Hírlevél – 2020. 04. 11.

hirlevel fejlec
Kedves Germán Gyógytudomány iránt érdeklődők,
kedves barátaink,

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Az idén másképp kell ünnepelnünk, a családok szétválasztását, a személyes kontaktus hiányát némileg mégis feledtetheti a tavaszi kellemes napsütés. Reméljük, hogy a média által keltett nemzetközi pánikkeltés hatására elsőre a Germán ismeretek elevenednek fel Önökben és minél kevesebb DHS-t szenvedtek el a hírek hallatán.

hirek 1

Tudjuk, hogy a természet ősi biológiai programjai segítenek nekünk a túlélésben.

A szubjektíven, magányosan átélt váratlan és drámai helyzetek (DHS) pont a váratlanságuk miatt kivédhetetlenek.

Ki ne érzékelt volna közülünk az utóbbi hetekben olyan ingereket, amelyek által a szervezete különböző funkciói fokozódtak?

Aggodalmat, rémületet, birtokféltést, elválasztást, akár undort vagy ellenszegülést, esetleg önleértékelést is érezhettünk a hírek, szigorítások hallatán. Elsőre ilyenkor eluralkodhat rajtunk a kétségbeesés,melyre ezután igyekszünk megoldást és mindebből kiutat találni.

Hogy a szervezetünket ne tartsuk túl sokáig aktív fázisban, ha a DHS-re nem is, de egy kríziskezelésre fel tudunk készülni a jelenlegi helyzetben. Bíznunk kell önmagunkban és abban, hogy a teremtő mindig utat mutat nekünk.Segít, még ha ezt a segítő kezet nem is vesszük észre azonnal.

Most sokunk számára a legfőbb kérdés a túlélés lesz.

Mit tehetünk egy olyan esetben, ha elveszítjük a munkahelyünket, ha egy ilyen világméretű influenzajárvánnyal fenyegetnek, ha kilátástalanná válik a helyzetünk? Az egészségünket tekintve könnyű a helyzetünk, hiszen ismerjük a biológiánkat, nincs mitől tartani.

Gazdasági téren készítsünk előre egy mentőprogramot, legyen előre egy tervünk, beszéljünk minél gyakrabban a szeretteinkkel, jelezzük a környezetünknek, ha segítségre van szükségünk, hogy könnyebben átvészeljük a nehéz időszakokat.

A DHS-t, mivel váratlan, nem lehet elkerülni, de ha már elszenvedtünk egy konfliktust – például egy lét-konfliktust-, hasznos lehet arra fókuszálni a vese-gyűjtőcsatornák ÉBK-jánál, hogy „Mindig van, aki segít nekem, nem vagyok egyedül.” vagy, hogy „Gondoskodnak rólam, biztonságban vagyok!”

A tüdő ÉBK-jánál segíthet az a tudat, hogy „Megértettem a biológiai összefüggéseket!” és, hogy „Türelmes vagyok, mert bízom a természetben!” végül, hogy „Minden jóra fog fordulni!”

 

HÚSVÉTI AJÁNDÉKUNK: Prof. Dr. Hanno Beck: A rák gyógyítható c. könyve, amely az évszázadok óta tartó ismeretelnyomást fedi fel az orvostudományban.

Letölthető itt: https://germangyogytudomany.hu/webshop/

Kuponkód: HBO100 (érvényes: április 30-ig)

 

Megnyugtatásképpen EwaLeimer, Dr. Hamer egykori munkatársa összefoglalásÁVALsegítünk eligazodni a vírusokkal kapcsolatos kérdésekben:

hirek 2

A jelenlegi vita arról, hogy a koronavírus veszélyes-e, vagy hogy az csak egy ártalmatlan influenzát okozó közönséges vírus-e, színtiszta bohóckodás csupán, mert az orvostudomány a mai napig nem mutatott fel olyan tudományos bizonyítékot, amely igazolná ennek az úgynevezett kórokozónak (= megbetegítő) létezését.

Csak akkor lehet azt a képtelenséget megcáfolni, hogy léteznek betegséget okozó vírusok, ha az ember a saját testén megtapasztalt Germán Gyógytudomány ismereteinek birtokában van, amellyel ezt az érvelést ad absurdum le lehet vezetni.

