Prosztatarák esettörténetem

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer és Helmut Pilhar részére

A prosztatarák megértésének és a gyógyulásom útja

1995 áprilisában, 49 évesen tulajdonképpen még túl fiatal vagy túl öreg voltam ahhoz, hogy pelenkát hordjak. Minden egy ártalmatlan szűrővizsgálattal kezdődött. A PSA-érték túl magas, ezért biopsziát javasoltak, az eredmény pozitív lett. Diagnosztizáltak egy magasan differenciált prostata-adenocarcinomát (prosztatamirigyrák).

Alapos felvilágosítást kaptam a kezelésről és annak következményeiről. Két hét alatt túl van rajta stb.

Még mielőtt mindennek vége, el akartam menni nyaralni, ezt meg tudta érteni az urológus. A megbetegedésem okairól az urológustól vajmi keveset tudhattam meg. Feltételezések voltak, feltevések, és még a szakirodalomban sem találtam semmit.

Azóta másban hiszek.

Elektrotechnikus vagyok. Ugyanúgy jártam el, mint a szakmámban egy üzemzavar esetén, ahol a legkisebb részletekig minden igazolható. Mindig szem előtt kell tartani a munkám során az egész rendszert. Ok nélkül a motor nem forrósodik fel, meghajtás nélkül nem gyullad ki a lámpa, és ha én csak kicsavarnám a lámpát, tehát kiműteném, esetleg megsugaraznám, akkor gyorsan repülnék az állásomból.

Kell, hogy legyen egy ok.

Szörnyülködve gyűjtöttem össze a hagyományos kezelés következményeit és eredményeit.  Kérdeztem, írtam és könyvesboltokban keresgéltem. Felcsillant egy reménysugár, amikor rátaláltam Dr. Hamer test, lélek és agy közti közvetlen összefüggéseiről szóló cikkére. Kíváncsi voltam és tudtam követni a gondolatmenetét.

Végre megkaptam a továbbsegítő szakirodalom kiadójának címét.

Faltam a habilitációs munkát, sok mindenről fellebbent a fátyol, a mai szemszögből tekintve akkor még csak egy kicsit, de annyi elegendő volt. Nem értettem már a világot, itt vannak a megoldások és senki nem ellenőrzi és sehol nem alkalmazzák őket.

Időközben R. Giselától, egy természetgyógyásztól telefonon segítséget kértem és csináltattam egy koponya CT-felvételt és a saját szememmel láttam rajta azokat a jeleket, melyekről szó van a könyvben. Ezeket a jeleket a radiológusok nem veszik figyelembe.

Le voltam nyűgözve, hogy ilyen egyszerű a diagnózis, de mindent még mindig nem voltam képes felfogni.

1996 januárjában végre el tudtam menni Dr. Hamer szemináriumára. Így volt alkalmam megismerni eredetiben a Germán Gyógytudomány munkavégzését és a diagnosztikáját. Hamer doktorral a résztvevők előtt átbeszéltük a betegségemet. Élőben, közvetlenül egymástól lehet a legjobban tanulni.

Ebben a körben kibeszélhettem a lelki sérülésemet is, amit addig kerültem. Sejtettem, hogy van összefüggés a lélek és a test között, mint ahogy a könyvben le is van írva, de semmi konkrétumot nem találtam rá.

Három évvel azelőtt a feleségem egyetlen mondata ért engem váratlanul, az telitalálat volt, ami ebben a körben mindjárt érezhetően tudatosult bennem. Pontosan le tudtam írni azt a helyet, ahol ez történt. A vita hevében olyan bántó mondatokat ejtünk el, melyektől nem könnyű megszabadulni. Megkönnyebbülést jelentett, hogy beszélhettem róla úgy, hogy erkölcsileg nem minősítettek, ez az én szubjektív megélésem volt és ez a kiváltó ok. Most már egy új minőségben és megfelelő tartalommal megértettem, hogy mi az a stressz és a regeneráció.

Akkor csak rajtam múlott, hogy megértem-e az összefüggéseket és hogy egy új hozzáállással éljem-e az életem. A sok beszélgetés és ennyi új információ után szükségem volt erre, tanúja lettem nagyon sok sikernek. Az összefüggések minden esetben igazolhatók voltak. Így olyan emberekkel is találkoztam, akik nem tudták feldolgozni a konfliktusaikat és ez volt számomra a másik ok a továbbtanulásra.

A kontrollvizsgálatok során nem diagnosztizáltak feltűnőségeket sem digitális, sem szonográfiás, sem radiológiai úton.

És még néhány sort a PSA-tesztről.

A számomra elérhető irodalomban, az urológiai szaklapokban, az orvosi lapokban, a könyvekben és az interneten egészen addig csak ellentmondásokat találtam, egy dilemmát, amit kifejtenek egy orvosi szaklap egyik cikkében (ärzteblatt, 2003.09.26.).

Továbbá: Egy 1998-as disszertációban, amit felelősségvállalással a professzorok is aláírtak, ez áll:

— Idézet — utalhat patológiai folyamatokra —. — idézet — A PSA azonban nem bizonyul valódi tumormarkernek, mivel az a normális prosztatasejtszövetekben is kimutatható. Továbbá nem rendelkezik az eredetileg hozzárendelt szervspecifikációval, hanem a PSA-hoz tartozó mRNA és a PSA-protein jelenléte például a nyálmirigyekben, a vesében és a tüdőben is bizonyítható — idézet vége.

Én ennél maradok. Micsoda félelmet okoztak nekem az orvosok! Továbbra is meg vagyok rendülve, le akarom ellenőrizni! Hiszen rólam van szó.

A koponya CT-felvételen az akkori Hameri góc eltűnt, a helyén ott maradt egy kis besűrűsödés, egy heg, ami csak nagyítóval látható. Ez számomra egy objektív, ellenőrizhető tény és független az interpretálható feltáratlan tesztektől. Néhány hónapos hormonmegvonástól eltekintve, amit azonnal abbahagytam, amint világossá vált az én utam, semmilyen orvosok által felírt gyógyszereket nem szedtem be.

Azóta eltelt 9 év és teljesen egészséges vagyok, jól érzem magam.

Külön köszönetem Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamernek a Germán Gyógytudomány felfedezéséért és a terjesztéséért, a teremtésben végzett szolgálatáért, én őt mindig így éltem meg.

Köszönettel tartozom mindazoknak, akik elkísértek engem ezen az úton. A tapasztalatcsere nagy segítség volt és ma is az. A megszerzett tapasztalataim, a Germán Gyógytudomány körüli ellentmondások és az összefüggések drámai módon megváltoztatták az erről a társadalomról szerzett tudásomat és benyomásaimat. Elborzadva tapasztaltam meg azt a hatalmat, mely az én, a mi egészségünkkel szemben áll, amit én addig csak távoli országokból vagy a könyvekből ismertem.

Köszönöm Helmut Pilharnak a www.germanische-heilkunde.at weboldalon található információkat.

Üdvözlettel

Bernd

2004.04.01.

A rákot lehet gyógyítani – de nem lehet leküzdeni…