Az ún. áttétek nincsenek bizonyítva

A kemo használatának célja a szervezetben állítólagosan ide-oda vándorló és a többi szerven „letelepedő” sejt, más néven „áttét” kiirtása. A bökkenő a történetben az, hogy a betegek szervezetében még soha nem tudták bizonyítani az ide-oda vándorló sejtek mozgását.

Egy kisebb példaként vizsgáljunk meg egy prosztatabeteget, akinek eltávolítják a prosztatáját és ennek következtében a kismedencéjében „csontáttét” alakul ki.

A Germán Gyógytudomány szerint tudhatjuk, hogy ennél a páciensnél két Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) van folyamatban:

  1. Lelki szinten átélt egy mocskos, genitális konfliktust, melynek kivetülése az agytörzsben lévő Hameri Góc, szervi szinten pedig egy prosztatakarcinóma.
  2. A páciens a prosztata műtéti eltávolítása miatt impotens lesz, következményképpen szexuálisan leértékeli magát, aminek szervi megnyilvánulása az osteolysis, a csont elmésztelenedése a kismedencében, valamint egy Hameri Góc a nagyagy fehérállományban.

Vagyis a páciens a prosztata eltávolításából fakadva elszenved egy következménykonfliktust.

Az akadémikus orvos ezt másképp magyarázza! Azt hiszi, hogy ez az áttét a medencében a prosztatakarcinómától származik és azzal indokolja, hogy a rákos sejteknek nem kell messzire vándorolniuk, közel van a kismedence.

Három bizonyítatlan hipotézissel támasztják alá, hogy a csontmetasztázis ettől a prosztatakarcinómától származik:

  1. számú hipotézis

Hogy kerül a prosztatarákos sejt a csontba? Erre kétféle magyarázat van:

a) a véráramon keresztül

b) a nyirokrendszeren keresztül

A nyirokerek feltételezését máris kizárhatjuk, mert a csontokban nincsenek nyirokerek, egyébként a tüdőben és az agyban sem találhatók. A nyirokereken keresztül nem tud áttét képződni sem a csontokban, sem a tüdőben, de még az agyban sem, mert ezeken a területeken anatómiailag nem léteznek nyirokerek.

Így tehát már csak a vér útja jöhet számításba, ott azonban még sohasem találtak rákos sejteket.

Ezzel kapcsolatban a következő kérdés merül fel: az akadémikus orvosok úgy gondolják, hogy egy ráknak évekre van szüksége ahhoz, hogy tüneteket produkáljon és felfedezhetővé váljon. Egyszóval gyakorlatilag rákosak vagyunk, csak nem tudunk róla. Nos, én egy szociális beállítottságú ember vagyok, rendszeresen adok vért. Ezek szerint egy tőlem származó rákos sejt hiper áttétet tud képezni annál a személynél, aki megkapja azt a vért? Végtére is őssejt átültetés létezik, miért is ne lehetne rákos sejteket átültetni?!

Vagy másképp fogalmazva: keresnek-e a véradók vérében rákos sejteket? Nem! Miért nem? Mert még soha nem találtak ott egyet sem!

Az akadémiai orvostudomány egyszerűen csak azt mondja, hogy ezek az ide-oda mászkáló sejtek így működnek! Még soha senki nem bizonyította be!

2. számú hipotézis

Az orvostanhallgatók már az első egyetemi években megtanulják, hogy a prosztata mirigysejtszövetekből, a csont pedig kötőszövetekből áll.

A hernyó átalakul lepkévé, de a feltételezett metamorfózisról egyetlenegy könyvben sem olvashatunk, mert erre senkinek semmilyen magyarázata sincs. Az akadémiai orvostudományban kötelező hinni, esküt tenni és megtérni, különben máglyarakás fenyeget!

3. számú hipotézis

Mit csinál a prosztataráksejt? – Szaporodik. A prosztatakarcinóma egyre nő.

Mit csinál a csontban az áttét? – „Lyukacsossá teszi a csontot”, elmészteleníti a csontszövetet.

Akkor hogy van ez az áttét?

 

Mérnökemberként megdöbbentő számomra, hogy minden onkológus úgy tesz, mintha mindezt értené!

Egyszóval azt bizonygatják, hogy a tömegpusztítás legmérgezőbb szerével – mérgesgáz-származékokkal – olyasmire vadásznak, amit még sose láttak!

Ezzel a három hipotézissel bármelyik laikus ki tudja zökkenteni az onkológusokat a nyugalmából. Fenti kérdésekre nincs magyarázat…!

 

Forrás: Pilhar Helmut (www.germanische-heilkunde.at)