Egy új világba csöppentem

Megismerkedésem a Germán Gyógytudománnyal fokozatos volt.

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy én is, mint oly sokan, a Biologika keresőmotorokban előkelő helyet elfoglaló honlapját találtam meg ezzel kapcsolatban, ahonnan sok rossz érzés taszított el (pl. kioktató stílusú írások, anyagias hozzáállás, kötelezően elvégzendő tanfolyamok, különböző jellegű kapcsolt áruk megléte stb.).

Szerencsémre, az eredeti Germán Gyógytudomány tanításnak is volt orgánuma a világhálón, kedves, szeretetteli, reményt adó, humánus, visszafogott stílusú, tárgyilagos hangvétellel.  Megnyugodtam, és az ő oldalukon folytattam tovább az olvasgatást (www.germangyogytudomany.hu).

A tanfolyamok szükségességéről elöljáróban annyit, hogy három diplomával bátran belevágtam a fellelhető irodalom elolvasásába, de be kellett látnom, hogy a rendszer nemhogy nem állt össze, hanem inkább széthullott. Adta magát a következő lépés, hogy elmenjek egy élő előadásra.

Az ismeretterjesztő előadás felnyitotta a szemem, reményt adott és kíváncsivá tett, emlékszem tökéletes ízelítő volt, ami után alig vártam a tanfolyamot.
A tanfolyam beváltotta a hozzá fűzött reményeket, Kata pontosan végigvezette ezt a logikus rendszert.

Egy új világba csöppentem, ahol minden segítséget megkaptam ahhoz, hogy azonnal (mohón még a tanfolyam közben) értelmezni tudjam a saját életem biológiai konfliktusait, amik fizikai tünetekben is leképeződtek.

Azóta már részt vettem két egynapos tematikus előadáson is, a pajzsmirigy, illetve a szaporító szervek különprogramjairól. Ezeket specifikusan árnyalták, sok-sok esettanulmánnyal, a különböző konfliktuslehetőségeket az adott szervekkel kapcsolatban és az életből vett példákon keresztül mutatták meg a lehetséges jó vagy éppenséggel rossz megoldásokat, bizonyítva minden egyes esetben (!) a Germán Gyógytudomány rendszerének helytállóságát.

Azóta a Mein Studentenmädchen ajándéka is, már több mint egy éve része az életünknek.

A GNM tudásának a hozadéka számomra:

  • instant önismeret volt (végy egy embert, tégy hozzá egy kis Germán alapismeretet, aminek eredményképpen azonnal meglehetősen pőrén álltam magam előtt, az átlátszó kis gondolataimmal)
  • a szűk családomra is átragasztottam a lelkesedést, így csapatként könnyebb szembenézni a konfliktusokkal ha kialakultak, ill. azáltal, hogy megtanultuk, milyen megélésnek mi a következménye, könnyebb elkerülni a konfrontálódást
  • reményt adott, és szellemi eszközöket amikkel el is érhetem, hogy a gyermekemnek már ne kelljen hosszú ideig sínylődnie egy-egy betegségben, hanem rövid idő alatt felszámolhassuk a konfliktusait, hogy a megoldási fázis is minél enyhébb lehessen.

Hálás köszönet a világos magyarázatokért és a jól felépített tanfolyami struktúráért!

Mindenkinek szívből ajánlom az előadásokat! A tiszta forrásból hallott információk katartikus erejű felismerésekhez vezetnek, amik lehetővé teszik egy új, egészségesebb, harmonikusabb életút kialakítását.

Bori