A halálba vezető hit

Ez az eset 2017 áprilisában történt.

Épp kezdtem jobban elmélyíteni a Germán Gyógytudomány ismereteimet, amikor sok év után találkoztam egy régi ismerősömmel. Az igazat megvallva, nem véletlenül ugrottam be hozzá. A 30 év körüli csinos, szőke feleségének méhszájrákja volt és a következő történet fűződött hozzá.

2016 évében Brazíliában összeesett. Azt hitték, hogy Pfeiffer-féle mirigyláza van, majd nyilvánvaló, hogy félrekezelték. Kerekesszékben tolták le hazaérkezve a repülőgépről, majd azonnal kórházba szállították. Ott közölték vele a „rák” horrordiagnózist és mindjárt megkapta hozzá a teljes csomagot: kemo, sugárkezelés, képalkotó diagnosztika kontrasztanyaggal stb.

Akkoriban, amikor 2017 áprilisában megjelentem náluk, az akadémiai orvostudományba vetett hitéért már fizetett a hajával, az egészségének egy nagy részével és az életkedvével. Összesen talán 42 kg volt. Együtt vacsoráztunk, a félelem láthatóan kiült az arcára. Már közölték vele, hogy szétszóródott a rák. A barátom mindig mindenhez hozzá tud szólni és elmondta, hogy a feleségének tulajdonképpen jó az étvágya, de csak a rákot táplálja. Ezért óvatosan próbáltam felhívni a figyelmüket egyéb „alternatív gyógymódokra”.  Azonnal megkaptam a választ: „Nem, csak az akadémiai orvostudomány tud segíteni. Annyi mindenre képesek már és olyan nagyon sikeresek.“

Akkor még nem voltam abban a helyzetben, hogy minden rákos megbetegedést részletesen elmagyarázzak, hiszen nemrég kezdtem beleásni magam. De a méhszájkarcinómát okozatilag 3 témakörre lehet visszavezetni.

Ezért egy kicsit elkezdtem kérdezősködni és megkérdeztem, hogy nem esett-e valamikor áldozatául egy nemi erőszaknak? A válasz az volt, hogy biztosan nem. A meg nem valósult gyermekvállalást kizártam, mert a 4 éves kisfiuk boldogan ugrándozott közöttük. Ekkor kissé rámenős könnyelműséggel folytattam a kérdezősködést és megkérdeztem tőle, hogy nem kapta-e rajta a férjét, miközben „egy másik nő gyermekáldásra vonatkozó kívánságát teljesítette éppen”? Hiszen biológiailag ez is kiválthatja a méhnyak funkciójának fokozására irányuló Értelmes Biológiai Különprogramot, ami hosszabb idő után daganatképződéshez vezet.

Láttam, hogy megrándult a teste. A helyzetet ügyesen túlreagáltam, de ma már tudom, hogy hibát követtem el. Ezzel minden további próbálkozásomnak véget vetettem, mert a feleségével a továbbiakban ez a téma tabunak számított. Próbáltam még elmagyarázni, hogy ez nem igényel semmilyen vizsgálatot és fizetni sem kell. Ennek az esti beszélgetésnek gyorsan vége lett.

Eltelt egy év…

2018 húsvétja után egy héttel „csak úgy” felhívtam, kérdeztem tőle, hogy van a felesége. Elmesélte, hogy az utóbbi időben az ápolás 5. fokozatánál tart és minden, amit megeszik, azonnal ki is jön belőle. A rák az összes lágyrészét „megette, az egész teste tiszta áttét”. Később már ki sem jött a kórházból. Mekkora terhet jelent ez egy fiatal családnak. Majd végre szereztek egy amerikai terápiát, amely képes volt az összes rákot elűzni a szervezetéből. Már nem találtak csomókat, áttéteket és hasonlókat. Mekkora csoda!

Megjegyzem, egy berlini kísérleti klinikán feküdt, ahol édesanyám szomszédja hasonló rákos szituációban szintén megkapta ezt az amerikai csodakezelést, majd pontosan két hétre rá meghalt.

Miért lenne a barátom fiatal feleségének nagyobb szerencséje? Nem is volt neki! „Minden olyan jónak tűnt az amerikai szer után”, hallottam tőle, amikor 2 héttel később néhány csontja elkezdett feloldódni. Még gyorsan beültettek neki egy csípőprotézist, de ezután a medencecsontja is elmésztelenedett. Végleg fekvőbeteggé vált. Járni már régóta nem tudott, a mosdóba sem tudott kimenni.

Nem említettem még, hogy a csontok elmésztelenedése után elindulhatott egy természetes gyógyulási folyamat is, mert borzalmas fájdalmai voltak. Az osteolysis, ami az önleértékelés konfliktus-aktív fázisában keletkezik, általában nem jár fájdalommal. Tehát csakis az újmezodermás csontok vonatkozásában juthatott már megoldási fázisba.

