A nagyszombati balta – Dr. Hamer elhíresült esete

  1. szeptember 9-én, a Germán Gyógytudomány Nagyszombati Egyetem által folytatott tudományos felülvizsgálat második napján utoljára egy harmadik olyan esetet terjesztettek elő, amelynek drámaiságát aligha lehetne felülmúlni.

Az egyetem rektorhelyettese, a matematika professzor Dr. Jozef Miklosko  – ahogyan az később tudomásomra jutott – még aznap eképpen számolt be a kollégáinak történtekről:

– Ma valami olyasmit éltem át, ami teljesen megdöbbentett, mindannyiunkat megdöbbentett, még az onkológus Prof. Jurga-t is. Dr. Hamer merev fríz, őt az eset egyáltalán nem hozta ki a sodrából, mindössze ennyit fűzött hozzá: – A páciens minden bizonnyal elszenvedett egy – a szívét érintő – súlyos támadást.

Ezután Jurga úr egy teljes óráig kérdezgette a beteget a szívéről, mindvégig nyugodtan és udvariasan. Érdeklődött, hogy volt-e szívinfarktusa, angina pectoris-a, vagy a nagymamájának, nagypapájának, esetleg a kutyájának volt-e szívrohama. A pácienst, aki már betöltötte a 75-öt, nagyon megviselte a kérdezősködés, és erősködött, hogy nem élt át ilyen jellegű konfliktust.

Miközben az idegeink pattanásig feszültek, és egy óra elteltével Prof. Jurga ide-oda kezdett csúszkálni a széken, és kis híján felállt és azt mondta:

– Nos, Hamer úr, a gyanúja nem igazolódott be, tehát megállapíthatjuk, hogy nem léteznek azok a természettörvények, amelyekről beszél.

Dr. Hamer volt az egyetlen, aki mindvégig megőrizte a nyugalmát, nyilvánvalóan azért, mert teljesen biztos volt a dolgában. Egy óra elteltével újra a kutyájáról kérdezte a beteget, akit hirtelen elárasztottak az emlékek:

– Igen, csaknem 23 évvel ezelőtt történt valami szörnyűséges…

Hirtelen mintha villám csapott volna belénk, mindannyian feszülten hallgattuk, ahogyan a beteg a legszörnyűbb szív elleni támadás-konfliktusról számolt be, ami létezik…

A búcsú idején, amikor sokan neveltek libákat, amelyeket az ünnepségre le akarták vágni, a beteg éjjel hirtelen meghallotta, hogy megtámadták a kutyáját. Alsónadrágban szaladt ki a kertbe, hogy megnézze, mi történt. A sötétben egy férfi körvonalai rajzolódtak ki, aki nyilvánvalóan el akarta lopni a libáit.

A páciens a tolvajban a szomszédját ismerte fel, aki ebben a pillanatban baltával sújtott le rá.

A balta néhány centiméterre a bal mellbimbója mellett sebesítette meg, megsértette a bordáit, és a mellkasába hatolt.

Ez az esemény egy klasszikus „szív elleni támadás-konfliktus” volt pericardium-mesotheliomával (szív savósburok-daganat).

Az orvos, akit az esethez hívtak, azt hitte, hogy a szív sérült, ezért szívmasszázst alkalmazott. Amikor látta, hogy a páciens szíve tovább dobog, bekötözte a mellkasát, és elrendelte, hogy szállítsák át a 20 km-re fekvő Nagyszombatra.

Az út megszervezése akkoriban nem volt egyszerű feladat: A beteget lovaskocsival vitték a göröngyös úton a legközelebbi pályaudvarra, onnan pedig vonattal vitték tovább Nagyszombatra, ahol a páciens hosszabb időt töltött a kórházban.

Szervi szinten a DHS további részterületét képezte egy súlyos, félig nemi jellegű konfliktus, amely szervi szinten prosztatarák formájában jelent meg, mivel a páciens a szomszédját ismerte fel a libatolvajban.

A harmadik részterület pedig egy motoros bénulással járó konfliktus volt, amely egy tipikus konfliktus, ha az ember nem tud elmenekülni.