A Dr. Hamer által felfedezett és Germán Gyógytudománynak nevezett rendszerben nem létezik a „gonosz“ fogalma, ami erősebb, mint a „jó“, és hogy valamiféle „beteg“ erősebb, mint az „egészséges“.

A Germán Gyógytudomány szabályrendszere logikus magyarázatot ad az úgynevezett betegségek keletkezésére, és a régi orvosi konszenzusnak egyetlen nanométernyi helyet sem hagy. Még az ún. virológia is ellentmondásba keveredik saját állítólagos bizonyítékaival, pontosabban a saját kitalálásaival, mivel nincs bizonyítéka. Ezekre nem is törekszik, egyszerűen csak feltételezi a vírusok létezését.

Azonban a Germán Gyógytudomány rendszerében minden lépés igazolható, reprodukálható és előre kiszámítható.

  1. Igazolhatóság
  2. Nyomonkövethetőség
  3. Kiszámíthatóság

E három legfontosabb kritérium hiányában nem lehet tudományos ismeretekhez jutni.

Az orvostudomány régi, elavult ál-„tudományos“ modelleken nyugszik, ugyanakkor bitorolja a természettudomány fogalmat. Az orvostudományban csak az általa használt technológiák terén beszélhetünk úgynevezett előrelépésekről. Ezen a téren óriási technikai felfedezések arzenálja áll rendelkezésére. A technikai haladás azért volt lehetséges, mert a technika egy verifikált (tudományosan igazolt) tudáson alapszik, mint pl. a kémia vagy a fizika.

Az orvostudomány a mai napig válasszal tartozik nekünk arra az alapvető orvostudományi kérdésre, hogy mi az ún. betegségek oka…

Az orvostudomány a tünetekre összpontosít. A tudományos alapokat nélkülöző, szabadon értelmezhető diagnózisai kizárólag tünetekre épülnek. Ezért vissza kell nyúlniuk a hipotézisekhez, a konszenzusokhoz, a dogmákhoz és a statisztikához (Onkologiapodręcznikdlastudentówmedycyny, wydawnictwolekarskie PZWL 2003, 58. oldal). Az egyik tudományosan be nem bizonyított ötlet/feltételezés az ún. vírus léte.

Az ún. virológia szakkiadásaiban ugyan megtalálható a „vírus“ kifejezés, de ezen publikációk egyike sem mutatja a humán vírus szerkezetét sem a vérben, sem más típusú testfolyadékban (pl. a kanyarónál). Csak a haldokló sejtekben észleltek „valamit“.

A bakteriofágokkal ellentétben (az orvostudomány tudományos bizonyítékok nélkül a baktériumok vírusainak nevezi őket), amelyek a felszívott anyagban könnyen izolálhatóak és biokémiailag könnyen megvizsgálhatóak (1940 óta), az embernél, állatnál és növénynél betegséget okozó állítólagos vírusokat nem lehet izolálni.

Még soha nem bizonyították be kísérletekkel, hogy létezik megbetegítő, emberi vírus. Az orvostudományban nincsenek protokollok a vírus izolálására. A bakteriológia azonban 1940 óta fel tud mutatni egy ilyen protokollt.

Mik azok a bakteriofágok (amelyeket vírusnak neveznek)?

Ha a baktériumok lassan, tehát „normális úton“ pusztulnak el (ez lassan megy végbe), mert megvonják tőlük az alaptáplálékaikat (külső behatással, mint pl. nagy forróság, hideg, sugár), akkor spórákat képeznek, amelyek évszázadokig képesek fennmaradni. Amikor később a környezet ismét kedvezővé válik, akkor újra kifejlődnek belőle.

Ha nincs idejük spórák kialakításához, akkor „minimális méretűre csökkentik“ magukat, még kisebb részecskékre bomlanak, mégpedig „csak“ úgynevezett nukleinsavakra, fehérjeburokban lévő ún. génekre, amelyek az élet feltétlenül szükséges építőanyagai. Ezek a részecskék mind egyformák.

