Egy tanfolyami résztvevő tapasztalati beszámolója

Vesegörcsök, vese”tumor”, pattanás, kiütés és őszülés

  1. eset

Ferdinándot 1979-ben megműtötték. Kivették a jobb veséjét, mert a hagyományos orvostudomány szerint vese-adenokarcinomája volt.

Igaz azért fordult orvoshoz, mert megindult a kövecske a bal veséjéből és elakadt, így az nagy fájdalmakat okozott. A röntgenfelvétel után (mely a jobb vese mellett libatojás nagyságú betokozódott tumort mutatott, ami teljes egészében rátapadt a vesére) teljesen megfeledkeztek a bal veséről, majd  kivették az ép és egészséges jobb vesét, mely a már veszélytelen tumorral már bizonyára harmadik veseként működött.

Nyomoztam egy kicsit. Mitől és mikor keletkezhetett?

Megkérdeztem tőle, hogy volt-e valamilyen vízzel, folyadékkal kapcsolatos DHS-e.

Rögtön rávágta, hogy az a vihar lehetett kb. 1O évvel a műtét előtt, amikor a szél egy zivatar közepette levitte az új épületről a tetőt. Tehetetlenül nézte, hogy pergeti fel a cserepeket a szél, s miként zúdul az eső a védetlen tető nélküli házra.

 

Amiért Ferdinánd orvoshoz fordult az a „kövecske” a bal vesénél, ami fájdalmat okozott valószínűleg egy  birtokkijelölés-konfliktus következménye volt, de már megoldási fázisban. Ennek részletes leírása a Tudományos Táblázat 118.oldalán megtalálható. Ezt meg is erősítette a beszámoló írója a következő sorokkal:

 

Birtokkijelölés-konfliktusa is volt folyamatosan! Ferdinánd felesége és az anyukája nem fértek össze. Ferdinánd egy épületet épített, mely kettéválasztotta ugyan a telket, de a rokonok továbbra is átjártak hozzájuk és bejártak a lakásukba mindenféle előzetes bejelentkezés és “kopogás” nélkül, ráadásul többször is naponta.

 

A jobb vesén lévő, tévesen adenocarcinomának diagnosztizált tumor valójában egy indurálódott veseciszta lehetett és tényleg feleslegesen vették ki veséstül. Ennek részletes leírása a Tudományos Táblázat 67.oldalán található. A konfliktus egyértelmű, bizonyára magas volt a vérnyomása a veseciszta kialakulását megelőző időszakban, bár lehet, hogy az nem lett diagnosztizálva. 

 

  1. eset

István már 16 évesen beleszeretett Sáriba. 7 évig már együtt jártak, sőt az utolsó 4 évben közös lakásban is éltek. Kapcsolatukban a heves szerelem lassan elhalványult. Egyre kevesebb időt töltöttek együtt.

Sári úgy döntött szünetelnek. Igaz valamelyest a kapcsolat baráti alapon még létezett.

Egy év eltelte után Sári meghívta Istvánt egy ünnepségre, ahol a lány egy másik fiúval flörtölt. A két fiú összeszólalkozott.

Sári ráförmedt Istvánra, hogy hogyan viselkedhet így és jól megszégyenítette a barátok előtt a volt kedvesét.

István 6 hónapig szenvedett, gubbasztott az ágyban és az öngyilkosság is eszébe jutott. Végül összeszedte magát. Barátokat és egy jó munkahelyet is talált. „Újjáéledt”.

Igen ám, de a szép sima arcán megjelentek a pattanások = bemocskoltság konfliktus, MK-fázis (irha).

Nemcsak pattanások, hanem a bőrfelhámon is apró vizenyős gombostűfej nagyságú vírusos eredetű bőrelváltozás keletkezett. = elválasztás-konfliktus, MK-fázis.

A vörös viruló bőrfelület is megjelent később a hónaljában, a comb belső felén, a hajlatokban, a tenyerén, talpán… Ezt már psoriasis-nak diagnosztizálták = elválasztás-konfliktusok.

István az új barátnőjével él jelenleg. A pikkelysömör elmúlt, a vírusos hólyagocskák is eltűntek az arcáról. Itt-ott még megjelenik néha egy-egy pattanás, de remélem ez már csak a tükör miatt.

 

A pikkelysömör (psoriasis) konfliktustartalma a „se veled, se nélküled”. Dupla elválasztás- konfliktus, akarom is őt és nem is. Tökéletesen leírja Angéla, amit István érezhetett Sárival kapcsolatosan. Az új barátnő volt a megoldás, ami miatt elmúlt a pikkelysömör és az arcon lévő hólyagocskák sem jelentek meg többször. Pattanást tényleg lehet, hogy még a tükör generál (ördögi kör), de ha a Germán Gyógytudomány összefüggéseit megérti, akkor már az is csak a múlté lesz! Ami még nagyon izgalmas a leírásban, hogy István pszichózisba is kerülhetett a barátnő elvesztése után, erre utalhatott az öngyilkosság eshetősége. (postmortalis konstelláció). Az is lehetséges, hogy már eleve ebben a konstellációban volt és a mérleg lendült ezen esemény miatt. Erre csak akkor kaphatnánk biztos választ, ha Dr. Hamer kiértékelhette volna a koponya CT-jét.

 

  1. eset

István (2 éves kisfiú) és anyukája robogóval a piacra indultak. Egy szembejövő autóval karamboloztak.

Az anyukát elvitte a mentő a kórházba, Istvánt pedig egy arra menő ismeretlen néni először az Egészségházba vitte, majd később (3-4 óra múlva) hazavitte.

Az anyuka csak gipszet kapott a lábára és a hazakerült kisfiával, Istvánnal hamarosan újra együtt lehetett. A kisfiú haja a feje bal első oldalán megőszült.

 

Szeretettel,

Angéla

 

Szegény kicsi fiú! Milyen brutális-elválasztásként élhette meg ezt az elszakadást az anyukájától! Emiatt őszült meg a haja az anya-gyermek oldalon. A kisfiú nyilvánvalóan biológiailag jobbkezes.

 

Nagyon szépen köszönjük Angéla a beszámolót, hogy megosztottad velünk tapasztalataid!

Illés Kata