Tüsszentési roham, mivel a klímaaktivista nem volt megértő

Egy 60 éves, egykori NDK-ban élő nő írja:

Tegnap este vendégek jártak nálunk látogatóban. Egy pár pohár bor és pezsgő után diskurzusba elegyedtünk, és a téma Greta Thunbergre és a diákok akciójára terelődött.

Azon a véleményen vagyok, hogy ezeket a nagy demonstrációkat bizonyos érdekcsoportok mozgatják, és szerintem a diákok soha nem viselkednének így maguktól, szóval nem mutattam nagy együttérzést a beszélgetés során. A vendégeim azon a véleményen voltak, hogy teljesen rendben van, ha a fiatalság vállalkozó szellemű.

Emlékszem még az 1989-es megmozdulásunkra, és úgy gondolom, hogy azt is bizonyos emberek szervezték meg, különben soha nem gyűlt volna össze olyan hatalmas embertömeg. Ma is lenne elég probléma, ami miatt az emberek az utcára kellene, hogy menjenek, hogy a jogaikat követeljék, de manapság nincs senki, aki ezt megszervezné, és így még mindig nagyon sok az igazságtalanság.

Felhoztam, hogy 2019. szeptember 20-án lesz Berlinben egy tüntetés a „kötelező oltások bevezetéséről”, és hasonlítsuk össze, hogy mennyi ember gyűlik itt majd össze, és mennyire szól majd erről a média.

Eléggé felhúztam magam. Teljesen normálisan köszöntünk el egymástól, és 1:30-kor lefeküdtem aludni.

Hajnali 4 és fél 5 között felébredtem, olyan erős tüsszögési rohamom lett, hogy csuda. Csak tüsszögtem, és folyt az orrom 45 percen keresztül, mint a vízfolyás. Felkeltem, kiültem a fotelra, és 5 felé visszaaludtam. Ma minden rendben van. Semmi orrfolyás, semmi tüsszögés.

Amit el akarok magyarázni, az a konfliktusom és a megoldása.

Ez a diskurzus, és az, amit én éreztem az úgynevezett klímaaktivistával kapcsolatban, aki csak a gazdaságot gyengíti, az volt a konfliktusom. Az is rendesen „bűzlött” nekem, hogy a vendégeim nem voltak hajlandóak kritikusan a téma mögé nézni. De mivel teljesen normálisan köszöntünk el egymástól, hamar megoldásba kapcsoltam, és a krízist hamar tüsszentési rohamként éltem meg. Ma pedig már minden rendben, egészséges vagyok.

Milyen klassz, hogy megismerhettem a Germán Gyógytudományt, és e szerint élhetem az életemet. Köszönet Dr. Hamernek, és Helmut Pilharnak, hogy terjeszti a tudományt.

Marie-Luise

Helmut Pilhar megjegyzése

Így tudjuk kihozni a negatívból a pozitívat…

Fordította: Heves Ildikó