A homoszexualitás oka

A DHS pillanata

Most a homoszexualitás okát szeretném a Germán Gyógytudomány szemszögéből megvizsgálni.

Mindenki számára világosnak kell lennie, hogy az orvosi intézmény hivatalos állítása (genetikailag okozott) ugyanolyan hamis, mint bármi más, amit a különböző betegségek okaként hisznek.

Két leszbikus nő ugyanúgy nem tudja továbbadni a génjeiket, mint ahogy két meleg férfi sem. Igen, próbálkoznak, de egyszerűen nem működik. Ha tehát genetikai lenne, akkor egyszerűen nem lenne homoszexualitás.

Nemrégiben barátaink, egy meleg pár, 4 napot töltöttek nálunk. Mivel ők is ismerték a Germánt, fantasztikus beszélgetéseket folytattunk a melegekről is, a konfliktusok és az azokat okozó konstellációk témájában is. Megbeszéltük a homoszexuális orientációjuk alapjául szolgáló személyes konfliktusaikat is. Erre mindketten tisztán emlékeztek!

A meleg, biszexuális, leszbikus, mint minden más szexuális „jellegű” konfliktus és konstelláció a nagyagykéregben jelenik meg. Más szóval, a birtokzónás területen.

A biológiai értelem a falkán belüli hierarchia kialakítása és annak biztosítása körül forog, hogy csak egy (az alfa = akinek a nagyagykérgi birtokzónájában nincsenek konfliktusai) gondoskodhasson a szaporodásról. És mindezt anélkül, hogy a nőstények miatt szüntelenül harcolnia kellene.

Ha egy ilyen konfliktusban a szexualitás kérdése is szerepet kap a birtokzónában, akkor ez meghatározza a jövőbeli szexuális orientációt.

Esettanulmány:

Egy 9 éves fiú, aki egyedülálló édesanyjával él, váratlanul korán hazaér, és az anyját meztelenül találja az ágyban egy idegen férfin ülve. Amikor az anya meglátta a fiát az ajtóban, felsikoltott és berohant egy másik szobába. A meztelen idegen férfi azonban továbbra is az ágyban feküdt merev pénisszel és vigyorogva nézte a fiút.

Ez a kép beleégett a fiú agyába.

Birtokvesztés-konfliktust élt át (egy 9 éves számára az anya az ő birtokához tartozik), és ez a fiú a szexualitás témáját a meztelen idegen férfi képével soha nem tudta elfelejteni. Ez szexuális fixációvá vált számára.

Többször beszéltem erről meleg férfiakkal, és mindegyikük pontosan meg tudja nevezni a személyes DHS-ét, még évtizedek után is. A leszbikus nők esetében sem működik ez másképp.

Ezen a ponton csak arra szeretnék rámutatni, hogy a nemek közötti „gender” egyenlőségre nevelés ma már az iskolákban is folyik, ahol a gyerekek már óvodás korukban szembesülnek a hardcore pornóval és minden elképzelhető perverzióval. Emlékszem egy németországi esetre, amikor 7 gyerek összeesett egy „szexuális felvilágosítás órán” egy osztályban, és mentővel kellett őket klinikára szállítani.

Gyermekeinket szisztematikusan tönkre teszik. Mindezt a tolerancia nevében.

Két meleg barátunknak (akik nagyon jól tudnak viselkedni) szintén egyértelmű véleménye volt erről. Ők maguk is szenvednek a társadalomban a bizalmatlanságtól és az elutasítástól. De mi okozza ezt az elutasítást? Ez az a körülbelül 2% szervezett politikai meleg, akik mindennap egy új felvonulást ünnepelnek. Egész életüket a szexuális irányultságuk propagálásának szentelik, és mindenhol a lehető legprovokatívabban viselkednek és mutogatják magukat, méghozzá úgy, hogy az ember csak rosszul lehet tőle. Sok normális meleg is így érzi ezt. Ugyanakkor azonban ez a 2% követel toleranciát, sőt elfogadást az undorító viselkedésük iránt.

Senkinek sincs semmi kifogása a melegek ellen, akik saját otthonukban vagy nem nyilvános helyeken élik ki szexuális orientációjukat. De a gyermekeinket meg kell védeni ettől. Mindig, mindenhol.

