Kérdezz-felelek Helmut Pilhar 3. élő adása I. rész

I. rész

Bevezető

Miért állíthatjuk olyan biztosan, hogy a rák, a pszichózis és az allergiás megbetegedéseknek kiváltó oka nem a mérgezés, nem a vitaminhiány, nem az öröklés, nem a fertőzés, és nem az, hogy rossz helyen van az ágyunk?

A Hameri Góc a bizonyíték! Mert az abban a pillanatban keletkezik, hogy átélünk egy biológiai konfliktust, és ezt le tudjuk fényképezni. Ez a bizonyíték. És ha a kiváltó ok a konfliktus, akkor semmilyen, sem allopátiás, sem homeopátiás, sem növényi szer nem fogja megszüntetni ezt az okot. Nekünk kell megoldanunk, hogy átlendüljünk a megoldási fázisba. Ha ezt nem vesszük figyelembe, krónikusan betegek maradunk.

Kérdések:

1./ Mitől keletkezik a pattanás például olyan helyeken, amit a tükörben nem is látunk?

A pattanás nem csak a saját tükörképünk miatt jelenhet meg. Nagyon gyakori a pubertásoknál, akiknél keletkezik egy akne az arcukon és ha nézik magukat a tükörben, függő gyógyulásba kerülnek. Ez az irha Értelmes Biológiai Különprogramja, ilyenkor el kell tüntetni a tükröt. De akkor is reagálhatunk ezzel a különprogrammal, ha a magybácsink a zsíros nyelvével ad egy csókot az orcánkra. Ennek következményeképpen egy nagy pattanás jöhet a szánkra. Ha akne van a hátunkon, az azt jelenti, hogy csúnyán kibeszélnek a hátunk mögött. Ha nem jut tudomásunkra, hogy kibeszéltek minket, nem lesz bemocskoltság-konfliktusunk. Jobb tehát, ha nem tudunk róla. Ha Önök csúnyán beszélnének rólam és megtudnám, akkor – mivel jobbkezes vagyok – a jobb, vagyis a partner-oldalamon lenne hátul a vállamon, ha pedig az anyám vagy a gyermekem tenné ugyanezt, akkor a bal oldalamon keletkezne egy csúnya pattanás.

3./ Miért vannak faggyúmirigyek az orron?

A faggyúmirigyek is az irhához tartoznak. Akkor jelenik meg, ha a bőr – a szőrzet – túl száraz. A miteszereket mindannyian ismerik, ugye? Egy esetet ismerek, amikor egy férfi eltüntette a nagy szőrzetét a mellkasáról. Amikor egy családi összejövetelen, az udvaron meztelen felsőtestét meglátták, kicsúfolták: „Hogy nézel ki?” Ez volt a konfliktusa és később tele lett miteszerrel a mellkasán. Az aktív fázisban a faggyúmirigyek szaporodnak ilyenkor, a gyógyulási fázisban pedig az elbontás igen bűzös. Ha a férfi leborotválja a szőrzetét, aktív fázisba kerül. Ha kinő a szőrzete, elbomlanak a felszaporított sejtek és ez bűzös. Egy ilyen butaság miatt belekerült ebbe az ördögi körbe. A fő problémája tehát a TBC-s elbontás. Azt javasoljuk ilyenkor, hogy növessze ki a szőrzetét és futtassa ki az elbontási fázist. Vicces, hogy a nők bajuszt növesztenek, a férfiak pedig leborotválják magukat. Ez egy roncstársadalom.

4./ Gyermeknél a motoros tikkelés mit jelent, például ha a száját húzogatja erre és arra?

Ez egy dupla motoros konfliktus. A grimasz az arcizomzat ÉBK-ja, ezért valószínűleg bolondot csináltak belőle. Ha ez kétoldali, akkor az egyik oldal természetesen az anyukára vonatkozik.

5./ Mitől lesz a parodontózis (fogínyvérzés)?

Az egy aktív harapás-konfliktus, figyelembe kell venni a kezűséget, az aktív fázisban elmésztelenedik a csont, ennek következtében laza lesz a fogágy, nem tartja a fogat az íny és vérzik. A konfliktus előfordulhat például akkor, amikor túl hatalmas a gyermeknek az a felnőtt, akibe nem tud beleharapni.
Az állkapocs-csont elmésztelenedése szintén egy harapás-konfliktus aktív fázisa. Itt a D-vitamin nem sokat segít, okozatilag kell eljárni.