A baktériumok tehát nem pusztulnak el teljesen, hanem megmarad belőlük a nukleinsav energiaforrásként, amelyet a környezetükben élő más baktériumok is felhasználnak. A nukleinsav elsődleges funkciója az energiatermelés. Ezen kívül a nukleinsavak körül olyan fehérjék vannak, amelyekből a baktériumok származnak.

Az úgynevezett baktériumhalál szintén célzott, ez egy ésszerű folyamat. Korábban azt hitték, hogy ezek a részecskék okozzák a baktériumok pusztulását. Az orvostudomány ezért bakteriofágoknak, baktérium“falóknak“ („vírusoknak“) nevezi őket, ami egy rossz megnevezés.

Ezt a baktériumokban megfigyelt viselkedésmintát átruházták az emberi sejtekre, ezt elsőként Franklin Enders tette. Az emberi sejtek azonban összetettebb módon vannak szerveződve, akár az élő szervezeten belül, akár egy kémcsőben.Enders anélkül, hogy ezt figyelembe vette volna, a módszert a bakteriológiából alkalmazta, és állati sejtekkel végzett kísérleteiben felhasználta.

Ő azonban nem vírust izolált. Ahelyett, hogy megmutatta volna a tényleges vírust, azt állította, hogy a sejtek elhalnak, mert „beteg emberek“ váladékmintáját adta hozzá. A kísérleteket egy kémcsőben végezte el.

Az úgynevezett kanyarónál például kenetet vett egy „kanyaróban szenvedő“ betegtől (jobban mondva egy olyan embertől, akinek olyan tünetei voltak, amelyek megfeleltek a kanyaró betegséghez sorolt tüneteknek), hozzáadta a sejtekhez, és a sejtek elhaltak. Azonban ezek a sejtek egyébként is meghaltak volna függetlenül attól, hogy adtak hozzá valamit, vagy sem.

Milyen volt az akkoriban alkalmazott eljárás?

A bakteriofág modell szerint Franklin Enders megfosztotta a sejteket életforrásuktól, emellett kaptak egy antibiotikumos koktélt, amelyben streptomycin (antibiotikum) volt, amely elpusztította őket. (1954-ben ezt nem tudták. Csak 1973-ban derült ki, hogy ez az antibiotikum önmaga megöli a sejteket.) A korábban kezelt („szennyezett“) sejtekhez „beteg páciensek“ (tüneteket mutató betegek) nyálának kenetét adott hozzá. Enders azonban nem végzett kontrollkísérleteket.

Ha kontrollkísérleteket végzett volna, azaz ha összehasonlította volna ezeket a sejteket azokkal, amelyek még nem mentek át ezen az eljáráson, és egy ideig várt volna, hogy különféle reakciókat megfigyelhessen, akkor megállapíthatta volna, hogy az eljárásban résztvevő csoport „csupán“ gyorsabban halt meg, mint a „normális“ sejtek csoportja. Mert a „normális“ sejtek ugyanúgy elpusztultak. (Csak néhány sejt képes hosszabb ideig élni egy kémcsőben.)

Enders számára a sejtek pusztulása önmagában „elegendő bizonyíték“ volt a vírus meglétére.

Mikor kezdődött a „vírus“ története?

A „vírus“ története Pasteur-nél kezdődött. Pasteur ötlete volt, hogy léteznie kell egy olyan kórokozónak, amely ezerszer kisebb, mint a baktériumok, és ezért nem láthatóak mikroszkóp alatt (akkoriban optikai mikroszkóp). Ezt az állítólag létező „kórokozót“ méregnek nevezte. Ezt a pusztán feltételezést semmilyen tudományos bizonyítékkal nem támasztotta alá

Pasteur aprólékosan leírta naplóiban kutatásainak hamis eredményeit. És bár megtiltotta közzétételüket a végrendeletében, az utolsó férfileszármazottja nem tett eleget a kérésének. Gerald L. Geison professzor könyve alapján az egész világ tudomást szerzett azokról a megtévesztésekről, amelyeket a naplójában leírt.

Hogyan értelmezi az orvostudomány az úgynevezett vírust?

A vírusokat (latinul: méreg) az orvostudományban kis fertőző („kórokozó“) részecskékként definiálják, amelyek „megfertőzik“ az élet minden formáját, és nem képesek szaporodni a gazdasejten kívül.

