Ébredjen a világ!

2015. nyarán hallottunk először a Germán Gyógytudomány létezéséről egy “véletlen” Pilisben eltöltött hétvégi pihenés kapcsán a Kelemen Majorságban.
Mivel hisszük, hogy véletlenek nincsenek, ezért haladtunk tovább a megismerés útján és közösen a párommal részt vettünk egy három hétvégéből álló Germán Gyógytudomány alap tanfolyamon, amelyet Illés Kata tartott.
Szerencsére egészségben élünk, mindig is törekedtünk ennek fenntartására.
Na de mi volt az indíttatás?
A miértek keresése és megértése valószínűleg.
Sajnos a mi családunkban is voltak betegségek, szeretteink elvesztése…
A Germán Gyógytudomány lehetőséget ad arra, hogy feltárjuk mi lehetett a probléma. Bár utólag lehet ez csak találgatás, de mégis segítheti a tények elfogadását. Azt, hogy az emberek csak saját magukat képesek meggyógyítani!!!
Már ez a felismerés nagyon sokat segíthet az embereknek, hogy elhiggyék képesek mindenféle orvosi beavatkozás nélkül helyrehozni az életüket. Micsoda érdem! 🙂
Mivel tudományos alapokra van helyezve ebben nem hinni kell mint egy csodaszerben, egyszerűen csak befogadni, elfogadni a tényeket, hogy mi emberek így működünk TEST-LÉLEK-SZELLEM szinten.
A legcsodálatosabb számomra, hogy ez a tudás teljesen ingyenes. Ez tovább erősítette bennünk hitelességét.
Tehát a megoldás bennünk van!
Kívánjuk, hogy minél több emberhez eljusson a hiteles információ a Germán Gyógytudományról, és amint úgy érezzük ez befogadó fülekre talál, a legjobb tudásunk szerint mi is terjesztjük.
34 hetes állapotosként csodálatos megélni a Germán Gyógytudomány ismeretével a várandósság időszakát. Megnyugvást ad, hogy tudom védve vagyunk, és ha megszületik a gyermekünk biztosan nagy segítség lesz a kicsi nevelésében is.
Hálásak vagyunk azért, hogy a Germán kapcsán olyan emberekkel találkozhattunk, ismerhettünk meg, akik önzetlenül, nyitott szívvel állnak az embertársaikhoz.
A legnagyobb köszönet és tisztelet Kelemenné Dévényi Julinak és férjének Gyurinak, illetve a Germán Gyógytudomány szeminárium oktatójának Illés Katának, akire a mai napig számíthatunk. 🙂
Sok sikert kívánunk nekik a további munkához!
Ébredjen a világ!

Szeretettel: Robi és Evelin