A páciens a támadás után úgy esett össze, mintha villám csapott volna belé.

Miután meggyógyult és kiengedték a kórházból, biológiai konfliktusa és ennek minden részterülete azáltal oldódott meg, hogy a szomszédja börtönbe került.

Azonban amikor a támadó szabadlábra került, a páciens konfliktusa újra kiújult.

Amikor betegünk egy ideig nem látta a szomszédját, időről-időre kisebb konfliktus recidívák jelentek meg rövid ideig tartó megoldási fázisokkal.

1998-ban a prosztata karcinómája olyannyira előrehaladott állapotba került, hogy panaszokat okozott vizelés közben, emiatt került sor prosztataműtétre orchiektómiával (kasztrálás).

A páciensnek végül el kellett hagynia a házát, mert öregkori gyengeség miatt már nem tudta magát maradéktalanul ellátni. A lányához és a vejéhez költözött, és ezután mindhárom részterületen feloldódott az őt ért konfliktus:

A részben kimetszett prosztata újra megduzzadt és vizelési problémákat okozott. A szívburok-mesothelioma szívtamponádot okozott, amely időközben újra visszahúzódni látszik.

A szívtamponád miatt kialakult panaszokat az akadémiai orvoslás agyi keringési zavarokként, szédülésként diagnosztizálta.

A páciens mindkét lábának részleges bénulása felerősödött a megoldási fázisban, ahogyan az rendszerint a motoros kéregközpontban megjelenő ödéma esetében történik.

 

A bemutató után Prof. Jurga felnyögött:

– Hamer úr, ön 300%-ig meggyőzött. Ilyesmit nem tudhatott és nem is találhatott ki, mert furcsa mód erről szó sincs a beteg történetében. Ez igazán meggyőzött állításai helyességéről, és már értem, miért tudta ilyen nyugalommal és bizonyossággal képviselni a nézeteit! Tehát a Germán Gyógytudománynak van valóságalapja!”

 

Megjegyzés:

A Hameri Gócokat és ezek kísérőjelenségeit sem agyi, szervi vagy lelki szinten nem fedezték fel.

Az orvosok nem diagnosztizálták az erőteljes szívburok-folyadékgyülemet a velejáró szívelégtelenséggel, amely jelenleg visszafejlődik.

A páciens majdnem egy évig olyan gyenge volt, hogy nehézséget okozott számára még az is, hogy felmenjen a lépcsőn.

 

Mesothelioma

 

A kisagy irányítása alá tartozik a testünk „belső bőre”, például a hasi területen a hashártya, a mellkas területén a mellhártya, a mellüreg középső részében pedig a szívburok. Megkülönböztetjük a hashártya fali és zsigeri lemezét, épp úgy, ahogyan a mellhártya és a szívburok esetében. Ezért ezen területeken kialakult rákos folyamatokat mesothelioma-nak nevezzük. A kisagy felelős a megoldási fázisban kialakuló ödémákért, ebben az esetben az úgynevezett folyadékgyülemekért: hashártya-folyadékgyülem vagy hasvízkór, mellhártya-folyadékgyülem és a rettegett szívburok-folyadékgyülem szívtamponáddal! Alapjában véve ez egy áldásos folyamat, ennek ellenére a megoldási fázisban rettegett komplikációnak számít.

Fontos tudni, hogy ezen kisagy által vezérelt tumorok megoldási fázisában folyadék halmozódik fel a TBC-s lebomlás esetében, és TBC nélkül is, következésképpen a tumorok lebomlása nélkül is. A hasvízkórnak például az az értelme, hogy a bél vizes közegben van és a megoldási fázisban nem tud összenőni. Ezek a mezodermális, ősagy által irányított szervek mindegyike integritási konfliktussal rendelkezik: pl. támadás a mellüreg ellen = mellhártya-mesothelioma, a hasüreg ellen = hashártya-mesothelioma és a külső bőr ellen az úgynevezett bemocskoltság- vagy elcsúfítottság konfliktus esetében ez az irha melanomája. Ezek a rákos folyamatok részben síkban kiterjedtek, részben pedig csomókat képeznek.