Időközben az orvostudomány „kiegészítette“ ezt a meghatározást:

„A vírusok a fertőző ágensek nagy és heterogén csoportját alkotják, amelyek szerkezetét néhány kivételtől eltekintve csak elektronmikroszkóppal lehet meghatározni. A vírusok nem a mikroorganizmusok más csoportjaiban megfigyelt sejtszerkezetek, és nem rendelkeznek metabolikus aktivitással, függetlenül a gazdasejttől, amelyben szaporodnak. Minden vírus tartalmaz nukleinsavat és fehérjéket. A vírusfehérjék a vírus 40-96%-át teszik ki.“

A fehérjék szerepe az élő szervezetben

A fehérjék a szervezetnek az élethez szükséges anyagai. A fehérje az egyik alapvető tápanyag. Ez elengedhetetlen a test megfelelő működéséhez, mivel a fehérjék sokféle módon részt vesznek a test gyakorlatilag minden folyamatában. Az emberi test a szükséges fehérjéket (enzimek, vérfehérjék és még sok más) 20 különböző aminosavból (proteinogenikus aminosavakból) állítja elő. A proteinogenikus aminosavakat nem használják fehérjék létrehozására; a testben más egyéb funkciók is vannak. A test különféle sejtjeiben az aminosavakat fehérjékké alakítják át. Az aminosavak fehérjévé válnak.

Milyen bizonyítékokat szolgáltat az orvostudomány az emberi vírusok fennállására?

Semmilyet!

Elsőként itt kell megemlíteni, hogy csak az elektronmikroszkóp tette lehetővé a sejtszerkezetek alaposabb szemrevételezését, amelyek nem voltak láthatóak fénymikroszkóp alatt. Csakhogy az elektronmikroszkóp alatt látható képek holt anyagot mutatnak. (Az alkalmazott technológia miatt, mivel az elektronok csak vákumban képesek mozogni.)

Az elektronmikroszkóp alatt különféle apró (halott) részecskék láthatók (a statikus képen), amelyek mind a sejt belsejében, mind azon kívül vannak. Az orvostudomány szabadon állítja, hogy ezek a normál sejtkomponensek „vírusok“. Azonban nem képes elkülöníteni őket, a biokémiai vizsgálatukról nem is beszélve, ami szükséges lenne a tudományos kutatáshoz!

Fontos tudni, hogy a sejtek elektronmikroszkópos képei, amelyek állítólag megerősítik az állítólagos „vírus létezését“, nem különböznek a többi sejt normális komponenseinek mikroszkopikus képeitől. 

Milyen módszert használnak ma a vírusok meglétének bizonyítására?

A vizsgálandó anyagot (kenet, például szájüregből) egy „beteg“ személytől veszik le (diagnózis a tünetek alapján), ezt az anyagot PCR-kezelésnek vetik alá (nukleinsav szaporodása – DNS).

Az orvosilag meghatározott „beteg“ szövetből duplikált DNS-anyagot összehasonlítják az orvosilag meghatározott „egészséges“ szövetből származó sejtekkel, és a különbséget vírusként határozzák meg. Mivel feltételezzük, hogy az úgynevezett genetikai anyag (nukleinsav) az úgynevezett egészséges emberekben statikus, állandó, azaz megváltoztathatatlan.

Nos, az orvostudománynak nagy problémája van: Időközben kiderült, hogy az úgynevezett egészséges ember úgynevezett genetikai anyaga folyamatosan változik.

Lásd a „Zeit“ magazin cikkét, 2008. június 12-én.

Szertefoszlott az egész genetikai elmélet.

A genomot az emberek változatlan mintázatának tekintették. Ma a tudománynak le kell mondania erről az ötletről. Valójában a genetikai anyagunk állandó változásban van.

