Fontos közlemény a hiteles forrásokról

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer  Germán Gyógytudománya egy szigorú, öt biológiai természettörvényen alapuló természettudomány, egy hajszálpontos rendszer.

Hamer doktor a gondolatait tömör mondatokban foglalja össze a Germán Gyógytudomány Tudományos Táblázatában, ami például úgy készült el  2011. novemberében a könyvvel és a szószedettel együtt, hogy a félreértésre okot adható fordítás elkerülhetővé vált azzal, hogy az eredeti, német nyelvű ismertetésben esetleg nem szereplő, de a magyarban szükségesnek tűnő szavak alkalmazását Hamer doktor személyesen hagyta jóvá. Így került több helyen a szövegbe a sejtszaporulat a karcinóma helyett, valamint a megoldási fázis a gyógyulási fázis helyett stb.

Bízunk benne, hogy Hamer doktor tudományos igényű fordításban megjelenő kiadványaival és a magyar weboldal létrejöttével minden igényt kielégítően tudjuk közvetíteni Dr. Hamer munkáját és így magunk dönthetjük el, hogy az eredeti forrásból szeretnénk-e elsősorban tájékozódni.

Hiteles források:

További hiteles forrásokért kattints ide.

Néhány éve egyre több könyv jelent meg a Germán Gyógytudományról egyéni kiadásban, amelyekben ezeket a szigorú törvényszerűségeket egyéni elképzelések és módosítások tehetik értelmezhetetlenné, ezért az elferdített változatokért nem vállalunk felelősséget!

(Prof. Niemitz levele)

Prof. Joav Merrick a 2008-ban megjelent tanulmánya szerint  „(The Scientific World Journal. Vol. 5. p. 93-102.20050128)”  a Germán Gyógytudomány első két természettörvénye az orvostudományban általánosan elfogadott!

A Germán Gyógytudományt a világon sokfelé és sajnos már Magyarországon is számtalan tudományosan teljesen értelmezhetetlen alapelvekre épülő módszer terjeng az interneten, melyeknek terjesztői a valóban létező tudományos alapok félremagyarázásával próbálnak érvényesülni.

Az alább felsorolt orvoslások közül egyik sem egyezik meg Dr. Ryke Geerd Hamer-féle Germán Új Medicinával = Germán Gyógytudománnyal:

 • Biologika / Új Medicina / GNM (névátfedés) www.ujmedicina.hu
 • www.biologika.hu
 • www.nicolasbarro.net
 • www.neue-mediz.in
 • www.nuovamedicina.com
 • Biologie Totale / Total Biology / Recall Healing
 • Biogenealogy, Biodeprogramming, Biodecoding®
 • Meta-Medicine®
 • NLP (Neuro-Linguistic Programming)
 • NES (Nutri-Energetics System®)
 • Dr. David Holt, D.O. (Nevada) – Animal experimentation in the name of GNM
 • Quantum Hamer Medicine “
 • EON Therapy” (Dr. John Turner, D.C., Atlanta)

Figyelem! A www.biologika.hu domain tulajdonosa az alábbi domaineket a megtévesztés miatt regisztrálta és üzemelteti!!!

gnminfo.hu; gnminfo.com; gnminfo.net; gnminfo.org; gnm-info.org; gnminfo.eu; gnm-info.eu; drhamer.hu; hamer.hu; ujmedicina.hu;

Ez a felfedezés kezdetben Új Medicina (vö. Neue Medizin®), majd Germán Új Medicina (vö. Germanische Neue Medizin®) elnevezést kapott Dr. Hamertől. Az utóbbi megnevezés német rövidítése lett a GNM.

Szerte a világon több hasonló, de ezzel csak részben megegyező gyógyászat indult, ill. publikáció látott napvilágot ezen elnevezések alatt Dr. Hamer beleegyezése nélkül. Hazánkban Új Medicina, Biologika, Új Orvostudomány és GNM néven terjesztették el, így került be a köztudatba, így vált ismertté. Ezek a félremagyarázott verziók miatt Dr. Hamer később Germán Gyógytudományra (vö. Germanische Heilkunde®) nevezte át. Aki a fenti elnevezéseket használja, az nem Hamer doktor tudományát képviseli. A Germán Gyógytudomány magyar nyelvű könyveit Dr. Hamer saját, spanyolországi kiadója, az Amici di Dirk Editiones de la Nueva Medicina s.l. adja ki és a www.germangyogytudomany.hu oldalán terjeszti.

A megtévesztésig hasonló egyéni módszerekkel Dr. Ryke Geerd Hamer és felfedezésének jó hírét veszélyeztetik, ezért azt javasoljuk, hogy minden megtalálható, nem hivatalos elnevezésekkel terjesztett, Dr. Ryke Geerd Hamerre hivatkozó információt alaposan végiggondolva kezeljen mindenki!