Osteolysis, pseudo-anémia

Egy 19 éves, fogyatékos fiú esettörténete 

„Fiúnk, Bastian 12 évig Marburgban élt egy kollégiumban. Eljött az idő, amikor 18 évesen át kellett költöznie egy zárt otthonba, ahol felnőttek laktak. Nem tud beszélni, és csak a tünetei jelzik a lelkében lezajló folyamatokatg, amelyeket a Germán Gyógytudomány® segítségével mindig fel tudtuk térképezni.

A Marburgból Würzburgba való költözködés hatalmas önleértékelést okozott nála, ez osteolysissel (a csont elmésztelenítésével) járt.

A pontos helyet nem tudtuk beazonosítani, mert nem tudja megmutatni a fájdalom helyét. A vér Hb értéke romlott, 5,0-ra esett. Ismertük a pseudo-anaemia összefüggéseit, azt, hogy a vér érték néhány hónap alatt normalizálódik a konfliktusmegoldást követően. Mivel azonban az otthonban lakott, rutinvizsgálatoknak kellett alávetnie magát. A hagyományos orvostudomány szerint ő ekkor súlyos beteg volt, és azonnal beszállították a kórházba. A fiúnak semmilyen panasza nem volt, étvágya jó volt, végtagjai melegek voltak, tehát már a vagotóniás fázisban. Semmit sem értett az egészből.

Egyedül szállították kórházba (erről az otthon döntött a mi tudtunk nélkül) és ekkor azonnal elszenvedett egy súlyos menekültség-konfliktust erős folyadékvisszatartással. Az amúgy sovány fiú (19 éves és 38 kg) arca másnapra teljesen felpüffedt. Fogyatékossága egy oltás következményeként alakult ki, emiatt a folyadék nem oszlik szét egyenletesen a szervezetében és arca óriásira dagadt. A hagyományos orvoslás szerint ezt gyulladás okozta. Sajnos ráadásul még infúziót is kötöttek be neki, amivel szőlőcukor oldatot adagoltak. A szervezete ezt is csak betárolta. Akaratunk ellenére naponta az infúzióval 5x antibiotikumot kapott. Egy fogorvos (?) megvizsgálta, mert azt gyanították, hogy állkapocsgyulladása van. Csodálkozott a fiú tökéletes fogazatán és azon, hogy még sosem szorult fogászati kezelésre.

Ellenvetéseink ellenére mindenféle vizsgálatot elvégeztek rajta. Ha az embernek fogyatékos a gyermeke, ugyanazok a jogszabályok vonatkoznak ránk, mintha kiskorú lenne. Semmilyen szülői felügyeleti jogunk sincs. Éjjel-nappali ottlétünk a klinikán megnyugtatta fiúnkat, félelme és a folyadékvisszatartás 2 nap alatt elmúlt!!! Visszakaptuk őt – még mindig egészségesen. Vaskészítményeket adtunk neki, mely hatására a vér Hb értéke gyorsan emelkedett. Ma már normális a vérkép.

A Germán Gyógytudomány alkalmazásával megkímélhették volna gyermekünket a szenvedéstől.

Andreas Baumeister, Hösbac

 

Megjegyzés:

Az édesapa bevezető mondata: „Csak a tünetei alapján tudunk következtetni arra, hogy milyen lelki folyamatok zajlanak le benne” mély nyomot hagyott bennem. Egyrészt, mert ez utal a fiú fogyatékosságának mértékére, másrészt azért az őrületért, amit ez a babonás, erőszakos rendszer művel, fogalma sincs, mitől szakítja el a szülőket.

Mit ér a Germán Gyógytudomány® ismerete, ha nem szabad alkalmazni? Tétlenül kell néznünk, hogy gyermekeinket testileg és szellemileg meggyötrik.

Azzal, hogy megfosztják a szülőket gyermekeik felügyeleti jogától, megfosztják őket a jövőbeli egzisztenciájuktól is.