Középfülgyulladás kisgyermeknél

Miután újra és újra megállapíthatjuk a saját testünkön, hogy a Germán Gyógytudomány minden egyes alkalommal stimmel, szeretnék a legújabb saját tapasztalatunkról beszámolni.

1. nap: Körülbelül 19:30 órakor átjött a szomszédunk hozzánk, hogy röviden beszéljen velünk. Olyan témákról volt szó, ami még nem gyerekfülnek való. Éppen az ágyba szerettük volna fektetni a két gyermekünket. A konyhába mentünk. A lányunk (8 éves) szeretett volna a beszélgetésünkön részt venni. Mi ezt elutasítottuk, felküldtük a bátyjához a gyerekszobába és a konyhaajtót becsuktuk. Ellenszenvvel ugyan, de felment a gyerekszobába. Körülbelül 1 órával később a gyerekeket lefektettük és mindkettő gyermek hamar elaludt.

2. nap: Barátok jöttek hozzánk látogatóba késő estig. Minden rendben volt… Este a gyerekek hozhatták a takarót és a cserépkályha elé fekhettek. Így velünk tudtak lenni, hallhatták a beszélgetésünket és közben mindketten elaludtak.

3. nap: Körülbelül 11 óra körül a kislányunk füle rettenetesen elkezdett fájni. Délig egyre rosszabb lett. Csináltunk neki kamillateát és Svéd cseppes (Maria Treben) vattát dugtunk a fülébe. A vatta cseréjénél megállapította, hogy a vatta nélkül ugyanúgy hall, mint a vattával. Vagyis a fül belülről volt nyomás alatt. Késő délután be is lázasodott. A jobb szeme picit piros és üveges is lett és könnyezett neki. A jobb arca is enyhén pirosas volt. Már nem is akart nagyon mozogni, mert minden mozdulat a fülénél okozott fájdalmat. Enyhén összerándult, mihelyst valaki a füléhez ért.

A Germán Gyógytudományt 2 éve ismerjük, és mindig tanulunk valamit hozzá. Pár évvel ezelőtt biztos rögtön az orvoshoz mentünk volna és valószínűleg antibiotikumot és fájdalomcsillapítót kaptunk volna. De ennek az új látásmódnak és tudásnak hála, tudjuk, hogy a fül éppen gyógyulásban van, nem féltünk. Így engedtük megnézni egy filmet a gyerekeknek, hogy elterelje a kislányunk figyelmét és így a helyzet elviselhetőbb legyen a számára. Amíg a gyerekek a filmet nézték, mi a vacsorával foglalatoskodtunk. Vittünk egy kevés salátát a kislányunknak, mert szereti nyersen enni. 19.33 órakor ugrándozva és vigyorogva jött be a konyhába és kért még salátát. Miután rákérdeztünk, úgy vélekedett, hogy már nem fáj a füle. Hurrá! Ugyanabban az időben genny folyt ki a füléből és már pár perccel később mondta is, hogy újból hall a fülére.

Nem számítottunk rá ilyen gyorsan. Mi is történt? Miután a jobb fülénél egy „valamit nem hallhattam”-konfliktusról volt szó, megkérdezte a feleségem délben, hogy volt-e valami, amit nem szabadott hallania, pedig szerette volna. Egyből mondta, hogy a szomszéddal való beszélgetés az 1. napon. Ez tökéletesen stimmelt!

1. nap: A szomszéd váratlanul jött. A beszélgetésünknél nem tudott se látni, se hallani és azt gondolhatta, hogy talán róla beszélünk (drámai). Mivel erről nem beszélt velünk (izolált), egy „valamit nem hallhattam”-konfliktust és egy enyhe „nem láthatok”-konfliktust is elszenvedhetett.

2. nap: Késő estig velünk, felnőttekkel lehetett és hallhatta a beszélgetésünket. Egész idő alatt hallhatott és láthatott. Ezzel megoldódott a konfliktus és a gyógyulás megkezdődött.

3. nap: Ezen a napon elkezdődött a fül és a szem gyógyulása. Hihetetlen módon pontosan 2 nappal a konfliktus kezdete után (megint este 19 és 20 óra között) abbamaradt a fül fájdalma és kifolyt a genny.

Ez ilyen egyszerű!

Köszönet ezért a csodálatos és félelemtől felszabadító új látásmódért. Köszönet Önnek, Pilhar Úr a sok fáradozásáért, hogy közelebb hozza nekünk a Germán Gyógytudományt. Köszönet Dr. Hamernak ezért a csodálatos ajándékért. Mindenkinek kellemes időt kívánok!

Üdvözlettel

AV.

2017.  március 05.

Megjegyzés H. Pilhartól:

Igen, alapjaiban egyszerű, ha meg tudjuk magyarázni a szervi tüneteket. És ez tanulható…