Emlőrák

Az akkori élettársam mellrákban szenvedett és a Germán Gyógytudomány segítségével meggyógyult. Az egyszerűség kedvéért, mint a feleségem történetét mesélem el:

Egy májusi nap volt, amikor feleségem az első csomókat kitapintotta a bal mellében. Bár akkor már hallottam a Germán Gyógytudományról, de annyira még nem ismertem, hogy kezelésként is mertem volna alkalmazni. Így tehát bejelentkeztünk a kórház illetékes onkológus professzorához. A vizsgálat és az azt követő szövettan eredményei alapján a diagnózis: mellrák.

Kerestem a lehetséges okokat, az orvos az ezzel kapcsolatos kérdéseimre ilyen válaszokat adott, mint környezet, genetika, stressz, dohányzás stb. Különben is ne sokat kérdezzünk, hanem inkább sürgősen egyeztessünk egy műtéti időpontot, ellenkező esetben feleségem 4 héttel később már nem él.

Felhívtam azt az embert, aki a Germán Gyógytudomány önképző kört vezette környékünkön. Telefonon először is megnyugtatott minket és rögtön meg is állapította feleségem kezűségét a vonal másik végén. Majd meghívott minket a következő Germán Gyógytudomány önképző találkozóra, ahol páciensek és Germán Gyógytudomány szimpatizánsok körében beszéltük meg a mellrák hátterét és lehetséges okait. Feleségemnek volt egy 29 éves fia az előző házasságából, aki alkohollal és cigarettával szép lassan, de folyamatosan tönkretette magát – a fiú meghalt. Egy reggelen feleségem holtan találta őt az ágyában.

Egy félelmetes, megrázkódtató élmény. Egy nagyon komoly biológiai konfliktus, amely a koponya-CT felvételen egyértelműen beigazolódott. Ezek után teljes mértékben csak a Germán Gyógytudományban bíztunk. A következő hetekben az önképző kör szervezője, feleségem és én együtt próbáltuk feldolgozni ezt a mély traumát.

Miután a Germán Gyógytudomány segítségével sikerült feltérképeznünk a betegség hátterét és okait, mindenfajta orvosi kezelés nélkül fél éven belül egy jelentéktelen méretű, betokosodott kis bogyócska lett a „rosszindulatú” daganatból. Hálásak vagyunk a Germán Gyógytudománynak egy új életért.

Biztonsági okokból talán jobb, ha nem hozom nyilvánosságra a nevemet. A Germán Gyógytudomány önképző kör vezetőjét akkoriban egyértelműen megfenyegették, ami miatt fel kellett hagynia ezzel a tevékenységgel.

 

Baráti üdvözlettel:

B.

Megjegyzés:

Addig, amíg a „betegségek”, pontosabban: szervezetünk értelmes programjainak különböző okait nem tártuk fel, addig olyan, mintha a sötétben tapogatóznánk. De ha konkrétan rámutatunk betegünk problémájára, ez esetben ő lehetőséget kap jól kiadni magából a dolgokat, ami segít feltárni a kapukat és így könnyebben megszabadul a problémától, ami már régóta nyomasztja. A Germán Gyógytudomány lényege a konfliktus, azt kell, hogy megtaláljuk!

A volt Germán Gyógytudomány önképző kör vezetője egyébként természetgyógyász.

Kemény időket élünk. Teljesen elnyomják a Germán Gyógytudomány felfedezéseit és a mindenütt jelenlévő propagandaapparátussal folyamatosan pánikban tartják az embereket, majd a mit sem sejtő betegek tömegeit kemoterápiás gyógyszerekkel és morfiuminjekciókkal kezelik, futószalagszerűen. Szegények mindenekelőtt saját felelősségükre aláírják a nyilatkozatot és még anyagilag is támogatják az egészségügyet és ezzel együtt saját kezelésüket. Ez az előre programozott szenvedésekkel teli halál egy „elismert”, mérgesgáz-származékokat tartalmazó álterápia része, amely sokszor hónapokig is eltarthat. Elegendő idő ahhoz, hogy a szegény haldokló betegek zsebéből még több pénzt ki lehessen húzni, „kiegészítő gyógyszeres kezelést” alkalmazva, amely a „kemoterápia mellékhatásait” hivatott enyhíteni. Ez a „kiegészítő gyógyszeres terápia” egyáltalán nem ártalmas – a jelenlegi rendszer számára bizonyára nem is az. Ha mégis valaki képes túlélni a kezeléseket, az az ember – legalábbis kémiailag – teljesen sterilizálva lesz ….

Dr. Hamernek köszönhetően szerencsére átlátjuk az „emberiség ezen ostorát”!