Hátfájás, deréktáji fájdalmak

Megkértem a szerelmem kezét

Annak idején meglepetést akartam okozni a szerelmemnek és mindent jó alaposan elő akartam készíteni. Már beszereztem az eljegyzési gyűrűt és minden egyebet. Előző este már csak a virágokat kellett megvásárolnom. Tökéletes választásnak tűnt a liliom, mivel olvastam egy könyvben, hogy az a szerelem virága.
A virágüzlet eladója megkérdezte tőlem, hogy milyen eseményre kérem. Amikor elmondtam neki, hogy egy házassági ajánlatra vinném, azt mondta, hogy ezek a virágok a temetőbe valók a sírra! Ez mélyen érintett. Ettől függetlenül mégis a liliomokat kértem. Az eladó megjegyezte, hogy kíváncsi lesz, hogy ezek után a szerelmem vajon ennek ellenére hozzám akar-e majd jönni.

Ahogy megterveztem, megkértem a szerelmem kezét. Miután „igen”-t mondott, elmentünk egy étterembe, és akkor éreztem, hogy elkezdett sajogni a hátam. Azonnal tudtam, hogy ez a gyógyulási fázis. A fájdalmak gyorsan erősödni kezdtek, de két nap múlva már teljesen el is múltak. Tisztában voltam vele, hogy „ez a temetőbe való és hogy kíváncsi, vajon ennek ellenére hozzám jön-e” megjegyzés okozta az önleértékelésemet.

Üdvözletem minden Germán Gyógytudomány barátnak!

2014. 12. 29.

…………………..

A Germán Gyógytudomány ismeretében örülhetünk a csontfájdalmaknak, mert ez jelzi, hogy megoldottunk egy súlyos önleértékelés-konfliktust! Ez házassági ajánlatot tevő férfi örülhet, hogy ilyen gyorsan megoldotta az önleértékelését, mert így csak néhány napig fájt a háta. Azonban egy orvosi diagnózis is okozhat ún. (és nem létező) csontáttétet, vagyis önleértékelés-konfliktust és ha ez hetekig, hónapokig tart, bizony súlyos helyreállítási tünetekkel, fájdalmakkal kell számolni. A mai orvostudomány nézete szerint ez visszafordíthatatlan folyamat, pedig csak a fájdalmakat kell kibírni morfium nélkül (!) – és a Germán Gyógytudományt kell tudni alkalmazni, de elsősorban megérteni. Ettől elmúlik minden félelmünk!

Hamer doktor igazát egyre több hazai esettel is tudjuk bizonyítani, tanuljátok meg a Germán Gyógytudományt, mert ez a szabadság tudománya.

Kelemenné Dévényi Julianna
www.germangyogytudomany.hu