Gyászjelentés – Helmut Pilhar

Gyászjelentés

Helmut Pilhar

 

Szeretett Helmutom elhagyott minket. Túl korán…

 

Olivia lányunk betegségével és a Dr. Geerd Hamerrel való találkozással nagy fordulatot vett az életünk. A Germanische Heilkunde megértése és a Dr. Hamerrel való munkája révén Helmut a Germanische Heilkunde elterjesztésének szentelte életét. Helmut fáradhatatlanul tanított a német nyelvű országokban, és legjobb tudása szerint terjesztette ezt az értékes tudományt.

 

Tekintettel arra az ellenállásra, amelyet Helmut a Germanische Heilkunde tanítása és terjesztése miatt a média és néhány más csoport részéről újra és újra megtapasztalt, a családunk mindig mellette állt, ami nem volt mindig könnyű mindannyiunk számára.

 

A 2010-ben Dr. Hamer doktortól kapott tanítási megbízatásának teljesítésére való törekvése, valamint elképzelései mindig is erőt adtak neki ahhoz, hogy tananyagának fejlesztését és optimalizálását kidolgozza, valamint olyan konstrukciókat hozzon létre, amelyek a Germanische Heilkunde világméretű elterjesztését szolgálják.

 

Annyi ötlete volt még, hogy a germán orvoslást még közelebb hozza az emberekhez. Teljes szívvel-lélekkel kiállt a Germanische mellett, és könyörtelenül védte azt. Végül azonban a 27 évnyi, árral szemben úszásnak meg volt az ára. Bona és néhány közeli barátja közvetett vádja, miszerint ő a hibás Geerd haláláért, nagyon megviselte. Egy barátja levelei azonban teljesen felmentették őt e jogtalan vád alól, és nagyon nagy megoldásba került, amit lehetetlen volt túlélni. 2022.08.28-án este Helmut agyvérzés következtében összeesett, és ebbe 2022.08.31-én belehalt. A teher és a felelősség, amelyet Helmut viselt, hihetetlenül nagy volt, és ennek megfelelően sok konfliktusa volt.

A gyászom és fájdalmam mérhetetlen, míg a Helmut által hátrahagyott ürességet nehéz szavakba önteni. Korai halála nagy megrázkódtatás számomra és a gyermekeink számára is, amit nem könnyű elhinni, nemhogy hamar túltenni magunkat rajta.

 

Szeretném azonban a Germanische Heilkunde minden barátjának elmondani, hogy Helmut munkája ezzel még nem ért véget. Munkáját, valamint a Germanische Heilkunde további elterjesztésére vonatkozó elképzeléseit az emberiség számára a jövőben Helmut szellemében folytatni fogják az arra felhatalmazott emberek, hogy Helmut és életműve örökre emlékezetes maradjon Dr. Hamer és felfedezései mellett.

 

Örök szeretetben és hálában,

 

Üdvözlettel, Erika

Mindenkinek köszönöm a sok és szívből jövő együttérzést!

 

Forrás: www.germanische-heilkunde.at