Két évvel ezelőtt 25 genetikus gyűlt össze a Kaliforniai Egyetemen, hogy megfejtsék ezt a látszólag egyszerű kérdést: mi a gén? Orvosi szakterületük meghatározásának megkísérlése azonban rendkívül nehéznek bizonyult. A szakértői találkozó majdnem katasztrófával végződött. „Órákig tartó megbeszéléseink voltak, mindenki kiabált a másikkal…“ 

Amit a kutatók találtak az emberi vagy állati kromoszómában (beleértve a növényeket is), megtöri a genetika korábbi gondolatmintáit. Különösen az orvostudományi kutatás új kihívásokkal néz szembe (mivel az orvostudomány úgy véli, hogy a test változhatatlan, a génjei meghatározzák, felosztja jó és rossz génekre – az ötlet még Nobel-díjat is kapott – Harald Zuhausen szabadalmaztatta a méhrák elleni oltást).

A test és a lélek (egészség, fejlődés, öregedés) genetikai kölcsönhatásnak van kitéve, amelynek összetettsége meghaladja az összes korábbi elképzelést. A genetikusoknak búcsút kell mondaniuk arról a stabil genomról alkotott képükről, amelyben a változások kóros kivételek.

A cikk szerzőjének megjegyzése:

Pontosabban, a gyógyászat ezt teszi: két sejttenyésztés közül az egyiket „egészségesnek“, a másikat úgynevezett betegnek nevezünk (azaz amelyik állítólagos kórokozóval rendelkezik). A „vizsgálat“ eredményének különbsége a gyógyászat számára „az“, ami a betegséget okozza.Ez lenne az a „tudományos“ kutatás, amely állítólag „bizonyítja“ az úgynevezett vírust…

A laboratóriumi szakemberek vajon tudják-e, hogy tulajdonképpen mit keresnek?

Az úgynevezett antitest „vizsgálatainak“ eredményei, amelyekre az orvostudomány is támaszkodik, hasonló, megbízható, tudományos „bizonyítékokkal“ van alátámasztva. Az antitestek a glikoproteinekhez tartoznak, amelyeknek molekulája 82-92%-ban fehérjét és 4-18%-ban szénhidrátot tartalmaznak. Tehát itt is fehérjével van dolgunk.

Dr. Hamer kutatási munkájának korai szakaszában azt hitte, (mert ezt így tanították a tanulmányai alatt), hogy vannak úgynevezett vírusok. De a kezdetektől segítőként látta őket. Amikor a következő felfedezéseit elvégezte, megkérdőjelezte azok létezését… Érthető, hogy későbbi publikációiban, amelyek a vagotonia lefolyását írják le az ektodermális szövetekben, úgy fogalmazott, hogy „vírusok, amennyiben léteznek“. Kutatásának utolsó szakaszában biztos volt abban, hogy az ektodermális szövet vagotoniás, helyreállító fázisa alatt a szervezetnek nincs szüksége további segítőkre.

A Germán Gyógytudomány logikai rendszere ezt az ésszerű folyamatot könnyen érthetővé teszi.

Az ektodermális szövet az emberi evolúció során kialakult legfiatalabb szövet. Egy Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) folyamán a szimpatikotoniában (konfliktus-aktív fázis) fekélyesedési folyamat zajlik, amely a DHS után azonnal látható, és egészen a konfliktus-aktív fázis végéig tart. A konfliktusmegoldás után (a biológiai konfliktus aktivitásának vége) a fekélyes területek helyén azonnal elindul egy helyreállítási folyamat, vagyis az ÉBK aktív fázisában keletkezett fekélyek új, ektodermális sejtszövetekkel feltöltésre kerülnek.

Alapvető szerepet játszanak a szövetek helyreállításában részt vevő fehérjék. Ilyenkor nagyobb a fehérjeigény, mivel a konfliktus-aktív fázisban képződött veszteséget új sejtszövetekkel kell pótolni.

Az ÉBK végére a helyreállítás befejeződik. A szervezet visszatér a normotoniás állapotba, egy olyan állapotba, amit az orvostudományban „egészségnek“ hívnak.

Összegzés a Germán Gyógytudomány szempontjából:

A hagyományos orvoslásnak nincs problémája azzal, hogy találjon mikrobákat és izolálja őket az entodermális és az ősi mezodermális szövetekben. A mikrobákat patogénnek (kórokozónak) sorolja be. A mikrobák jelenléte a tünetekkel rendelkező testben elegendő bizonyíték az orvostudomány számára, hogy patogénnak nevezze őket.

