Egy kislány 3 napos fülfájása

Miután mindig saját bőrünkön tapasztalhatjuk, hogy a Germán Gyógytudomány minden esetben stimmel, ismét szeretnék mesélni egy saját tapasztalatról.

  1. nap: Kb.19:30 órakor átjött a szomszéd, hogy beszéljen velünk. Olyan témát érintett, ami nem gyerekfülnek való. Épp ágyba akartuk tenni a gyerekeket, és a konyhába mentünk. A 8 éves lányunk szeretett volna velünk maradni és hallgatózni. Nem engedtük meg neki, felküldtük a gyerekszobába a testvéréhez és becsuktuk a konyhaajtót. Végül nagy kegyesen felment a szobájába. Kb. Fél órával később lefektettük a gyerekeket, és mindkét gyerek nagyon hamar elaludt.
  2. nap: Egy barátunk meglátogatott minket, aki késő estig maradt. Minden rendben volt. Megengedtük, hogy a gyerekek hozzanak egy takarót és a cserépkályhához feküdjenek. Így velünk maradhattak, hallgathatták a beszélgetésünket, és mindketten el is aludtak.
  3. nap: Kb. 11 óra felé a lányunk jobb fülében erős fájdalom jelentkezett. Délig egyre csak rosszabbodott. Készítettünk neki kamillateát, és svédcseppes (Maria Treben) vattát tettünk a fülébe. A vattacsere alkalmával azt mondta, hogy ugyanúgy hall vatta nélkül mint vattával. A fül belsejében nyomás volt. Késő délután be is lázasodott. A jobb szeme kissé bepirosodott, üvegessé vált és elkezdett könnyezni. A jobb arca is kicsit kipirosodott. Nem is nagyon akart megmozdulni, mert minden mozdulatra megfájdult a füle. Teljesen összerándult, amint valaki a fülét megérintette.

Kb. 2 éve ismerjük a Germán Gyógytudományt és folyamatosan hozzátanulunk. Pár évvel ezelőtt még azonnal mentünk volna az orvoshoz, és valószínűleg antibiotikumot és fájdalomcsillapítót kaptunk volna. Köszönhetően ennek az új látásmódnak, tudtuk, hogy a fül éppen gyógyulásban van, nem kezdtünk el pánikolni. Még azt is megengedtük, hogy lányunk megnézzen egy filmet, mivel így az egész számára sokkal elviselhetőbb, elvonja a figyelmét. Míg a gyerekek nézték a filmet, mi elkészítettük a vacsorát. Hoztunk neki egy kis salátát, mert azt nyersen szereti. 19:33 órakor a lány ugráva, vigyorogva jött ki hozzánk a konyhába, mert még kért a salátából. Azt mondta, hogy már nem fáj a füle. Jippie! Ettől a pillanattól elkezdett kiürülni ki a genny a füléből, és pár perc múlva kidugult a füle.

Ilyen gyors lefolyással nem számoltunk. Mi történt? Mivel a jobb fül a “valamit nem tudtam meghallani” konfliktusra reagál, megkérdeztem a feleségemet már délben, hogy mi lehetett az, amit a lány nem tudott meghallani, pedig nagyon akart. Feleségem azonnal válaszolta, hogy a szomszéd beszélgetése az az első napon. Tökéletesen passzol.

  1. nap: A szomszéd váratlanul beállít (akut). A kislány nem lehetett velünk a beszélgetéskor, nem is láthatott minket, talán arra gondolhatott, hogy róla beszélünk (drámai). Mivel nem beszélt velünk erről, ezt magányosan élte meg. Ez kiváltott nála egy “nem tudom meghallani” falat-konfliktust és egy enyhe “nem tudtam látni” konfliktust.
  2. nap: Másnap este velünk szabadott késő estig maradnia, ahol kihallgathatta a beszélgetésünket. Ezzel az előző napi konfliktus fel is oldódott, és elkezdődött a gyógyulás.
  3. nap: Ezen a napon történt a fül és a szem gyógyulása. Hihetetlen módon pont 2 nappal a konfliktus kezdete óta (este 19 és 20 óra között) elmúlt a fül fájása, és kiürült a genny.

Ilyen egyszerű!

Köszönöm ezt a csodálatos, és félelemtől mentes új látásmódot. Köszönet Önnek, Helmut Pilhar a fáradozásaiért, mellyel közelebb hozza hozzánk a GNM-et. Köszönet Dr. Hamernak a csodás ajándékért. Minden jót kívánok!

Üdv: AV

Megjegyzéés H.Pilhartól

Igen, alapvetően iyen egyszerű, ha a tüneteket az ember ilyen jól felismeri. És ez megtanulható.

Fordította: Heves Ildikó