Tüdőgyulladás egy felzaklató cikk miatt

Tüdőgyulladás egy felzaklató cikk miatt

Az eset 2018 karácsonya előtt történt. Nem nézek több, mint 15 éve tévét, nincs is a lakásunkban. Híreket sem olvasok, csak tényleg nagyon-nagyon ritkán. A telefonomon (a facebookon) egyszer csak szembejött egy hír egy brutális gyilkosságról, mert az egyik ismerősöm osztotta meg.
“Két skandináv lány torkát vágták el Marokkóban.” A szóhasználat, a történések minden részletre kiterjedő közlése a gyomorforgató fotó a gyilkosokról (bugyuta tekintetük beégett az emlékezetembe) és egy videó magáról a gyilkosságról (mert felvették az egyik lány telefonjával amit aztán elküldtek az édesanyjának! – ezt nem voltam hajlandó megnézni) teljesen sokkolt. Brutális DHS volt…
Dániában élünk, az egyikük egy 24 éves dán lány volt.

Egy éves volt akkor a kisfiam, akit szoptattam, így jobb kezes nőként férfias hormonállapotban a jobb oldali birtokzóna hörgő-laphámnyálkahártya reléjébe csapódott a hatalmas DHS. Birtokféltés.

Abban a pillanatban kihűlt a kezem-lábam, a gondolataim csak ekörül forogtak. Mindent elolvastam a történetről.
(Most, hogy visszakerestem a pontos dátumot, hogy megírjam ezt az esettörténetet, és megnyitottam a cikket és megláttam a gyilkosok képét, újra kihűlt a kezem-lábam, sínre kerültem.)

Körülbelül 10 nap telt el úgy, hogy nem is említettem a páromnak, csak nagyon felületesen, majd valahogy el tudtam felejteni, megnyugodtam, hogy ez nem itt történik és mi biztonságban vagyunk. Ahogy megnyugodtam, elkezdtem éjjel nagyon erősen köhögni és fájt a mellkasom. Tudtam, mi zajlik, de a kisfiam nem értette. Nem tudtam az ágyon feküdni, kényelmesebb volt a földön. A kisfiamat meg aztán ez sokkolta. Emlékszem a tekintetére, mikor odajött, nagyon aggódott értem. Hallotta, hogy egész éjjel köhögök, fekszem. “Anya nem volt még így, most mi történik?”

Próbáltam nyugtatni, de a biológiai konfliktusnál ez mit sem ér. Az élethelyzetre kell megoldást találni, ebben az esetben majd ha nálam kifut a helyreállítás, ő is megnyugszik majd. Nekem kb. 10 nap konfliktus-aktivitás után várhatóan 10 nap tüdőgyulladás következett. Így is volt. Miután elmúlt a köhögésem és újra visszatért minden a megszokott kerékvágásba, a kisfiam is megnyugodott és elkezdett köhögni. Két kézzel rajzol, de a jobb keze ügyesebb, valószínűleg ő is jobb kezes, ő is birtokféltést élt meg. Nála nem volt olyan brutális a DHS, hogy tüdőgyulladása legyen, így egy kis köhögéssel lezajlott a hörgők helyreállítása.

EZ A MÉDIA EREJE!

A koronavírus-“fertőzés” egyik lehetséges tünete a tüdőgyulladás.

Tüdőgyulladás viszont nincs biológiai konfliktus nélkül!

Biológiai konfliktust pedig a média is kiválthat úgy, hogy nem is vagyunk valójában közvetlenül veszélyben.
Íme itt van T. Anita esettörténete, ami ezt gyönyörűen szemlélteti. Köszönjük!

Tanuljuk meg a Germán Gyógytudományt még idejében, hogy kellő tapasztalattal rendelkezzünk különböző tüneteink jelentkezésekor!