együtt, akitől egy újabb gyermeke született. Létminimumon él, míg azelőtt megengedhette magának, hogy szórja a pénzt.

A bal vesének (l. nyíl) ún. tágult vesemedencéje van, ez a bizonyíték arra, hogy ott már lezajlott egy vesegyűjtőcsatorna-tuberkulózis folyamat.

 

 

Ezeken az ábrákon ugyanaz a bal oldali tágult vesemedence látható horizontális metszetben.

 

A svájci páciens 6 éves kisfia belehal a hivatalok és orvosok brutális kezelésébe, miután HIV-pozitivitást diagnosztizálnak nála („AIDS-metasztázisok!”)

A gyermek apja már akkor elhagyta a családot, mielőtt a gyermek megszületett volna. Ez az édesanyának óriási sokkot jelentett (a bal oldalon most petefészekcisztája van).

A gyermeket 11 hónapig szoptatta. Néhány hónappal később HIV-pozitívitást diagnosztizáltak nála. Több tesztet nem végeztek el, hanem Yaját örökre pozitívként tartották nyilván („egyszer AIDS, örökre AIDS”). A később keletkezett két vesegyűjtőcsatorna-karcinómája, mely szinte anuriával járt és testének erős felduzzadásával, „AIDS-metasztázisnak” számított. Az anya elmondása szerint az anuria ellenére folyamatosan kapta a gyermek az infúziókat a zürichi egyetemi gyermekklinikán. Amikor az efféle idióta kezelés után már nem tudták hogyan tovább, egyszerűen morfiumot adtak a kisfiúnak, majd néhány nappal később halott volt (a morfiummal ölték meg).

Az anyának mániás utazási kényszere volt, folyamatosan máshová költözött vagy utazott. Mivel akkor még anyagilag megengedhette magának, folyamatosan úton volt a gyerekkel együtt. Ami az anyának a mánia kifejezője volt (utazási mánia), az a gyermeknek az örök kínt jelentette („menekültség-konfliktus”). Sok utazás követte egymást a Karib-szigetektől Indiáig.

 

Forrás:

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer: AIDS – die Krankheit, die es gar nicht gibt (AIDS – a betegség, mely nem is létezik)

Kiadó: Amici di Dirk,

Második kiadás, 2010. február

Fordította: Kelemenné Dévényi Julianna