Tömeges hiányzás “járvány” miatt az oviban

Egyik ismerősöm egy bécsi óvodában dolgozik. Ő mesélte, hogy amikor még nem ismerte a Germán Gyógytudományt, amikor egyik napról a másikra szinte mindegyik gyerek megbetegedett. Rejtélyes volt számára, hogy hirtelen mindegyik köhögött, fájt a torka, náthás és lázas volt. A gyerekek nehezen heverték ki, és az óvónők erre akkoriban nem találtak magyarázatot.

Néhány évvel ezelőtt járt egy Germán Gyógytudomány előadáson, ahol hallott egy klasszikus példát a járványokról:

Az első világháborúban érthető módon tömegesen szenvedtek el az emberek halálfélelem-konfliktust. Mivel a tüdőben válaszként felszaporodnak az alveolus-sejtek, hogy több levegőhöz tudjunk jutni a halálfélelem esetén, amelyeket a megoldási fázisban a TBC-baktérium bontja le, a háború után széles körben diagnosztizáltak tüdő-TBC betegséget. Majd ezt megelőzendő, kötelezővé tették a TBC elleni oltást. Dr. Hamer a 3. biológiai természettörvényében szépen elmagyarázza, hogy a mikrobák csíralemez-függőek, vagyis hogy az agy adja ki az utasítást a szaporodásukra is. Parancsra aktiválódnak és bontják el a már nem szükséges, az aktív fázisban a funkció növelése érdekében felszaporított sejteket.

Amennyiben oltásokkal vagy túlzott higiéniával inaktívvá tesszük a mikrobáinkat, képtelenek lesznek eme feladat elvégzésére, így a szükségtelen felszaporított tumorokat a szervezet körbeveszi kötőszövetekkel. Később az így betokozódott tumorok már semmilyen hatással nincsenek a szervezetre és minden a régi kerékvágásban mehet tovább.

Amikor a második világháborúban a TBC ellen oltott emberek átéltek egy halálfélelem-konfliktust és a háború után szintén megnyugodtak, a későbbi vizsgálatokon már csak betokozódott daganatokat találtak a tüdejükben, és az embereknél sorra tüdőrákot diagnosztizáltak.

Megértette tehát, hogy egy tömegesen elszenvedett azonos tartalmú biológiai konfliktus következtében azonos tüneteket produkálnak az emberek, legyen az influenza, bárányhimlő, skarlát, kanyaró, kolera, pestis vagy akár a lepra. Az elválasztás-, a bűz-, a rémület-, az eltorzítottság-, önleértékelés-konfliktusok stb. különböző kombinációi az értelmes biológiai különprogram különböző fázisaiban jellegzetes tüneteket alkotnak.

Egyszer csak belé hasított a felismerés, hogy miért betegedtek meg a gyerekek akkoriban az óvodában!

Az óvoda egy csöndes, zöld, parkosított környezetben fekszik, amelynek egyik fala határos egy irodaépülettel. A gyerekek nyugalmát rendszerint semmi sem zavarja meg, szinte csak a madárcsiripelés és távolról egy-két autó motorjának hangja hallatszik. Ebéd után a gyerekek abban a teremben szoktak aludni, amelyik határos az irodaépülettel.

Az óvónőket nem értesítették arról, hogy a szomszédos irodaépületben egyik hétfői napon felújítási munkák kezdődnek. A gyerekek már szundikáltak, amikor ütvefúróval elkezdték fúrni a fal másik oldalát. A gyerekek természetesen kipattantak az ágyból, az óvónők pedig igyekeztek valahogy megnyugtatni őket. A fúrás egy negyed óráig tartott, de azután alvásról már szó sem volt és a gyerekeket kivitték az udvarra játszani. Úgy tűnt, hogy minden rendben van.

Másnapra, de legkésőbb harmadnapra már egyetlen gyerek sem jött az oviba azok közül a gyerekek közül, de senki nem gondolta volna, hogy a fúrás és a lázas torokfájás vagy a náthás köhögés összefüggne a fúrással.

Hamer doktor fantasztikus felfedezésének köszönhetően visszakövethető, hogy minden gyerek  elszenvedett egy “rémület/félelem-konfliktust” vagy egy “birtokféltés-konfliktust”, ami a nagyagykéreg ún. birtokzónájában, a bal vagy a jobb agyféltekén csapódik be. A biológiai konfliktus Hameri Gócának elhelyezkedése és a konfliktustartalma függ a jobb- és balkezességtől, a nemiségtől, a korábbi konfliktusoktól és a hormonális állapottól. Nem csoda, hogy a gyerekek megrémültek, hiszen még én is felugrottam a székből az erős zajtól. Az egész ház beleremegett és nagyon váratlanul ért mindenkit.

A női érzelemvilággal megélt rémület/félelem-konfliktus (= férfias megéléssel birtokféltés-konfliktus) különböző testi tüneteket okoz: köhögés, rekedtség, gégegyulladás és/vagy hörghurut. A két konfliktus együttállása sajnos asztmához vezet, amikor mind a be-, mind pedig a kilégzés nehezítetté válik.

A nátha a bűz-konfliktus megoldási fázisában jelenik meg (bűz-konfliktus = nem értünk valamit, a dolog bűzlik, nem tetszik nekünk, valamit nem tudunk kiszimatolni). Aktív fázisban fekélyesedik az orr nyálkahártyája, hogy kitágítsa az orrlyukat annak érdekében, hogy “jobban ki tudjuk szimatolni” azt, ami bűzlik nekünk. Ez a biológiai értelme.

