Pattanás

Síelés utáni kellemes délutánunkat töltöttünk egy ausztriai fürdőben, ahol a szaunát csak fürdőruha nélkül használhatjuk. A külső medencében masszíroztam elfáradt tagjaimat a vízsugárral, amikor is a vízáram odasodort hozzám egy nőt, aki “mégiscsak a meztelen testével!” hozzám ért (hozzám tapadt?) kétszer is, hátul, derék tájon. Hosszú bocsánatkérések közepette próbált árral szemben szabadulni…

Két nappal később zuhanyzás közben éreztem egy fájdalmas pattanáskezdeményt bal oldalon hátul mélyen az irhában. Hangosan felnevettem.
2017.02.16.

 

Köszönjük a beszámolót!

Ildikó balkezes. A kisagy irányítja az irhát, ami a bemocskoltság-konfliktusokra és az integritás megsértésére reagál. Számít a kezűség, a bal oldalon megjelenő bőrsejtszaporulat a partnerre vonatkozik (mindenki más, csak nem az anya és a gyermek). Ildikó a biológiai konfliktusa során bemocskolva érezte magát. Aktív fázisban az irharétegben sejtszaporulat keletkezik, kvázi hogy megvédje az egyént a támadástól azon a ponton. A megoldási fázisban gombák és mycobaktériumok tuberkulotikusan, elsajtosodva elbontják a felszaporított sejteket, mert akkor már nincsen rájuk szükség. Jó, ha tudjuk, hogy ez a folyamat azonos a leprával.

 

Kelemenné Dévényi Julianna