Érvelésük: Az egyén „beteg“, találunk benne mikrobákat, tehát ők okozzák ezt a betegséget. Az orvostudomány nem gondolja, hogy tovább kellene kutatnia, mert megtalálta a „kórokozót“. A fertőzés elmélete számukra megerősítést nyert.

Az ektodermális szövet azonban nem igényel mikrobákat. De a „fertőzéselmélet“, amelyen az orvostudomány alapul, arra kötelezi őket, hogy itt is találjanak kórokozókat. Tehát tovább keres… még mélyebben a szövetben… Az ektodermális szövetek „betegségei“ esetén (amelyekben nem fordulnak elő mikrobák) végzett komplex eljárások a fertőzési konszenzus életben tartására tett intenzív kísérletek.

És itt használja fel a rendelkezésre álló legújabb technológiai fejlődést, beleértve az elektronmikroszkópot. Csak ez alatt lát még kisebb részecskéket, amelyeket szabadon értelmezhet. Mivel eddig nem volt képes elkülöníteni és biokémiai úton megvizsgálni őket…

Dr. Hamer azt mondja: ha egyáltalán beszélhetnénk az ektodermális szövet segítőiről, akkor csak fehérjékről lehetne szó. Ezek a fehérjék a vírusok a hagyományos gyógyászatban.

/Fordította: Kelemenné Dévényi Julianna/

A cikket itt találja meg:

https://germangyogytudomany.hu/2020/04/10/megoldas-a-virusrejtelyre-a-german-gyogytudomannyal/

A vírusokkal kapcsolatos további cikkeket itt olvashatja:

https://germangyogytudomany.hu/tudnivalok/hirek/

 

Hírek

2020.04.08-án a Kossuth Rádióban a „Jó reggelt Magyarország” c. műsorában 07 óra 17 perckor Müller Veronika, a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájának igazgatóját kérdezték a jelenlegi “világjárvány” által okozott betegség lefolyásáról. Az alábbi linken meghallgathatják:

https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2020-04-08_06-00-00&enddate=2020-04-08_09-10-00&ch=mr1

hirek 3

Az igazgatónő elmondta, hogy kerülni kell a szoros kontaktust és fontos a személyi higiénia betartása. Tapasztalataik szerint az influenzához hasonlóan ez a betegség a rosszabb immunrendszerrel rendelkezőkre veszélyes, tehát az idős, krónikus, immunhiányos, allergiás betegek esetében, mert ez egy új kórokozó és mindenki immunrendszerének meg kell vele „küzdenie”.

A riporter feltette a kérdést: „Mi történik a betegség során? Tudni lehet, hogy ez egy kétoldali tüdőgyulladást okoz. Vírusos-e ez a tüdőgyulladás, vagy azok a baktériumok is akcióba lépnek-e, amelyek a hagyományos tüdőgyulladást okozzák?”

Müller Veronika válasza erre az volt, hogy sokféle kórokozó okoz tüdőgyulladást. Ami most történik, azt úgy kell elképzelni, hogy a vírus a kis sejteket, az ALVEOLUSOKAT (a tüdő léghólyagocskái) fogja megtámadni. A sejtkontaktusok megszűnnek, a gázcsere zavart szenved stb.

Ezután szó volt arról, hogy mostanában elkészült egy tanulmány, miszerint a BCG oltóanyagot megkapott személyek védettebbek, ami annak tudható be, hogy hazánkban 1954 óta fegyelmezetten zajlik a BCG oltás, de ennek pontos mechanizmusa nem ismert, majd meglátjuk hosszútávon. Arra vonatkozóan még nincsenek tanulmányok, hogy a pneumococcus elleni oltás véd-e, nyilván van jótékony hatása annak is.

Az entodermális eredetű alveolusok az agytörzs irányítása alatt állnak, a hozzá tartozó biológiai konfliktus: a halálfélelem. Megkülönböztetünk saját magunk iránt átélt halálfélelem-konfliktust és valaki másért elszenvedett halálfélelmet. Ha saját magunk életét féltjük, akkor a tüdő léghólyagocskáiban sok pici kerekárnyék keletkezik, több helyen felszaporodnak a léghólyagocska-sejtek, hogy több oxigén felvételére legyen képes, így biztosítva a fokozott légzésfunkciót a túlélés érdekében. Másik ember vagy állat iránt elszenvedett halálfélelem esetén egy nagyobb kerekárnyék keletkezik a tüdőben.

