Tájékoztató a terápiáról

Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése a Germán Gyógytudomány egy egzakt természettudomány, mely megfelel a természettudomány kritériumának, ennél fogva tehát bármely tetszőleges, a soron következő eseten, kivétel nélkül mindig igazolható. Ha Ön elsajátítja ezt a felbecsülhetetlen értékű ismeretet, saját magán megtapasztalhatja már a következő esetben! Legyen ez egy nátha, allergia vagy epilepsziás görcsroham. A rendszer hajszálpontos, nincs kivétel. Ha Ön még egészségesen megismeri az összefüggéseket és elveszti a félelmét az eddig halálosnak hitt megbetegedésektől, már soha többé nem kerülhet pánikba egy-egy tünet kapcsán. Ezt a kincset adja nekünk Hamer doktor tudománya.

Sajnálatos módon ma az egészségügy jelenlegi totalitárius rendszerének köszönhetően az egész világon senki nem praktizálhatja a Germán Gyógytudományt, még a felfedező Dr. Ryke Geerd Hamer sem, ezért „Germán terapeutát” ajánlani nem tudunk.

Ha Ön egy állítólagos Germán Gyógytudomány „specialista” kezébe adja a sorsát, az azt jelenti, hogy nem érti Dr. Hamer korszakalkotó felfedezésének lényegét. Nem értette meg sem Ön, sem pedig az „állítólagos” terapeuta.

Napjainkban hihetetlenül nehéz „Germán szerint terápiát folytatni”, mert hiányoznak hozzá a szükséges feltételek. Nincs kórház, amely Germán terápiát tudna nyújtani és alapvetően Dr. Hameren kívül nincs olyan felkészült klinikus, aki igazán a Germán szerint tudna segíteni. És mivel ilyen kórház nincs, Dr. Hamer nem is tud kiképezni orvosokat, akik eszerint tudnának segítséget nyújtani. Mindannyian csak saját magunkra számíthatunk és a közvetlen környezetünkre vagyunk ráutalva.

A terápia a Germánban az, hogy megteremtsük a biológiai feltételeket ahhoz, hogy a biológiai különprogram végleg befejeződhessen és visszatérjünk a normális életritmusba.

Hamer doktor archaikus zenéje, a Mein Studentenmädchen támogat minket ebben, de azt a zenét hallgatni és semmit sem tudni a Germánról ugyancsak azt jelenti, hogyha jönnek a tünetek, nem tudjuk őket hová besorolni. És akkor is pánikba esünk. Egy bőrkiütés vagy egy másik, a test vegetatív működésére ható tünet, ill. egy komoly tünetegyüttes az embert megviseli. A „Germán terapeuta” sem tud csinálni semmit, mert nem kap segítséget! Ilyenkor nem elég csupán tudni, hogy mi módon folynak le a tünetek. Ilyenkor valamit meg kell változtatnunk az életünkben! SÜRGŐSEN!

Néhány percben, órában vagy e-mailben nem lehet kifejteni a tünetek ok-okozati összefüggéseit – főleg, ha a beteg egy rákdiagnózis miatt pánikban van –, mert ez egy annál szerteágazóbb természettudomány.

A tanfolyamainkon, előadásainkon segítünk Önnek a tanulásban és biztosíthatjuk afelől, hogy ami ezeken a fórumokon elhangzik, Dr. Hamer eredeti tudományos munkáiból származik, az ő szellemiségét tükrözik és az ő támogatásával adjuk tovább. Ez az ismeret segít abban, hogy biológiai kódjainknak megfelelően visszataláljunk a természethez, visszatérjünk a normális kerékvágásba és ezáltal egészségesen élhessünk. Már a Germán Gyógytudomány alapjainak megértésével világossá válik számunkra, hogy nincs szükségünk valaki másra, mert

ezzel a tudással rátalálunk a saját biológiai konfliktusainkra,
melyekre csak mi tudjuk a megoldást és a közvetlen környezetünk támogathat minket.
A döntés a mi kezünkben van, így a felelősség is a miénk.

Hamer doktor iskolája az élet tanítása, egy immáron 35 éve mélyen elhallgatott tudás a testünk és az emlősök testének működéséről, sőt, Dr. Hamer természettudománya a növényekre is érvényes.  Ez életünk legfontosabb iskolája, amit a jelenlegi orvostársadalom köreiben még sokan vitatnak. Azonban nem lehet a Germánról vitatkozni annak ismerete nélkül. Ha valaki megismeri a rendszert, azután még évekre lesz szüksége, míg meg is tanulja. Mert meg kell tapasztalnia saját magán, saját magának kell igazolnia a rendszer fantasztikus voltát. Ha ezután már biztonsággal tudja, hogy valóban úgy működik, akkor még mindig csak egy kevéske fogalma lesz róla! Évek, évtizedek után lehet valós ismeretekhez jutni, csak addigra tudjuk teljes mélységeiben megismerni. Ha ezzel a tapasztalattal konfrontálódunk egy új, számunkra ismeretlen Értelmes Biológiai Különprogrammal, akkor az számunkra még mindig új lesz, de már felismerjük és előre fel tudunk majd készülni a várható, kiszámítható tünetekre, mert ismerjük a biológiai különprogramok sajátosságait és lefolyásait. Csak és kizárólag ez az út járható, ez egy generációkon átívelő tanítás.

Ezért fontos, hogy addig tanuljuk meg
a Germán Gyógytudományt, amíg még egészségesek vagyunk!
Dr. Hamer kapcsolódó írása a gyógyításról itt olvasható:

Dr. Hamer: Gyógyítás józan emberi ésszel