Mivel Amerikából csak jó jöhet, szögezzük le, hogy annak nyilván köze volt hozzá. Mindenesetre a fiatal hölgy 2018 húsvétja előtt eldöntötte, hogy elmegy ebből a világból. Morfiummal természetesen. Az orvosok azt mondták neki, hogy 3-4 napig fog tartani, szegény 11 napig küzdött.

Az utolsó napokban már alig lehetett vele kommunikálni, ekkor már az 5 éves kisfia is észrevette, hogy nagy a baj. Halála előtti utolsó percében legördült egy utolsó könnycsepp az arcára, majd a szívhangot jelző berendezésen már csak az egyenes vonalat lehetett látni. A fiatal nő a családja körében tért örök nyugovóra.

És most képzeljék csak el, hogy érzem én most magam. Ő kérte ugyan az eutanáziát, de mi lett volna, ha korábban még tudtam volna segíteni neki… megértést adni neki, elnyerni a bizalmát és elmagyarázni neki a Rák Vastörvényét. Akkor most nem kellene bánkódnunk, ez a fiatal család a hétköznapok mindennapos gondjaival lenne elfoglalva, mint mindenki. Élne!

És ezért mondom: a vallás gyógyítható! Gyógyítható a tőkébe, valamilyen istenbe vagy a halál utáni életbe vetett hit. Értsük meg, tanuljuk meg, alkalmazzuk és terjesszük el a GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNYT! Ki más tenné meg, ha nem mi magunk?

Bízva abban, hogy nemsokára segíthetek,
Frank

Helmut Pilhar megjegyzése

A konfliktus egyértelműnek tűnik (a férj félrelépése). A brazíliai összeesésének oka a krízis tünete lehetett (tüdőembólia). „Kezelést” kapott a méhszáj-karcinóma gyógyulási fázisára, amikor is az azt megelőző aktív fázisban történt fekélyek helyei újra feltöltődnek.

Frank a szívemből szól! Meg kell ezt értenünk, mégpedig alaposan. Csak akkor tudunk magunkon és a hozzánk közel állókon segíteni. Borzalmasan hangzik ugyan, de sokat lehet tanulni az ilyen végzetes esetekből is. Megtanuljuk, hogy egyáltalán nincs sok időnk a tanulásra, nagyon gyorsan kaphatunk egy diagnózist… Akár ma-holnap lehetünk mi magunk, a hozzátartozónk vagy egy kedves barátunk érintett.

Ha valóban az történt, amit gyanítottam, akkor ez a hölgy a túlélt tüdőembóliájával már túl volt a nehezén! Ha megőrizte volna a nyugalmát, a gyógyulási fázis végére már az akadémiai orvostudomány szemszögéből is „tünetmentes” lett volna.

Miért hiszünk az akadémiai orvostudományban, amikor egyetlen betegségnek sem képes megnevezni az okát? Miért hiszünk egy vallásban, amely mindent feloszt jóra és rosszra? Miért hiszünk egy pénzrendszerben, amely magántulajdonban van és ezzel abszolút hatalmat szerzett a világ fölött és rabszolgává teszik a népeket? Miért hiszünk a politikusokban, akik maguk nyilatkoznak arról, hogy ne higgyünk nekik mindenben. Miért hiszünk az orvostudományban, amikor mindig hazudnak nekünk?

A hitünk teremtik a szavainkat, melyek meghatározzák a lépéseinket, ezek alapján cselekszünk és így alakul a sorsunk.

Miért nem hiszünk a teremtésben és a természettörvényekben, amelyekben még csak nem is kell hinnünk? Miért nem próbálunk meg tanulni az anyatermészettől, ami csupa csoda és tiszteletteljes. Az élet önmagában már elég nagy csoda. Senki nem tudja elmagyarázni, hogy mit jelent az élet. Mindannyiunknak van egy élete. Ajándékba kaptuk és továbbajándékozhatjuk – a partnerünk iránti érzett szerelemmel, akivel megosztjuk az életünket. A Dr. Hamer által felfedezett 5 biológiai természettörvény az élőkre vonatkozik! A Föld nevű bolygó összes teremtményére. Miért nem hiszünk abban, hogy a „teremtés akaratának” ismeretei megmutatják nekünk a (biológiailag) helyes utat? A természetben minden értelemszerűen van elrendezve. A természet nem tesz jót vagy rosszat. A természeti törvényekben nem lehetnek hibák. Olyan hamis prófétáktól félünk, akik isten szerepében tetszelegnek.

2018.06.19.