Pilhar szemináriumról – Balázs

Nehéz egy olyan tanfolyamról írni, ami ekkora hatással volt rám, de mégis igyekszem összefoglalni mindazt, ami számomra a leglényegesebb volt.

Körülbelül 5-6 évvel ezelőtt hallottam először a Germán Gyógytudományról pont Helmut Pilhartól. Már akkor teljesen magával ragadott Helmut személye és Hamer doktor fantasztikus felfedezése, miközben megdöbbentett, hogy milyen tragédiákat okozhat a nem tudás.

Folyamatosan tanulmányoztam az elérhető magyar nyelvű információkat, és a legjobb tudásom szerint próbáltam alkalmazni…

A mostani szeminárium szintén felismerésekben gazdag volt. Rengeteg szakmai választ kaptam, és helyére tette bennem a dolgokat a jelenleg kialakult magyarországi „Germán helyzet” kapcsán. Ahogy korábban felismertem, hogy milyen fontos a naprakész jól-informáltság, úgy most rádöbbentem, hogy szintúgy fontos, hogy azok az információk pontosak legyenek, mert kis különbségek okozzák a nagyokat, kis félreértelmezések akár emberéleteket is követelhetnek!

Tisztává vált előttem, hogy engem csak a Germán, mint tudomány érdekel személyeskedések nélkül, és annak biztonságos alkalmazása, tiszta terjedése.

Bár nagyon hálás vagyok az eddig elérhető információkért, kétségtelenül nagy változásokat hozott az életembe, de a legtisztább és leghitelesebb információkat, a finom részleteket és a legújabb felfedezéseket magától Hamer doktortól, és az általa elismert csatornákon keresztül kaphatom, akárhonnan is nézem. Így különösen nagy örömmel tölt el, hogy Hamer doktor szakmai anyagai folyamatosan elérhetővé válnak, és nagyon hálás vagyok, hogy a doktor támogatását élvezhetjük, bár még képtelen vagyok felfogni mekkora jelentősége, súlya, értéke van ennek!

Dr. Hamerrel történt skype beszélgetés bizonyította a doktor szellemi frissességét, segítőkészségét, emberségét, így engem személy szerint felháborít minden olyan aljas lejárató megnyilvánulás, ami ezzel próbál manipulálni!

Helmut előtt ismét fejet hajtottam, mélységes tiszteletem azért az előadásmódért, amit áthatott a szakmai felkészültség, segítő szándék, az egyszerűség és emberségesség. De ami még ezeken is túlmutatott, az a páratlan szakmai alázat volt!

Ami engem illet, nincs több kérdés bennem a hogyan továbbról, mert:

  1. Helmut helyére tette a bennem kavargó még tisztázatlan dolgokat, és további új ismereteket is kaptam,
  2. Hamarosan elérhető lesz magyar nyelven Hamer doktor tudományos táblázata, ami a szemináriumhoz kapcsolódóan különösen nagy segítség lesz.
  3. Biztosan azokat az információkat kaphatom innentől kezdve, abban a szövegkörnyezetben, értelmezésben, logikában, amit maga Hamer doktor fektetett le. Megnyugtató, hogy ha a fordítások során kérdés merül fel az értelmezésekkel kapcsolatban, (hiszen nagyon nehéz szakmai dologról van szó), akkor közvetlenül Hamer doktor ad magyarázatot, így 100%-os pontossággal megtudható, hogy pontosan hogy érti, mit ért alatta… Ezt nagyon fontosnak tartom a tudomány megfelelő és a lehető legbiztonságosabb alkalmazása kapcsán.
  4. Ha valahol elakadnánk az okfejtésben, akkor ha minden kötél szakad, akkor Hamer doktortól még mindig kaphatunk segítséget;
  5. és mivel még folyamatosan kutatnak és fedeznek fel egészen megdöbbentő újdonságokat – mint amit a skype beszélgetésen is említett-, így nagy biztonságot ad a tudat, hogy tőle naprakész információkkal rendelkezhetünk.

Én elköteleztem magam a Germán Gyógytudomány® mellett, és bár értem a tudományon túli kapcsolódó dolgokat, abszolút el tudok vonatkoztatni tőle.

Kívánom, hogy mások is képesek legyenek erre, hogy mélységeiben megismerhessék az eredeti, hiteles, dr. Hamer féle Germán Gyógytudomány® -t tisztán, a maga nagyszerű szerkezetében!

Köszönöm Juléknak a nagyszerű szervezést, Helmut Pilharnak és Hamer doktornak a fantasztikus élményt!

Balázs