Laktózintolerancia

30 éves nőies nő, jobbkezes

15 éve van laktózintoleranciája – vékonybél (emészthetetlen bosszúság éhenhalás aspektussal)

A konfliktus kezdetének megállapítása érdekesen indult. A bosszankodás-konfliktus akkor kezdődött, amikor az apa elhagyta a családot, mikor ő 1,5 éves volt (akut, drámai, magányosan megélt, hirtelen becsapódó). Azóta minden rossz dologért őt tette az apja felelőssé.

A konfliktus a háttérben futott, míg a lány 15 éves nem lett. Akkor közölte vele az anyja, hogy megvásárolja a lakást, amiben mindketten laktak, ehhez fel kellett használnia minden megspórolt pénzét, és nagyon oda kell figyelnie, hogy hogyan tovább. És ezzel a lány számára el is szállt a remény, hogy a család újraegyesüljön. Ezzel egy időben létrejött az éhenhalási aspektus is, hiszen az anya mindent beleadott, hogy a lakást megvehesse. Nem maradt semmi tartalék.

A bosszankodás-konfliktus és az éhenhalási aspektus is megoldódott. A hölgy megváltoztatta a látásmódját az apjával és a lakást vásárló anyjával kapcsolatban (évekkel később). Mindkettővel rendezte a viszonyát, és a laktózintolerancia megszűnt.

Kiegészítés, 12.11.2018

A hölgy hétről hétre jár hozzám, és majd minden alkalommal beszélünk a lehetséges sínekről. Nem találjuk azokat. De a laktózintolerancia teljesen elmúlt.

Helmut Pilhar megjegyzése

Ez megint egy tipikus példa arra, hogy a sínek „csak valahol a levegőben vannak”. Ebben az esetben úgy tűnik, elég volt megtalálni az időközben tárgytalanná vált konfliktust, a sínek maguktól feloldódtak, és nincs visszaesés.

U.i.: nagyon sok krónikus beteg van manapság, akiknél az ok (biológiai  konfliktus) már régóta tárgytalan. Ezeket elég tudatosítani (a tudatalattiból a tudatosba felhozni), és ezek az emberek meg is gyógyulnak.

TANULMÁNYOZZÁTOK A GERMÁNT! LEGYEN EZ A HOBBITOK!

Senki sem tudja helyettetek a konfliktusaitokat feloldani! Senki sem tud helyettetek meggyógyulni!

 

/Fordította: Heves Ildikó/