Gyűrűsujj

Én egy 5 éve a Germán Gyógytudomány iránt érdeklődő asszony vagyok, és most szeretném második  történetemet is megosztani másokkal:

Az előttünk álló esküvőre a helyi aranyművesnél szerettük volna megvenni a jegygyűrűket. Mivel a kirakatban levő választék nem felelt meg az elképzeléseinknek, kihasználtam a lehetőséget, ha már az üzletek közelében voltam, hogy röviden megbeszéljem az aranyművessel egy másik gyűrű vételének a lehetőségét. Kellemes beszélgetés alakult ki gyorsan, amely során az üzlet tulajdonosa letesztelte az elképzelésemet és már egy vagy kettő gyűrűt is felpróbáltam. Megkért, hogy menjek vissza 2 nap múlva, amikor is árut várt. Vissza is mentem és választottam. Természetesen ennek a gyűrűnek tetszenie kellett e leendő férjemnek is és az övét is ki kellett választani hozzá. Így 3 nap múlva visszamentünk együtt. A gyűrűket megpróbáltuk és megrendeltük.

1 héttel később bedagadt az ujjam. Pontosan az az ujj, amire a gyűrű rendelve lett. Biztos voltam benne, hogy ez a vásárlással van összefüggésben. A sérülést kizártam.

14 nappal később, a próba után elhozhattuk a gyűrűket. A duzzanat ugyan egy kicsit visszahúzódott, de a gyűrű nem passzolt. Az ékszerész teljes zavarban volt. Ez még soha nem fordult elő vele, hogy elszámolta volna magát. Hozta a tesztdarabot, amivel próbáltunk. Természetesen az sem passzolt. Elmagyaráztam neki, hogy újból jó lesz és végül passzolni fog a gyűrű. Megemlítettem azt is, hogy biztos vagyok benne, hogy a vásárlás összefügg a duzzanattal, de semmi biztosat nem tudok. Elvittük a gyűrűket azzal az opcióval, hogy esetleg visszacserélhetjük.

Egy ideig elgondolkodtam, hogy mikor is volt a DHS-m. A félelem vagy az aggodalom volt, hogy nem kapom meg ezt a gyűrűt? Az nem lehetett. Aztán hirtelen világos lett:

A kezeimet nagyon gondosan ápolom, legtöbbször hosszú, lakkozott körmeim vannak. De elkezdődött a kertészkedés és a kezeim nyomorúságosan néztek ki. Még a lakk is berepedezett.

Ebben az állapotban ballagtam az aranyműveshez, hogy találkozzunk a megbeszélt időpontban és hirtelen felhúzott az ékszerész egy gyűrűt az ujjamra. Ebben a pillanatban nagyon szégyelltem magam a kezeim miatt. Legszívesebben elsüllyedtem volna a Föld alá. Egy önleértékelés, pontosan az ujjamra asszociálva, amivel a gyűrűt próbáltam.

Attól a naptól kezdve újból intenzíven elkezdtem ápolni a kezeimet és a körmeimet és körülbelül 1 hét után voltam újra elégedett. Akkor kezdődött a duzzadás.

A gyógyulás folyamatát mindenképpen alábecsültem. 8 hét után passzolt újra a gyűrű.

Ez nem épp egy drámai történet, de a dolgok tudása megspórolt több idegeskedést nekem és az aranyművesnek is.

A természet zseniális. Nagyon jó, ha megértjük.

Nagyon köszönöm Dr. Hamer és hálás köszönet a többi segítőnek is.

Szívélyes üdvözlettel

K.

  1. június 16.

Helmut Pilhar megjegyzése:

Egy szép példa a lokális önleértékelésre, ami független a kezűségtől és független a partner- és anya/gyermek oldaltól.