A bőröm a hátamon szép és nem fáj

Roland vagyok, 22 éves.

Kezdeném ott, hogy most a bőröm a hátamon szép és nem fáj!

Valószínűleg sokak által ismert problémáról van szó: azokra az “aknénak” becézgetett gennyes és fájdalmas, esetenként nagy kiterjedésű lapos csomókra gondolok, melyek az egész hátamat és a nyakamat beborították. 6-7 éve kezdődött, mikor is elkezdődtek középiskolás éveim, rossz osztály, beilleszkedés szándékának a hiánya részemről, megaláztatások, szégyenérzet, szeparálódás stb.
Mindezek mellett még borzalmasan csúnyának is találtam magamat, ugyanis sokáig nem mertem tükörbe nézni. Ma már tudom, hogy ezek okozták az irha különprogramomat, ami egy öngerjesztő folyamattá vált, mert a pattanások elcsúfítottak. A “pattanásaim” sokáig (évekig) nagyon súlyosak, nagyon fájdalmasak és nem részletezem milyenek voltak…
Gyakorlatilag az egész hátam gyulladt volt sokszor. Persze voltam rengeteg különböző szakorvosnál (bőrgyógyász, gasztroenterológus, allergológus), paksaméta lelet, az ok sehol…ismerjük (igazából inkább termékbemutatón éreztem magam náluk, mint szakembernél). Amikor eljutott hozzám Dr. Hamer és táblázatának híre, nem sokat vártam a megrendelésével. Először kevésnek találtam, amit erről a fajta kisagyi konfliktusról írt, majd újra és újra, naponta elolvastam, kigyűjtöttem a netről az integritás szó szinonimáit. A felismerés nem váratott magára sokat. Igazán csak akkor hittem el, amikor rendbe jött a hátam, ami napok alatt lezajlott. Gyakorlatilag a felismerés által nyakon csíptem azt az érzelemáradatot, ami végigfutott a hátamon ahányszor csak “sínre” kerültem.
A tudattól, hogy egyszerre szabadultam meg egy hosszú ideje tartó testi és egy lelki gyötrelemtől, sírni kezdtem.
A Hameri Medicina a túlélés egyetlen esélye a 21. században.

Hamer egy igazi példakép számomra, nagyszerű embernek tartom. Nyugodjon békében.

 

 

Kedves Roland!

Dr. Hamer boldog lenne, ha tudná, hogy a fiatalok problémáin ily módon is segíthetett az általa felismert Germán Gyógytudomány, ami nem egy gyógymód, ahogyan sokan gondolják, hanem egy életszemlélet, a biológia, a természeti összefüggések ismerete. Az életben felmerülő problémákat csak az érintett saját maga képes megoldani. Még könnyebb a megoldás a hozzá közel álló emberek közreműködésével, hiszen általában a közösségben, mások hatására szenvedjük el a konfliktusokat. Szükség van tehát a barátokra, családtagokra, társakra, segítőkre a gyógyulásunk során, de fontos tudatosítani, hogy senki sem képes “meggyógyítani” másokat. A Germán Gyógytudomány megtanít bennünket az együttélés törvényeinek betartására, a toleranciára, az együttérzésre, a tiszteletre, az alázatra. Csak így épülhet fel egy egészséges társadalom. A Germán Gyógytudomány ismereteinek alkalmazása egy teljesen más életminőséget biztosít számunkra.

Nagyon köszönjük az esettörténetet!

 

Kelemenné Dévényi Julianna