Látótérkiesés zaklatás miatt

38 éves jobbkezes nő vagyok. Az előzmények:

Megismerkedtem egy férfivel, akivel csak e-mailen keresztül álltam kapcsolatban. Nagyon spirituálisnak és érdekesnek tűnt. Leveleinek némely részét kezdettől fogva furcsának tartottam.

Főleg egy dolog volt rendkívül különös: mindig azt hangsúlyozta, hogy nagyon erős asztrológiai kapcsolatot lát kettőnk között. Ám maximalista ember lévén, „elhamarkodott ítéletemnek” véltem, és fenntartottam a kapcsolatot. Figyelmen kívül hagytam a belső hangot – nem akartam igazságtalanul bánni vele.

Kezdettől fogva megbíztam benne, így igen hamar kiadtam neki a személyes adataimat (név, telefonszám). Ám egyre erősebben éreztem az enyhe vágyat, tolakodást és várakozást. Akkor kezdtem félni, amikor a férfi egy barátjáról írt, akit meggyilkoltak, és ő tudja, hogy megesik az ilyen ebben a beteg társadalomban stb. (olyan összeesküvés-elmélet féle), ő maga is részt vett benne, homályos célzások, konkrétumok nélkül. Mindez félelmetes és visszataszító volt (nagyon kellemetlennek találtam ezt a negatív világképet). Egyre inkább visszahúzódtam, és jeleztem neki, hogy miért szeretnék először csak írni, és sem telefonon, sem személyesen nem szeretnék kapcsolatba kerülni vele.

Ez iszonyatosan megbántotta őt. Végeérhetetlen e-mailben gyalázott engem, ami övön aluli ütés volt számomra – használni fogja a kapcsolatait, ha én visszaélek azzal, amit bizalmasan elmondott nekem – és megfenyegetett, hogy bajba kerülök. Az egész email paranoid volt. Ugyanazon a napon reggel hatkor felhívott, és üzenetet hagyott a rögzítőmön. Becsapva érezte magát stb. Röviddel utána egy nő telefonált, akit nem ismertem, és kusza üzenetet hagyott, amelyben fenyegetően beszélt …(csak félig értettem, mert eltorzította).

Teljesen kikészültek az idegeim, nagyon korán mentem dolgozni, mert nem éreztem biztonságban magam otthon. A kapcsolataira való utalgatás, és korábban azok a gyilkossági történetek – halálra rémültem! Az eszemmel tudtam, hogy nem lehet baj, mert sejtettem, hogy egyszerűen őrült, és elment az esze (a belső hangom azt mondta, hogy távol van, minden rendben lesz) mégis pánikba estem. Féltem munka után haza menni. Egész nap névtelen hívásokat kaptam a mobilomra és az üzenetrögzítőmre. Nagyon félelmetes volt.

Írtam neki, megértően, de rendkívül távolságtartóan.

Az üzenetrögzítőmre rámondtam, valami olyasmit, hogy a hívott szám téves, erre a névtelen hívások azonnal abbamaradtak. Erre föl telesírta nekem az üzenetrögzítőt, hogy mennyire sajnálja, hogy ennyire megbántott engem.

Minden esetre az volt az érzésem, hogy most már vége! A probléma megoldására nem is gondoltam – ha valaki ilyesmire képes!

A tüneteim:

Kb. két nappal a történtek után, amikor a számítógépemen dolgoztam, a bal szememmel homályosan láttam. (a bal alsó területen – ha a látóteret négy részre osztjuk). Előtte még soha nem tapasztaltam ilyesmit. Először nem figyeltem rá. A következő napon ugyanolyan volt. Nagyon zavart, gyanús lett és rám ijesztett. Utánanéztem az interneten, hogy mi lehet az oka (hagyományos orvosi szempontból), látótérkiesésnek nevezik, és nagyon sok oka lehet. Azt olvastam, hogy akár meg is vakulhat az ember.

Aztán eszembe jutott, hogy egy barátom (aki akkoriban félt a szellemektől, akik akarata ellenére látogatták őt, és emiatt szörnyű félelmeket élt át) azt mondta, hogy dr. Hamertől van Tudományos Táblázata, így abban utánanéztem:

Az értelme: hátulról érkező veszély, amit az ember nem lát, és nem tudja elkapni, (kérem, javítson ki, ha nem igaz, nem tudok sokat a Germán Gyógytudományról). És akkor hirtelen megértettem mindent. Természetesen! Ez a diffúz, láthatatlan, és kézzel foghatatlan veszély extrém volt, és a félelmem szörnyű nagy. A két nap terror után bizakodó lettem, hogy a veszély elmúlt.

Kb. három napig vártam. A látásom újra teljes értékű, „normális”’ lett, a látótércsökkenésem eltűnt.

Azt gondoltam … Istenem … Hihetetlen! Hamer doktornak mégis igaza van?

Talán van Önnek megjegyzése vagy kérdése.

Köszönöm a figyelmüket, jó egészséget kívánok, tiszta szellemet, és mindenekelőtt azt, hogy figyeljenek a belső hangjukra.

Melanie

 

Pilhar megjegyzése:

Először is, jól végződött ez a „randevú” …

A tünetek először a konfliktus megoldása után léptek fel. Valószínűleg tényleges retina-leválása volt, vagyis egy megoldott „egy dologtól való, hátulról jövő félelmi konfliktus.

Hát, igen! Mi van, ha Hamer doktornak mégis igaza van?