Gyógyíthatatlan, DE Gyógyulható – Pszoriázis

Több mint 30 hosszú éven keresztül viseltem magamon a „stigmát”.

Láttam olykor a megvetést, a szánalmat, a félelmet, a viszolygást, a taszítottságot az emberek tekintetében, akik ha rám néztek és meglátták a sebeket rajtam.

Kerestem, kutattam mivel tehetem elviselhetőbbé a napokat, jártam orvostól – orvosig… Kértem Istent, mutassa az utat, adjon bölcsességet a gyógyuláshoz.

Tudtam, hogy minden okkal történik az életemben és minden a javamat szolgálja, bár ezt annyira nem tudtam érzékelni akkor, amikor felkötöttem a hajamat és tudtam, hogy csak az nem veszi észre a sebeket rajtam, aki nem akarja…..

A soraimat igazán az az ember érzi át, akinek volt vagy van pszoriázisa (pikkelysömör) bárhol a bőrfelületén, pláne, ha olyan területen van, amit ruhával nem tud elfedni.

Ha valaki, akivel beszélgettem nem is a sebeket nézte rajtam, én akkor is azt következtettem ki a folyamatos nézéséből, hogy a sebeket bámulja.

Nekem a hajas fejbőrön és a füleim mögötti területen voltak a sebek.

Valamikor 12-13 éves koromban, a jobb oldalon jelentkezett elsőre a tünet. A jobb szemem felett a homlokomnál, a hajtő vonalánál, kb. 5-7 cm-es szélességben, 1-2 cm-es sávban. Első ránézésre úgy nézett ki, mintha aznap reggel hajsütővassal hozzáértem volna és megégette volna a forró vas.  Volt, hogy meg is kérdezték tőlem, hogy megégettem ott a fejemet?

Halványpirosas, hártyaszerű, húzódott bőr, amin idővel megjelentek a hófehér plakkok.

A bőr alsó felületének néha olykor elhalványodó rózsaszín, majd erőteljesebb színe volt. A plakkok hol kidomborodtak, hol síkban voltak.

Volt idő, amikor innen elmúlt, viszont a két fülem mögött és a két fül közötti tarkósávban volt jellemzően sok – sok évig. Volt, időszak, amikor szinte a teljes fejbőrömön jelen volt.

Ennél már csak az a rosszabb, ha olyan emberen vannak ilyen sebek a bőrén, akit szeret az ember, akin szeretne segíteni, akinek nap mint nap végig kell nézni a küzdelmeit… pláne, ha úgy tudja, hogy nem tud rajta segíteni.

Egyetlen házi-patika módszerrel sem múltak el a sebek.

Semmilyen ajánlott diéta nem befolyásolta semmilyen irányba.

Semmilyen kozmetikai krém nem nyugtatta a bőrömet, így elvitt Anyukám a bőrgyógyászatra.

Hangzott a diagnózis: Pszoriázis – pikkelysömör

Nem fertőz, nem fáj, inkább kellemetlen. Nem tudni a kiváltó okát, egy úgymond „autoimmun betegség”. Gyógyíthatatlan! – Na, ezt az egyetlen szót értettem az egész hangzatos diagnózisból. Hozzátette az orvos  a döbbenetünk enyhítésére, hogy… de lehet kezelni…, van, hogy tünetmentes, de nem gyógyul meg. Elmúlik, majd máskor is előjöhet, tehát lehetnek tünetmentes időszakok…

A diagnózis nem okozott sokkot a számomra, mert érdekes neveket mondott az orvos és fogalmam sem volt róla, hogy mit beszél. Olykor annak is van előnye, ha valaki nem járatos a betegségelnevezésekben. J

Kérdezem én, mi az, hogy tünetmentes, de nem gyógyult meg???

Ezek szerint, ha valaki az életében egyszer már volt náthás, akkor az az ember élete végéig náthásként van diagnosztizálva, csak van időszak, amikor éppen nincs náthás tünete és ez az időszak a tünetmentes időszak???

Persze, hogy nem. Amikor visszamegyünk az orvoshoz, mert elmúlt a láz, a hidegrázás, már nem tüsszög az ember, akkor megállapítja az orvos, hogy a páciens meggyógyult. Nem azt mondja az orvos, hogy a páciens diagnózisa továbbra is náthás, de tünetmentes.