Ezek a szervezett politikai melegek azok, akik viselkedésükkel és követeléseikkel hányingert okoznak (még a normális melegek 98%-ának is), és akik miatt a megmaradt épeszű szülők féltik gyermekeik lelki jólétét.

A fenti képen pontosan látható a DHS pillanata. A fiú arca magáért beszél. Az a pillanat, amikor egy fiatal, ártatlan lény, aki túl éretlen ahhoz, hogy a szexualitás kérdésével foglalkozzon, szexuális tartalmú konfliktust szenved el. Ettől kezdve nem nehéz megjósolni a fiú jövőbeli szexuális orientációját.

Egyetlen ilyen élmény elég ahhoz, hogy egy fiatalt egy életre megváltoztasson. És ezt nem lehet visszacsinálni.

Kérem a szülőket, védjék gyermekeit! Tartsák őket távol az ilyen helyektől! Vegyék ki őket az iskolából! Követeljük és ragaszkodjunk a zéró toleranciához a gyermekeink pusztításával szemben! De legalább védjék meg őket a tévétől.

A jövő nemzedékek pusztítása napirenden van, szinte világszerte. Álljunk ki ellene!

Putyin elnök egyszer azt mondta egy beszédében: Egy olyan nemzetnek, amely nem védi meg a gyermekeit, nincs jövője!

De a globalistáknak pontosan ez a célja. A nemzetek eltörlése és egyesítése. Hogy elpusztítsák a népeket, tönkre tegyék a fajokat, elpusztítsák a kultúrákat, a hagyományokat, sőt, eltöröljék a férfit és a nőt. Ez pontos ellentéte a teremtésnek és a természetnek, az igazi ANTI, az abszolút gonosz!

Az éretlenek és a felnőttek közötti szexualitás témája mindig konfliktusos a gyermek számára. Nem is tudom, hányan mesélték már el nekem, hogy gyerekként arra ébredtek, hogy a szüleik szexelnek. Hogy ezek az élmények a gyermek számára konfliktusosak, az abból is látszik, hogy még az idős emberek is részletesen emlékeznek saját gyermekkoruk ilyen élményeire. Az ilyen traumatikus élmények mindig hatással vannak az ember további szexuális viselkedésére. Ha egy gyermek két leszbikus nőt lát, az nem kevésbé traumatikus, mintha két meleg férfit látna. A pontos hatás az egyéntől függ, attól, hogy a gyermek hogyan élte meg a DHS pillanatában, mi vésődött belé. De a DHS lezárja a birtokzónákat és megváltoztatja a gyermek természetét. Az ilyen gyermekből már nem lesz „falka”vezér, hanem – a Pink Floyd szavaival élve – egy újabb tégla lesz a falban.

Ez az oka annak is, hogy manapság az általános iskolában gyermekeinket szexuális szeméttel és hardcore pornóval traumatizálják.

Dr. Hamer azt írta, hogy a naturizmus nem konfliktusos. Tehát egy nudista strandon nem szenved el a gyermek szexuális konfliktust. A szexualitás teszi ezt, pl. elég hozzá egy merev pénisz.

A kezdők szeretnek pszichologizálni, de a természet nem pszichologizál. A természet biológiailag működik. Tehát amit a kezdőknek először meg kellene tanulniuk, az a biológiai gondolkodás.

Például pszichologizálással nem lehet sem teherbe esni, sem megakadályozni egy terhességet, amint a biológiai feltételek teljesülnek.
A pszichologizálás ugyanilyen kevéssé befolyásolja a szervezetünk “Értelmes Biológiai Különprogramjait” (ÉBK), amelyeket betegségeknek is nevezünk.

De egy egész életen át folytatott gondolkodást senki sem tud egy éjszaka alatt megváltoztatni. Ehhez idő kell és némi gyakorlás.
Ezért ajánlom mindenkinek, akit érdekel, hogy nézze meg a weboldalon a szakirodalmat és a videókat.

Különösen a videók segítenek felismerni az ismétlő “vezérfonalat”, a sok, a való életből vett esettanulmány segítségével gyakoroljuk a természet biológiai nyelvének megértését.

Így a Germán Gyógytudomány biológiai gondolkodásmódja hamarosan mindennapossá és természetessé válik számodra. Akkor a hitből tudás lesz és következetesen magad is felelősséget tudsz vállalni a saját egészségedért. Félelem és pánik nélkül, a tudás és a megértés által:

John Holledauer