Macska allergia

Idézet Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer: Krebs und alle sog. Krankheiten c. könyvéből:

„A halálra gázolt macska”

Egy autóvezetővel az a sajnálatos eset történt, hogy elgázolt egy macskát. Kiszállt, megnézte, hogy talán mégis életben maradt-e és esetleg tud-e még rajta segíteni. De a macska szörnyethalt. „Ó Istenem”, gondolta, „Szegény cica! Hogy történhetett?”

Óriási megrázkódtatást, lelki traumát okozott neki és beléhasított a fájdalom, amikor a szegény, halott macskát látta ott heverni.

Egy évvel később szembetalálta magát egy kóbor macskával, felesége befogadta őt, majd ezután mindketten szívükbe zárták.

Minden rendben ment… Amíg a cica időben hazajárt… Mindig, amikor később jött haza, látta maga előtt a szerencsétlenül járt, halálra gázolt macska képét. Minden egyes alkalommal elfogta a pánik: „Csak nem a mi macskánk is … nem, azt el sem tudom képzelni, hogy ott feküdjön az utcán, mint régen az a másik…

Majd amikor a cica hazaérkezett, minden egyes alkalommal megjelent rajta egy kiterjedt akut „bőrallergia”, ami azt jelenti, hogy bőre a kezén, karján és az arcán teljesen kivörösödött és megduzzadt. Valójában ez a bőr korábbi enyhe fekélyesedés gyógyulásának jele.

A bőrallergia teszt egyértelműen macska allergiát mutatott ki!

Megjegyzés: Eddig azt hittük, hogy az ilyen betegségek mindig sürgős kezelésre szorulnak. De ez a nézet nagyon egyoldalú, ugyanis itt ösztönös képességeink maradványaival találkozunk. Itt csak arról van szó, hogy szervezetünknek nagyon jó, nagyon éber a figyelmeztető rendszere. Ha az egyén korábban már átélt egy DHS-t ugyanilyen vagy hasonló helyzetben, úgy szervezetünk erősebben reagál az ilyen jellegű biológiai konfliktusokra.

Negatív nézőpontból azt mondhatjuk: A páciens mindig ugyanabba a csapdába esik bele.

Pozitív szemszögből ezt mondhatjuk: A páciens pokolian figyel, azonnal reagál egy különprogrammal. Az összes allergia-teszttel bizonyítható allergia mindig a „sínnek egy másik ága”, mely egy DHS-sel áll kapcsolatban. Ezért új értelmezést kell adnunk az ún. allergiának.

Most már tudjuk: mindig csak megelőző figyelmeztető jeleket kapunk, pld.. az asthma bronchiale vagy asthma laryngeale esetében egyidőben két aktív figyelmeztető jelzést kapunk: Vigyázat, régen történt már ehhez hasonló! Vagy: Erre a kombinációra nagyon figyelj oda!”