6./ Visszanő a fog csücske, ha letörik?

Az nem nő vissza, ilyet csak az oroszok tudnak csinálni. De ha képződik egy lyuk egy harapás-konfliktus következtében, az újból feltöltődik. A fogzománc ÉBK-ja akkor lyukad ki, ha valakit meg akarunk harapni, de nem szabad. Amikor például a nagyobbik gyerek meg akarja harapja a kistestvérét, de az anyukája nem engedi.

7./ Milyen a harapás-konfliktus megoldási tünete?

Ízelítőt kapunk a csontrákból, a callus ízét érezhetjük a szánkban, amikor feltöltődik a fogcsont.

8./ Mitől fáj a gyermekek hasa?

Az nagyon sokmindentől lehet. Nem lehet biztosat mondani. Lehet bél, lehet májduzzanat. Oliviának a máj miatt fájt a hasa. Meg kell keresni az elváltozás pontos helyét és a csíralemeznek megfelelően a konfliktust.

9./ A lábam a külső felén ekcémás. Mi lehet az oka?

Az ekcéma a kültakaró ÉBK-ja, egy elválasztás-konfliktus. Ha a láb külső felén van, az azt jelenti, hogy „Takarodj”. A kezűség alapján kiderül, hogy kit akarunk elrúgni magunktól.

10./ Mitől lehet a nyakfájdalom?

Ez egy igazságtalanság-konfliktus, függő gyógyulásban. Figyelembe kell venni a kezűséget és megtudjuk, hogy az anya, a gyermekünk vagy valamilyen partner miatt éltünk-e át egy ilyen konfliktust.

11./ A 7 éves kisfiam még mindig bepisil.

Úgy érzi, hogy nem szeretik. A kisgyermekeket rendszerint elszállásolják egy külön szobában, nem tudja megjelölni sem a mamát, sem a papát (birtokkijelölés) és éjjel bepisil. Nappal tudja tartani, de éjjel egy dupla birtokkijelölés-konfliktus esetén a húgyhólyag záróizma kinyílik.

12./ Hogy lehet az, hogy minden megfázásomnál ugyanazok a tünetek jelennek meg?

Külön kell szedni a tüneteket és külön-külön értelmezni. Az orr a „Mi folyik itt?” bűz-konfliktusra dugul be és akkor nem érezzük az illatokat. Ha fáj a torok, az egy „falat-konfliktus”. A rekedtségnél egy „rémület-konfliktust” vagy egy „birtokféltés-konfliktust” kell keresni, ha mindkettő fennáll, ott fennáll egy „lebegő konstelláció”. A nyák és az erős köhögés már a megoldási fázis. Ha minden évben ugyanabban az időben jelenik meg, akkor ott biztosan vannak bizonyos beprogramozott sínek.

13./ Mi a távol- és a rövidlátás oka?

Ez a függő gyógyulás végeredménye a retina ÉBK-jánál. Félelem egy dologtól, lehet ez az iskola, egy bármilyen veszély. Az aktív fázisban funkciókiesés van, rosszabbodik a látás, ami nem mindig tűnik fel. Drámai lehet a látásromlás viszont a megoldási fázisban az ödéma miatt, itt leválhat a retina. A krízis nem különös, csak hidegek vagyunk. Az ödéma elhegesedik és emiatt tartósan távol- vagy rövidlátók leszünk.

14./ Itt ül mellettem egy 9 és egy 12 éves gyerek is!

Igen, ez a tudás az iskolába való. Nekik már lehetőségük lesz arra, hogy megtapasztalják, Dr. Hamer igazát. Ők már meg tudnak róla bizonyosodni és már nem lesz bennük félelem. Ezért örülünk elsősorban az egészséges érdeklődőknek és nem a terapeutáknak. Sajnos a jelenlegi akadémikusoktól azt a kezelést kapjuk, amit maguktól megtagadnak (kemoterápia, morfium).

15./ A fiamnak gyakran vannak tüsszentésrohamai vannak, aztán folyik az orra. Sokszor a reggeli órákban, és kivörösik az orra, de ez nem nátha. Nem függ az évszakoktól. Hol keressem a konfliktust?

A fiú allergiás a korai felkelésre. Bűzlik neki, hogy suliba kell mennie!

