Krónikus hasi görcs és hasmenés

Jó napot kívánok, Pilhar Úr!

Köszönet Önnek az igazság mellett való elkötelezettségéért.

Az ember tényleg képes saját maga megérteni a Germán Gyógytudományt! Önnek köszönhetően egy 27 éves konfliktusomat fedeztem fel, ami újra és újra hasi görcsökhöz és hasmenéshez vezetett, néha pár napig vagy akár 1-2 hétig is eltartott és állandóan visszatért.

23 évesen rossz üzleti partnerekkel keveredtem össze és az első cégünket 200.000 márkás veszteséggel csődbe vittük. Nekem az okozott gondot, hogy miközben én (szubjektív ego-gondolkodás) meg akartam menteni a céget, a partnereim csak úgy szórták ki a pénzt az ablakon.

Mindent elveszítettem akkor, egyetlen fityingem sem volt, hajléktalan lettem, és mindez 23 évesen!

Egy hétig szinte kómában voltam (csak aludtam és senkit sem akartam látni), majd utána nekiálltam rendbe hozni a dolgokat. Hat hónappal később már újra 300.000 márka volt a folyószámlámon, a semmiből, egy zseniális üzleti ötlettel és egy újrakezdéssel mindent visszafizettem és kikerültem a dologból, erősebben, mint valaha. Azóta semmilyen krízishelyzet nem ingat meg, minden lepereg rólam és makkegészséges vagyok…

De az a régi sokk soha nem múlt el teljesen.

És mindig olyankor, ha a közvetlen környezetemből egy üzleti partner vagy barát az én pénzemet herdálja, – ezek lehetnek jelentéktelen kis tételek is – dühös leszek és hasi görccsel reagálok, és ha ez még egy igazságtalansággal párosul, és még én leszek közvetve hibáztatva, akkor pedig hasmenéssel.

Érdekes, hogy erről álmodik az ember és hajnali 4-5 körül nem tud aludni.

Az volt a rossz az álmomban, hogy azon a levélen sem cím, sem semmilyen utalás nem volt látható (anno, a sokk idején több száz levelet kaptam a hitelezőim követelésével).

Tegnap éjjel mélyen ellazult állapotban (masszázs után elaludtam) hirtelen minden megelevenedett a szemem előtt. És a következő éjszaka az épp aktuális hasi görcsöm úgyszólván eltűnt, pedig az előző napokban meglehetősen súlyos volt.

Az Ön munkája értékes szolgálat az emberiségért. Valamikor győzni fog az igazság.

Üdvözlettel.

2019.09.11.

Helmut Pilhar megjegyzése:

Valamikor győzni fog az igazság, biztosan! De addig is sok embernek kell még gyakran fölöslegesen szenvednie. A segítség olyan egyszerű lenne, ha az emberek megértenék ezeket az összefüggéseket. Meg lehet ezt tanulni és az ember szabad lesz!