A 4. biológiai természettörvény értelmében itt csak mikobaktériumok tevékenykednek, tehát az orr- vagy a torok nyálkahártyáján esetleg kimutatott úgynevezett vírusok tehát az alveolusokban semmiképp sem okozhatnak tüdőgyulladást, ez egy gyakorlott Germánosnak megnyugtató lehet.

 

Végül két, a Germánismereteket megerősítő gondolattal zárjuk hírlevelünket

1. Az utóbbi időben egyre többen hajlamosak elfelejteni, hogy ebben a mátrixban, amiben élünk, éveken keresztül a kék (illúzió) tablettát szedették velünk.

A Germán Gyógytudomány óta igyekszünk veletek – és magunkkal is – a piros (valóság) tablettát szedetni. Magyarán mondva, el kell döntenetek, hogy kinek, minek hisztek azon információ birtokában, amit már birtokoltok.

Egynéhányan már képesek vagytok eképpen is gondolkodni, élni, ám a többség még hajlamos arra, hogy külső információk és a tömeg által igaznak vélt hiedelmek hatására ismét a feje tetejére álljon a világa.

Az első biológiai természettörvény kimondja, hogy minden megbetegedés (pl. ami épp most koronavírus pandémia néven zajlik) oka egy váratlan, elszigetelten megélt sokkélmény. Mit csinálnak most az emberiséggel? A lehető legnagyobb frászt hozzák ránk, elszigetelnek minket a szeretteinktől és mivel a vírusosnak nevezett kórképek legtöbbjére semmilyen orvosi gyógymód nincs, még megoldhatatlannak is nevezik a problémát. Igyekeznek annyira drámaivá tenni a helyzetet, amennyire csak lehet, hogy mind a három feltétel teljesüljön. Az emberek féltik a szeretteiket, az életüket, sokan anyagi kilátástalanságba vagy annak közelébe is kerültek, vagy egyszerűen csak magukra maradtak, tehát máris kész a szindróma (vese-gyűjtőcsatorna aktiválva), ennek következtében a megoldási fázisba kapcsoló tüdőgyulladás, bronchitisz életveszélyes lehet és azzá is válik olykor, mint látjuk. De ez nem új, ez megszokott, ez hétköznapi, csak most mindent megtesznek, hogy minél több embert megijesszenek és befolyásoljanak vele. Évente kb. 650.000 ember hal meg influenzában világszerte, és ez csak az influenza, a többi vírusos vagy orvosilag még nem keresett, nem kimutatható „gonosz élősködőnek” tulajdonított légúti betegségek + a bakteriális tüdőgyulladások még nincsenek is mind benne.

DHS nélkül nincsen tünet!

A második természettörvényből tudjuk, hogy mindez részben már a megoldási folyamat része (a vese-gyűjtőcsatorna pl. ugye KA-fázisban van, ezért csak részben) és a számomra legfontosabb 5. természettörvény leírja és számosan megtapasztalhattuk már, hogy mindennek semmi köze a rosszindulathoz. Értelmes folyamat eredménye, melynek célja a hatékonyabb túlélés és fejlődés biztosítása. Nagy konfliktustömeg vagy már erősen legyengült szervezet esetén természetes, hogy meghalunk, de nem a rosszindulat miatt, az elmúlás is a természet része.