Mindenkinek kívánok egy hasonló, örömteli megvilágosodást a testünk működéséről! Hamer doktor magyar nyelvű honlapján tájékozódhatnak a különböző értelmes biológiai különprogramokról: https://germangyogytudomany.hu/german-ismeretek/biologiai-kulonprogramok/

 

Kelemenné Dévényi Julianna

 

Nemrég egy ezzel közel azonos esetet tett közzé Török Gabriella a “Germán Gyógytudomány – Dr. Ryke Geerd Hamer magyarországi honlapja” című facebook oldalára is, ami nagy érdeklődést váltott ki. Köszönjük a megosztásokat!

 

“JÁRVÁNYOS” HASMENÉS-HÁNYÁS illetve FELSŐ és ALSÓ LÉGÚTI HURUT AZ ÓVODÁBAN

6 évvel ezelőtt, amikor még csak ismerkedtem a Germán Gyógytudománnyal, az élet biztosította számomra, hogy megértsem, milyen a tömegesen elszenvedett konfliktus. Ennek regenerációjakor hisszük azt, hogy “elkaptuk egymástól a fertőzést”, holott a kártékonynak hitt mikrobák csupán egyszerre kezdenek el tevékenykedni egy tömegesen elszenvedett konfliktus eredményeként létrejövő szervi elváltozás helyreállításában.

A következő eset a 3 éves kislányomat érintette az óvodában. 1 hétig nagyfokú gyengeséggel, lázasan, ugató köhögéssel, hányás-hasmenéssel feküdt otthon.

E tünetek megjelenése előtt kb. 1 héttel Márton napi készülődés volt az oviban, amikor a kislányom kiscsoportos volt. Játékból sütkéreztek, főzőcskéztek, és étellel kapcsolatos foglalkozások voltak az adott napon. Egyszer csak azt történt, hogy egy óvó néni hirtelen benyitott az ajtón, és ezt kiáltotta: „tűzriadó”!

Vajon mit gondol ilyenkor egy 3 éves? Azt, hogy „hurrá, milyen jó, hogy valaki hirtelen bekiabál valami tűzről, mi pedig végre minden játékot félbehagyunk, és kimenekülünk az udvarra!”?

3 évesen ez bizony egy DHS. A gyerekek mindent szó szerint vesznek… Ők még nem értik azt, amit mi, nekik még minden valóságos.

Ezután lett óriási „járvány” az óvodában, szinte üres volt az óvoda azon a részen, ahol a legkisebb gyermekek voltak. Alig maradt gyerek bent abban a szárnyban. Hasmenés, hányás, hörgő vagy gégegyulladás (birtokféltés-; rémület/félelem-konfliktus), láz volt mindenkinél egyszerre.

Ekkor még fogalmam sem volt, hogy mi történt előtte, azt gondoltam, hogy ezek a „járványok” azért még mindig érthetetlenek számomra germános szempontból.

Viszont a „járvány” után volt egy szülői értekezlet, ahol az óvónő megjegyezte: „Higgyék el, a gyerekeket rendesen felöltöztettük, mielőtt kirohantunk az udvarra! Nem a tűzriadó miatt volt a járvány!”

Ekkor majdnem egy „Heuréka”-felkiáltással felugrottam, mert sejteni kezdtem a tömegesen elszenvedett DHS lehetőségét.

„- Hogyan szokott zajlani itt egy tűzriadó?” – kérdeztem. És elmesélték, hogy meglepetésszerűen be szoktak kiabálni, és minden magyarázat nélkül gyorsan fel kell öltözni és ki kell rohanni az udvarra.

Tehát “járványok” esetén is meg lehet találni azt a történetet, amely egyszerre sokkolt mindenkit.

Egy kis magyarázat a történtekhez:

A hörgő és a gége érintettsége nemtől, hormonális állapottól, kezességtől függően rémület-/félelem-konfliktusára vagy birtokféltésre reagál.

Az óvodában javában a Márton napi “falatot” készítették a foglalkozások során. Teljesen el voltak mélyülve benne…

Amikor a hányás és a hasmenés együtt jelentkezik, a vékonybél agytörzs vezérelte, mirigyes állománya az érintett. A biológiai konfliktustartalom: „egy falat megemészthetetlenségének konfliktusa, egy emészthetetlen bosszúság. E konfliktusnak ráadásul éhenhalási aspektusa van.”
(Germán Gyógytudomány: Tudományos Táblázat, 22. oldal.)

A vékonybélben emésztjük meg és szívjuk fel az életünkhöz nélkülözhetetlen tápanyagokat.

Emellett mivel mirigyes szövetről van szó, amit az agytörzs vezérel, így ebben az esetben, KA-fázisban szövetszaporulat történik. Ennek biológiai értelme az, hogy több vékonybélszövettel hatékonyabban fel tudjuk szívni a falatot.

MK-fázisban, azaz megnyugvás után e szövetszaporulat feleslegessé válik, így elindul annak elbontása gyulladás kíséretében. A gyulladás, ödéma miatt a felszívódás akadályozott, így emésztetlenül ürül a táplálék alul-felül.

Szóval így zajlanak ezek a járványok… 🙂

 

Török Gabriella