Prosztata, pénisz, húgycső (gonorrhoe)

Jobbkezes férfi, 49 éves

Kedves Olvasók!

A Germán Új Medicina (Germán Gyógytudomány) konfliktus lefolyásaiból kiindulva szeretnék bemutatni Önöknek egy esetet.

2009. novemberében a Germán Gyógytudománnyal egy rövid előadáson ismerkedtem meg. Teljesen helyén találtam a dolgot, ami azt jelenti, hogy alaposan megjegyeztem: ha majd konfliktusaim lesznek, megtapasztalhatom, hogyan is működik ez; egyébként akkor teljesen egészségesnek éreztem magam. Ezután még néhány hasonló előadáson vettem részt és egyre jobban tetszett nekem, de akkor is csak elméleti anyag maradt számomra, mert a saját bőrömön (még) nem éreztem semmilyen elváltozást.

Első számú konfliktusom: “birtokkijelölés-konfliktus” és KA-fázis:

2009.08.22-én mindez egy csapásra megváltozott, amikor is fiammal (11 éves) egy valóban csúnya konfliktust éltem át.

Következő volt a helyzet: barátnőm lakásán voltunk és a megszokott módon elvonultunk a hálószobánkba. Fiam azt mondta, még nem álmos (saját szobája volt) mire azt tanácsoltam neki, hogy csak pihenjen addig is.

Ahogy barátnőmmel elkezdtünk szeretkezni (természetesen zárt ajtók mögött, igyekeztünk minimális zajt kelteni), felhívta figyelmemet arra, hogy a fiam valószínűleg az ajtó előtt hallgatózik. Mivel ő is többgyermekes anyuka, de a gyerekek éppen nem tartózkodtak nálunk, megszakítottuk a szeretkezést, kinyitottam az ajtót és szembe találtam magam fiam riadt tekintetével. Ő ezek után szomorúan és könnyeit nyelve visszavonult a szobájába, ahol kedvesen elbeszélgettem vele a helyzetről.

Az élmény azonban olyannyira megrázó volt számomra, hogy másnap reggeltől estig teljesen feszült voltam. Még soha nem voltam ilyen dühös rá!

A konfliktusom valahogy így vésődött belém:

„Még a fiam sem fogja nekem „előírni”, hogy szeretkezzek-e a barátnőmmel, vagy sem ha nálam alszik (én ugyanis elváltam). Hiszen ő azt szeretné, hogy mi ketten külön aludjunk! Na ez így nem megy tovább! Az én birtokomon én vagyok az úr!”

A Germán Gyógytudományt még nem értettem annyira, hogy ezt a konfliktust be tudjam sorolni és nem tulajdonítottam neki komolyabb jelentőséget, és tovább jártam a Germán Gyógytudomány előadásokra.

Úgy 11 hónappal később enyhült a mérgem és megbocsátottam neki viselkedését. De ha nálam alszik, be kell tartania bizonyos szabályokat.

Első konfliktusom: birtokkijelölés-konfliktus és MK-fázis:

2009.11.07-én (a birtokkijelölés-DHS-től számított 11 hónappal később) azonban csodálkoztam, mert hirtelen észrevettem, hogy a péniszemből sárgás váladék távozik, melynek mennyisége néhány nap elteltével csökkenni látszott. És ekkor eszembe jutott, hogy úgy 15 évvel ezelőtt történt ilyesmi velem, mely az antibiotikum szedése után „természetesen” elmúlt. Sajnos nem emlékszem már a részletekre. Elég régóta evidens számomra, hogy nem! szedek semmiféle gyógyszert. Saját magamon fogom kipróbálni a Germán Gyógytudományt.

Második konfliktusom: szexuális önleértékelés és KA-fázis:

Majd 2009.11.21-én, úgy 2 hétre rá felhívtam két ismerősömet, akik nálam jobban jártasak a Germán Új Medicinában. Megkérdeztem, vajon meddig tart egy ilyen megoldási fázis (bár már sejtettem előre, hogy 11 hétig, mivel ennyi ideig tartott az 1. konfliktus KA-fázisa).