Ha egy bőrön jelenleg nincs elváltozás, akár előzőleg már „beteg” volt, akkor az a bőr meggyógyult, egészséges.

Az, hogy a jelenlegi orvostudomány szerint a pszoriázis kialakulására nincs magyarázat, az még nem jelenti azt, hogy valóban nincs kiváltó oka. Nagyon is van kiváltó oka.

Ha pedig létezik tünetmentes időszak, akkor ez azt bizonyítja, hogy igenis meg tud gyógyulni a bőr.

A legrosszabb napomon is boldog vagyok, mert csodaszép, egészséges a bőröm!!! Isten ajándéka ez! Hála Neked Uram! – Ámen! Sok embernek szép egészséges a bőre, csak ők nem örülnek neki annyira, mint én.

Ezeket a sorokat abba a kis naplómba írtam bele 2019.05.29-én, amibe olyan mondatokat, idézeteket, gondolatokat jegyzek fel, amelyek napról napra erőt adnak, és amelyeket ha újra olvasok, mindig érzem a gondviselést, a pozitív lelki beállítódást, a reményt, a hálát.

Hálás vagyok Hamer Doktornak, aki az emberiség számára elérhetővé tette Istentől kapott tudását, aki megvásárolható jegyzeteiben érthetővé tette a számomra az öt biológiai természettörvényt és a Tudományos táblázatban kikereshető a Pszoriázis. Hálás vagyok Julinak, aki által eljutott hozzám a jegyzet és a Tudományos táblázat. Hálás vagyok a Mindenhatónak, aki belém kódolta az öngyógyulás csodáját.

Kelemenné Dévényi Juli, a Germán Gyógytudomány magyarországi kizárólagos képviselője egyik találkozásunkkor 2018 novemberében feltette nekem Gyurival karöltve ezt a kérdést: Gondold végig, mielőtt ez a tünet megjelent a bőrödön, hogy történt-e olyan esemény, amikor elválasztottak valakitől, ami váratlanul ért, nem beszéltél róla, ami úgy ért, mint derült égből egy villámcsapás…

Bár több mint 30 év telt el, mégis bevillantak a régi események…

Miután Juli és Gyuri elmenetek, előkaptam dr. Hamer jegyzeteit és a Tudományos táblázatot… Néhány óra leforgása alatt meg is volt az a bizonyos konfliktus.

Jobbkezes vagyok. Mivel a jobb oldalon jelent meg a tünet, így partner vonatkozásban kellett gondolkodnom.

Anyukám új férje, aki az esküvő után egyértelműen kinyilvánította a lehető minden módon, hogy az útjában vagyok, még a létezésemért is engem okolt. Pedig amikor megismertem, nagyon kedves volt hozzám, azt mondta, hogy milyen jó lesz, mert neki is van egy kislánya és így velem két lánya lesz. A viselkedése kiszámíthatatlan volt velem szemben. Én bíztam a felnőttekben, így neki is elhittem, amit mondott. Egyre csak azon járt az eszem, hogy most akkor lesz apukám vagy nem lesz apukám… Lesz? Nem lesz? Tikk-takk… Reménykedtem, bíztam benne és csalódtam. Vártam, reméltem, de 13 évesen döbbenten vettem tudomásul, hogy jött egy bácsi, aki azt ígérte nekem, hogy az apukám lesz és ezzel szemben még az addig minden biztonságomat jelentő anyukámtól is szó szerint szétválasztott.

Amikor erre rájöttem, hogy minden ármánykodás, ironikus, bántó megjegyzésével azt akarja kifejezni, hogy látni sem akar és még a jelenlétem is irritálja őt. Egyre inkább azt éreztem, hogy menekülhetnékem van, bárhová, csak már ne kelljen hallanom a megjegyzéseit és ne kelljen éreznem a kiutálását. Viszont egy másik érzés pedig azt mondta, hogy nehogy már én menjek el az anyukámtól!!! Ő az én anyukám és ez a …….. egy betolakodó, aki hazudott nekem és az anyukámnak is!!!  Megyek – maradok, megyek – maradok, megyek – maradok. Tikk-takk…Tikk-takk – kattogtak a gondolataim.

Ez ment egy jó néhány hónapig. Szófogadó gyerekként anyukám döntéseit, utasításait kellett betartanom. Ameddig „csak” nekem magyarázott, természetesen nem esett jól, de maradtam.