16./ Mikor világosítsuk fel a gyerekeket, hogy ne legyen szexuális konfliktusuk?

Ez egy nehéz fejezet. Ha kiskorukban doktorosdit játszanak egymással, az nem baj. De ha a felnőtt közbelép és leszidja őket, az már konfliktusos lehet számukra. A lányok 11-12 éves korban, a fiúk mutálásnál érnek. Ez idő előtt konfliktust okoz nekik, ha mondjuk a felnőtt pornót néz, és egy 6 évest sokkolja az is, ha látja a szülőket szex közben. Ha a 80 éves mama ránk nyitja az ajtót, diszkréten visszavonul és nem lesz konfliktusa. De kiskorban ez még konfliktust okoz és a lányoknál frigidáshoz vezet, nem lesz vaginális orgazmusa és mániás-depresszív lesz. Itt megbélyegzik őket ADS vagy ADHS-sel és érzelmileg megrekednek egy bizonyos szinten, akár már 1 éves korban. A gender és a korai szexualizálás tönkreteszi a gyermekeinket. Kitenyésztenek maguknak egy fejlődésben visszamaradt generációt. Ez Borzalmas. Ez egy nagy téma. A gender komoly bűntett a gyermekeink ellen!

17./ Nincs étvágyam, nem vagyok éhes és nem is eszem.

Ez az aktív fázis, a stressz jele.

18./ Létezik egy katalógus, amiből meg tudom nézni, hogy például mi okozza a fejfájást?

Itt mögöttem függ a Germán Gyógytudomány Tudományos Táblázata és a fog-, valamint az idegtáblázat. Ezekben párosítva vannak az okok és a tünetek. De a fejfájásnak többféle oka lehet. Egy ödéma az agyban, a migrén, a trigeminus arcideg, a csonthártya, ami egy brutális elválasztás-konfliktus és ezt a gyógyulási fázisban fájdalmak kísérik. Ugyanúgy, mit a fejfájásnak, a hasfájásnak is több oka lehet.

19./ Miért hideg mindig a kezem és a lábam?

Ez a brutális elválasztás-konfliktus jele, a csonthártya-ÉBK.

20./ Mi a duzzadt, gennyes a fiam mandulája?

Ez a sárga csoporthoz tartozik, az entodermális csíralemezhez. Itt nem számít a kezűség, csak a bal és a jobb oldal, és falat-konfliktust kell keresni. Lehet, hogy  a kisfia valamitől meg akart szabadulni – a testvérétől, a dolgozattól, de lehet valódi falat is, amikor bele akarják tömni az ételt. Ilyenkor a bal oldali mandula gyullad be. Meg kell kérdezni tőle. Ez már a gyógyulás jele, itt már TBC-s elbontás zajlik. Kerülni kell a síneket és nem fordul elő többé.

21./ Mitől vagyok túlsúlyos?

Ez lehet a vesegyűjtő-csatornától, vannak, akik már egy pohár víztől is híznak. Ez a menekültség-, lét- vagy magárahagyatottság-konfliktus aktív fázisa.

22./ Mitől duzzad be a nyirokmirigy?

Ez egy könnyebb önleértékelés-konfliktus.

A videó Helmut Pilhar facebook oldalán megtalálható.

Figyelem! A kérdéseket azoknak ajánljuk, akik mélyebben ismerik már a Germán Gyógytudományt. Hiba lenne általános következtetést levonni a kérdésekből, hiszen mindegyik kérdést bővebben ki lehetne fejteni, több oldalon keresztül.

A teljes megértés érdekében igyekezzetek mélyebb ismereteket szerezni a Germán Gyógytudományról! Kísérjétek figyelemmel az előadásainkat és a tanfolyamainkat. Ennek a tudásnak a megszerzése a legjobb döntés a gyermekeink és a saját egészségünk érdekében!

Sok szeretettel ajánlom legközelebbi, november 30-i egész napos előadásunkat, a gyermekek Értelmes Biológiai Különprogramjait, melynek témája az egyetlen szemünk fényének egészsége.

Valamint ajánlom a magyar nyelvű, eredeti kiadványokat, a Germán Gyógytudomány Tudományos táblázatát: https://germangyogytudomany.hu/kiadvanyok/

Kelemenné Dévényi Julianna

Tanfolyamok