Herpesz

“Nemrég történt velem valami, ami jól példázza a Germán Gyógytudomány® igazát.

Egy szívószál leesett a földre, de nem volt időm felvenni, mert csöngettek. Amikor visszajöttem, már újból az asztalon volt, mert valaki felvette. Beleraktam a poharamba, és ittam vele. Későn szóltak, hogy ne igyak a szívószállal, mert megnyalta a macska. Megborzadtam, és jó messzire eldobtam a szívószálat. Még aznap este a szám jobb sarkában, ahol a szívószál érte, elkezdett fájni az ajkam. Másnapra ott volt a herpesz.

Valami fontosat tudni kell, amit én is csak később tudtam meg, miután már ittam a szívószállal, hogy a macska nem is ért hozzá!

Helmut, köszönöm Neked, és természetesen Dr. Hamernek, hogy olyan sok információval szolgálsz a honlapodon. Döbbenetes, hogy milyen igaz, amit a Germán Gyógytudomány® a lélek-agy-szervek összefüggéséről tart. Ezt nekem a herpeszem fájdalmasan bizonyította be! Sok embernek el fogom mondani, hogy hallják, és ők is tovább tudják adni.”

 

Helmut Pilhar válasza:

Nagyon köszönöm, hogy beleegyezésedet adtad esettörténetének közléséhez.

A herpes labialis (ajakherpesz) egy elválasztás-konfliktusból indul ki, ezesetben a macska által megnyalt (úgy tudta) szívószáltól való elszigetelődni akarás váltotta ki.

Ugyanezen elven működik az az elválasztás-konfliktus („nem akarom, hogy elváljunk egymástól”), aminek következménye, hogy az ember az ajkán érzi, mint egy “búcsúcsókot”, a szeretett lénytől való elválás fájdalmát.

A hagyományos orvoslás ezért a herpes simplex vírusokat teszi felelőssé. A fenti példa is azt mutatja, hogy ez a feltételezés (mert nincs bebizonyítva!) enyhén szólva ostobaság, a macska ugyanis nem nyalta meg a szívószálat.

Egyébként a nyugati orvoslás tudományossága már alapjaiban is inog, mert még a bőr különböző szövetei között sem tesz különbséget (corium (irha) = mezodermális szövet; epidermis (felhám) = ektodermális szövet). A herpeszről és övsömörről például azt tanítják, hogy mindkettőt a mikróbák (vírusok) okozzák. Valójában az övsömör kiváltó oka egy bemocskol(ód)ás-konfliktus, és a mikobaktériumok csak a gyógyulási fázisban látnak munkához, hogy helyreállítsanak, (itt a konfliktus-aktív fázisban létrejött sejtszaporulat elbontása a cél.) Az övsömörnél nem találunk vírusokat. A nyugati orvostudomány nincs rendszerbe foglalva, viszont annál több hipotézist tartalmaz.

Az elválaszt(ód)ás-konfliktus a konfliktus-aktív fázisban a felhámban (epidermis) fekélyesedést indít el. A gyógyulási fázisban ezt a sejtcsökkenést az anyatermészet újjáépíti, és a vírusok csak ebben a folyamatban vesznek részt! Ezzel a vírusokat, mint a betegség okozóját máris kizárhatjuk (lsd. 4. sz. biológiai természettörvény).

Ez az egyszerű esetpélda nagyon szépen bemutatja, hogy az összes ún. „betegség” agyunk irányítása alatt áll. Az érintett személy azt „hitte”, hogy a macska megnyalta a szívószálat és ez elegendő volt ahhoz, hogy kapjon egy DHS-t! Amikor pedig közölték vele, hogy az a macska-féle történet nem is igaz, máris megoldódott a konfliktusa és a herpesz megjelent testének azon a pontján, ahol a szívószál az elszigetelődést kiváltotta belőle.