Csúnya pattanás a hát bal oldalán

Néhány hete, amikor kislányunk hazajött az iskolából, mellékesen elmesélt egy aznap vele megesett történést. Az osztálytársak közül jó páran nagyon kicsúfolták. Olyan szavakat használtak ezek az osztálytársnők, melyen édesapaként nagyon megdöbbentem. Hirtelen nem tudtam rá válaszolni sem. Nagyon jó osztályközösségről van szó, soha nem volt még hasonló az évek alatt. Itthon beszélgettünk aztán a dologról, szóba került, hogy az osztályfőnök is fog majd erről beszélni, mert másokat is kifognak és célba vesznek hasonló piszkálódással. Ekkor kezdtem kicsit felengedni, aztán már nem is foglalkoztam a dologgal. Majd lesz a héten, ami lesz.

Reggel azt vettem észre, hogy egy óriási gyulladt pattanás lett a hátamon, mégpedig bal oldalon. Azon a héten került fel Helmut egyik szemináriuma, amiben említi is a háton lévő pattanást, de akkor én már tudtam, hogy én is hátbatámadásnak éltem meg az esetet, mivel az osztályért sok mindent megtettem már és úgy éreztem, nem ezt érdemli a gyermekem azoktól a lányoktól.

Mivel jobb kezes vagyok, tanfolyami hallgatóként tudom, hogy a bal oldal az anya-gyermek oldal, így nekem a gyermekemmel való történést (támadás-bemocskoltság) oda asszociáltam.

Megszámolgattam a napokat (konfliktus-aktív és megoldási fázisok), rendeltetésszerűen futott ki a különprogram.

Érdekes, hogy hiába ismeri valaki a germánt, konfliktust nagyon is tud elszenvedni – sőt 🙂
De a tudatosság mégis mássá teszi az egészet.

B. Balázs

Megjegyzés:

Pontosan így működik ez. A bőrünk felhámjával ellentétben, amikor az elválasztás-konfliktusok következtében aktív fázisban a kültakaró fekélyesedése,  megoldási fázisban pedig a fekélyek helyreállítása történik duzzanat, viszketés és kivörösödés kíséretében – amikor azt hisszük, hogy “beteg” a bőrünk,  az irharéteg a támadás-, illetve a bemocskoltság-konfliktusoknál “betegszik” meg. A melanoma, az övsömör, az acne vagy a miteszer mind az ilyen konfliktusok megoldási fázisaiban jelennek meg és a konfliktuskeresésnél itt is fontos megállapítani, hogy bal- vagy jobbkezesek vagyunk-e.  Az 5. természettörvénnyel ily módon tudjuk “leleplezni” a testi elváltozásainkat és már csak mosolyoghatunk, hogy megint beigazolódott Dr. Hamer igaza. Már csak annyi a teendőnk, hogy ne essünk vissza, így nem újul ki a konfliktus és véglegesen megszűnnek a tünetek.

Részleteket erről Dr. Hamer: Germán Gyógytudomány Tudományos Táblázatában a 43. és a 48. oldalon találtok.

Balázs, hálás köszönet az esetért!

Kelemenné Dévényi Juli