Kis idő elteltével azt láttam, hogy már anyukámat sem hagyja békén, és folyton rólam tesz minősíthetetlen megjegyzéseket egyre inkább hangerőt is adva nemtetszésének nyomatékaként.

Egyre többször hallottam vitatkozni őket miattam. Ettől azonnal menekülhetnékem támadt. Egyre gyakoribbak lettek a viták és a szópárbajok. Láttam az anyukám küzdelmét.

Láttam az anyukámon, hogy még jobban bántja őt, hogy az imádott kislányára igazságtalan, balga megjegyzéseket tesz az új „férje”, az a férfi, aki nemcsak neki, hanem nekem is fűt fát ígért, csak hogy hozzámenjen feleségül. (Például: Milyen gyereked van neked, még a szalonnát sem eszi meg… ha 3 napig nem kapna enni, akkor ezt is megenné…)

Kicsit úgy is éreztem, hogy az imádott anyukámat most éppen miattam bántják, mintha én lennék az oka a szomorúságának, amit a viták után láttam az arcán.

Becsapva, kelepcébe csalva érezte magát, visszasírva a régi nyugodt életünket… ezt mondta nekem egy nagy vitatkozás után. Szerettem volna, ha neked is lett volna egy igazi jó apukád, de sajnos drága kislányom, ez nem az. Sajnálom, hogy ilyen vitákat, veszekedéseket kell végighallgatnod, amit te azelőtt sosem hallottál…

Mami, én nem akarom, hogy miattam tudjon bántani téged bárki is. Már itt van a kisöcsém is, akit annyira vártunk… Megengeded nekem, hogy a nagyihoz költözzek? Hátha akkor nem fogtok veszekedni, mert már nem lesz itt az, aki miatt mindennaposak voltak a viták. Egy egész család lesztek és legalább a kisöcsémnek lesz apukája is, ha már nekem így se úgy sem lett apukám.

Megengedte… Hála Istennek! Szinte azonnal átköltöztem a nagymamámhoz.

Felnőttként most már másként tekintettem erre az eseményre. Már tudtam az anyukám és a férje szemével látni ezt a helyzetet. A múlt történésein egyébként sem tudok változtatni. Amit meg tudtam változtatni, az a saját szemléletem volt. A szemléletváltozással pedig megváltozott az érzés, amit akkor éreztem. Kicserélődött szánalomra. Ráadásként még így utólag, hálát is tudtam érezni ezen helyzetről, mivel egy tinilánynak a nagyi egy kánaán volt. 13 éves voltam.

Ez a feltárás 2018 novemberében valósult meg… és 2019. március elejére teljesen meggyógyult a bőröm MINDENHOL J

Azóta nyugodt, hálás szívvel kötöm fel a hajam és tudom, hogy ha valaki megbámul, akkor a hajkoronámat nézi, mert már csakis az egészséges bőrömet láthatja.

A pszoriázis gyógyulható. Legyen a gyógyulásom élő példa és remény az Ön gyógyulásához.

Bárki meg tud gyógyulni, aki megérti a lélek szavait, hogy milyen érzésre küldte válaszul a sebeket a szervezete, és alkalmazza a megoldást.

Megváltoztatja a szemléletét és ezzel az érzés is megváltozik és beindul a teljes gyógyulás.

Ha van olyan kérdése, amire a gyógyulási beszámolómban nem tértem ki, akkor írja meg.  https://germangyogytudomany.hu/kapcsolat/

Készítek egy részletes leírást a feltárásról, a gyógyulási folyamatról azok részére, akik érintettek e témában. Reményeim szerint segítségül osztom majd meg a saját gondolataimat a felidézéssel és a megoldással kapcsolatosan, hogy más ember is hamarosan boldog lehessen, mert az Ő bőre is meggyógyult!

Legyen az Ön bőre is csodaszép, egészséges! – Adja Isten, hogy így legyen.

 

Tisztelettel: Vrábel Magdolna – Inczi

 

Ui: Csatolok néhány fotót a régmúltról és amit ma, most csináltam és hozzájárulok, hogy a Germán Gyógytudomány hivatalos oldalán megjelenjen.

 

Kelt: Nyíregyháza, 2019.09.12      20:22

A beteg bőr:

      

Gyógyulófélben:

Gyógyulás után, most: