Csodálatos felépülésem a bélrákból – levél Hamer Doktornak (2000)

Kedves Dr. Hamer Úr!

Nagy örömmel és nagy hálával küldöm Önnek a csodálatos bélrák-gyógyulásomról szóló beszámolót:

Több mint 10 évig szenvedtem bélrákban. Orvosaim kezeltek, de átütő sikerre sose került sor. Betegségem csak rosszabbodott. Gyógyulásra már nem gondoltam, már lemondtam magamról, és szemeim előtt láttam a halált. De aztán mégis valami nagyszerű történt! 1999 januárjában újra egészséges lettem! Meggyógyultam a rákból! Már három hét után tudtam: “Legyőztem a rákomat!”

1999 novemberében a kontrollvizsgálat eredménye: Rákból kigyógyult! (ld. orvosi jelentés!)

Mi történt ezt megelőzően?

F.W., a németországi unokatestvérem 1999. január 2-án és 3-án meglátogatott. Természetesen hamarosan a betegségem is szóba került. F.W. először az okokat, az úgynevezett okozati összefüggéseket próbálta megtalálni.

Nagyszerű! Soha senki sem kérdezett rá az okokra.

Közösen nagyon sokat találtunk: Kezdve a geopatogén zavaró tényezőktől / zavaró kiindulási alapoktól, egészen a lelket mardosó súlyos konfliktusokig: Elviselhetetlen és állandó bosszúság, amit nem tudtam “megemészteni”, emellett a szörnyű félelem, az érzés, hogy képtelen vagyok védekezni ellene. Egyszerűen betelt a pohár!

Egyik konfliktus a másik után „felkészületlenül ért”! W. úr ekkor így szólt hozzám: “Ria, sok olyan lelki falatot kellett lenyelned, amit nem tudsz megemészteni. Ez a Te betegséged! Ez a te állítólagos gyógyíthatatlan rákod! Ez a Te bélrákod! Sok mindent nem tudsz feldolgozni, nem tudsz megemészteni!”

Kezdtem megérteni!

“Ria – folytatta – véleményem szerint nem lehetnek rosszindulatú daganatok és áttétek sem! Ez ellenkezne a természet rendjével! A régi gondolkodásmódok ostobák és helytelenek! Ezért van a hagyományos rákkutatás még mindig zsákutcában! Ahonnan sose fog kijutni, ha nem hajlandó megváltoztatni a gondolkodásmódját! A rákos daganatnak értelmes feladata van a természetben!”

És akkor W. úr mesélt nekem egy orvosról, akit személyesen ismer  Dr. med. Ryke Geerd Hamerről, a felfedezéseiről, és az Új Medicínáról! Nagyon érdekes volt, amit W. úr mesélt nekem! Olyan dolgokat mondott nekem, amelyeket életemben először hallottam. Ez a hír olyan csodálatos, olyan magától értetődő, olyan hiteles, olyan természetesen megmagyarázható, olyan logikus és tökéletes volt.

W. úr minden betegség kétfázisú természetéről beszélt, a konfliktus-aktív fázisról, amely megbetegít, és a konfliktusmegoldást követő gyógyulási fázisról. Mesélt nekem a természet csodálatos szabályszerűségéről, a Rák vastörvényéről, a lélek, agy és a szervek egységéről stb. Megtanultam, hogy az Új Medicinának1 nincsenek hipotézisei, a hagyományos orvoslás pedig még mindig több ezer hipotézissel dolgozik! Micsoda különbség! A hipotézisek nélküli Új Medicinában minden világos, minden egyszerű, minden könnyen érthető, minden természetes, minden magától értetődő, minden hiteles, minden bizonyítható! 100%-os pontosságú diagnózis!

Levetettem félelmeimet! Ismét reményre leltem!
Ismét hinni tudtam!
Hirtelen új megvilágításban láttam a világot!
A nap végre rám is süt!
Egy új világot fedeztem fel!
Az Új Medicinával1 új élet kezdődött számomra!

Test, lélek és szellem egy egység, és az ember nem gép!

Nem szabad csak az egyik tünetet kezelni, és a másikat elfelejteni, átugrani és kihagyni. Az egységet kell néznünk! W. úrral aztán együtt átbeszéltük az összes problémámat, konfliktusomat. Egyeseket meg tudtunk oldani – másokat nem. De megtanultam megbirkózni velük, kezelni őket. Mindent kézben tartottam. Mindenek felett álltam!

Miért tartanak minket félelemben az emberek?

Számomra ez a félelemmel teli időszak ezennel véget ért. W. úr egyedülálló, nagyon jó terapeuta! Mióta nálam volt, a dolgok ismét felfelé ívelnek! A szeretetteljes, személyes támogatás sokkal fontosabb és többet segít, mint bármilyen “kezelés”! A természetes gyógyulás még mindig a legjobb! Ezt első kézből tapasztaltam!

Mert anélkül, hogy tovább kezeltettem volna magam, egyik napról a másikra elkezdődött az öngyógyulásom! Három hét múlva, amikor W. úr visszatért Németországba, szó szerint azt mondtam neki a telefonban: “F., én már nem vagyok rákos!”.

Köszönöm F.W. úrnak, hogy elkísért utamon, és köszönöm Dr. Hamer Úrnak az Isten által megajándékozott felfedezéséért az Új Medicinának1, amit most már én is ismerek, és ami új életet ajándékozott nekem! Újra teljesen egészséges vagyok!

A nap végre rám is süt!

Isten áldja Önt, kedves Dr. Hamer Úr!

Viva la medicina sagrada!

Üdvözlettel, Ria W. Angliából


1 – Dr. Hamer kezdetben “Új Medicinának” nevezte felfedezését, később Germán Új Medicinának, végül Germanische Heilkunde-nak, (Germán Gyógytudománynak).

Forrás: https://hu.germanische-heilkunde-dr-hamer.com/