Előadtam nekik még azt a „pikáns” történetet is, hogy a hímvesszőm alsó felén egy „dudor” keletkezett (a barlangos test szöveteiben)!

Hűha, ez már nem volt annyira jelentéktelen számomra. Ekkor felvilágosítottak, hogy itt egy szexuális önleértékelésről van szó.

Időközben meghallgattam Helmut Pilhar egyik előadását is és ő is megerősítette ezt a „diagnózist”. És mint ahogy másképp nem is történhetett: mindenkinek igaza volt!

A konfliktus valahogy így rögzült bennem:

„Az elmúlt 2 hétben azon tipródtam, vajon a hímvesszőm felépül-e teljesen és hogy vajon tudok-e még valaha „normális” szexuális életet élni. Segítség! Képes leszek-e egyáltalán még normális szexre?!”

Már „idegesített” a dolog és ekkor értékeltem le magam.

Ezután kb. 6 hétig tartott, amíg megerősítettem önbizalmamat (sokat olvastam és információkat szereztem az interneten) és elfogadtam a szituációt. A legrosszabb esetben, gondoltam majd keresek egy sebészt, aki kioperálja nekem azt a „dudort” a péniszemből.

Második: konfliktusom: szexuális önleértékelés és MK-fázis:

Tudtam tehát, hogy minden helyrejön és türelmesen kivártam a heteket; 2009 végén aztán a „dudor” hirtelen egy harmadára csökkent, majd 2010. március elejére csaknem teljesen eltűnt; tehát összesen 9 hét megoldási fázis alatt, és az utolsó 4 hétben már szinte alig volt valami érezhető és látható.

Az első konfliktusom: birtokkijelölés és MK-fázis folytatás:

Tehát 11 hétig konfliktus-aktív fázisban voltam és így kiszámoltam, hogy 2009.11.07-től 11 hétig, 2010.01.23-ig türelmesen ki kell tartanom. Megtapasztaltam, hogy időközben epi-kríziseken estem át, ilyenkor azonban csak erősen verejtékeztem és nem tudtam elaludni. Megbarátkoztam a hímvesszőm váladékozásával és boldog voltam, hogy szervezetem így reagált, hiszen így minden kiürül – nincs semmilyen gyógyszerkezeléses „elnyomás”.

2010. január végére a váladékképződés hirtelen lecsökkent és még néhány hétre volt szükség, amíg 2010. március elejére teljesen megszűnt!

Az internetböngészőn, a „normális egészségügyi oldalakon” ehhez hasonló információt találtam: az ilyen tünetek beavatkozás nélkül, vagyis gyógyszeres kezelés nélkül soha nem múlnak el. Mások azt írják, hogy több orvost felkerestek, mérhetetlen mennyiségű gyógyszert szedtek, de nem jártak sikerrel.

Köszönet Helmut és Ryke Geerd!

 

Megjegyzés:

Dr. Hamerrel folytatott megbeszélés alapján ez az esettörténet eléggé határozott. Nem teljesen biztos, hogy itt valóban a prosztata is érintett volt (ocsmány, félig “genitális konfliktus”). Erre utalna az éjszakai verejtékezés.

Dr. Hamer elmagyarázta nekem, hogy a tripper (gonorrhoe) egy súlyos “birtokkijelölés-konfliktus” (húgycső). Mégpedig akkor, ha a konfliktus nagyon súlyos illetve nagyon sokáig tart. Ilyenkor a húgycső nyálkahártyájában bekövetkező fekélyesedés az alatta lévő kötőszövetet is érinti és ez a megoldási fázisban vele együtt reagál.

Ennek a 49 éves férfinak a húgycsöve érintett volt. A történet számára egy heves “birtokkijelölés-konfliktust” jelentett (nem “birtokbosszankodás-konfliktust”, mint ahogyan ő azt leírja).

A szexuális önleértékelés (pénisz) egyértelmű ebben az esetben.

 

Kedves barátaim,

Idővel az esettörténetek egyre érthetőbbé teszik a biológiai konfliktusokat, ugye?