És most vegyük kicsit górcső alá a 4. természettörvényt. A vírusokról nem tudunk annyit, mint a gombákról és a baktériumokról, de ezen utóbbiakról szóló orvosi ismereteink is ugyanúgy tévesnek bizonyultak a 4. természettörvény ismeretében. Ezt a hitet erősíti a különben nagyon jó informatikai hasonlat, melyben a vírusnak nevezett program gonosz és tönkreteszi a számítógép normális működését. Mint tudjuk a gombák, baktériumok, vírusok csak a megoldási folyamat optimalizálói, ismételten aláhúzandóan nem gonoszak. A szervezet az évmilliók folyamán egyre finomabb módot talált arra, hogy az egyre összetettebb működését egyensúlyban tartsa. Így jöttek létre azok az információs részecskék is, amit ha tetszik vírusoknak is nevezhetünk. A szervezet a DNS-ben és RNS-ben információt tárol és szállít, ha úgy tetszik ez a postás, a futárszolgálat. Dr. Stefan Lanka maga is igazolt egy vírusnak nevezett fehérjét, ami nemhogy beteggé tette volna az algát, hanem nem tudott nélküle élni. Mi is meghalnánk a baktériumaink, gombáink és ki tudja, a vírusaink nélkül. Ez egy normális szimbiózis. A vírusokat nehezebb vizsgálni, de kell-e őket vizsgálnunk egyáltalán? Tudjuk, hogy a gyógyulási folyamat végbe megy a segítségükkel vagy nélkülük is. Ez a nélkülük viszont nagyon fontos, mert nem tudunk mindent kimutatni és nem is kell. A gombák, baktériumok, vírusok mellett észlelt gyulladás már egy gyógyulási folyamat.

Mi az immunrendszer? Véd a baktériumok, gombák, vírusok ellen? A 4. természettörvényből tudjuk, hogy ez nincs így, a szimbiontáimtól miért védene? Ha megszúrtam magam, akkor segít a gyógyulásban. Az egyetemen fél évig tanultuk az immunológiát, nagyon összetett, hogy melyik része melyik baktérium, vírus, daganatos sejt ellen «véd». Vannak olyan antitestek, amelyek szerint még aktív a folyamat, ezt a Germánban úgy hívjuk függő gyógyulás és vannak olyan antitestek, amelyek szerint meggyógyultunk és már immunisak vagyunk, tehát elméletileg nem kaphatjuk el azt a betegséget még egyszer – kivéve, ha mégis. Ezt a Germánban úgy nevezzük, hogy tárgytalanná vált a konfliktus, vagy a korábbi problémát már ki tudom nevetni, már nem érint meg. Ha folyamatosan méricskélni akarok/vagy elhiszem, amit mások kétségükben, félelmükben, igazságuk igazolása érdekében tesznek akkor a kék tabletta hatása alatt állok.

Biztosan van mérgezés is, viszont véleményem szerint, ha valaki összhangban van önmagával és a környezetével, akkor nem fogja magát megmérgezni. Ha a jelenlegi koronavírus annyira veszélyes lenne, akkor nem kellene hozzá a show, a reklám, a kampány. Számos világhírű szakember hallatja végre a hangját, mert ők is látják, mi zajlik koronavírus néven, ők is állítják, hogy most sincs mitől jobban félnünk, mint eddig.

Ebben a pillanatban többszörösen fontos, hogy mire helyezzük a figyelmünket, és milyen érzelmeket táplálunk vele, magunkban és másokban. Most lehetőségünk nyílik rá, hogy gyakoroljuk mindazt, amire a Germán tanítani szeretne minket szakmailag és emberileg is egyaránt.

 

2. A Germán Gyógytudományról szerzett tapasztalataink rávilágítanak arra, hogy a természetben mindennek helye van, és mindezek megkülönböztetés nélkül nyugszanak. A természetben nincsenek ellentétek, csupán együttműködés és egyensúlyra törekvést láthatunk – bármikor visszaellenőrizhető biológiai természettörvények alapján.

Csak az ember képes arra, hogy különböző értelmezésekkel ruházza fel (pl. jó és rossz) azokat a minőségeket maga körül, amelyekkel évmilliók óta együtt él és fejlődik. A Germán Gyógytudomány megérteti velünk, hogy az élet minden eleme összetartozik és kölcsönhatásban él egymással. Így azt is be kell látnunk: lehetetlenség azáltal megtartani az általunk vágyott „jót“, hogy „bűnöst“ keresünk és találunk, majd ellene harcolunk.

Az emberek lépései mégis legtöbbször erre a lehetetlenségre irányulnak: egészséget akarnak, úgy, hogy harcolnak a betegség ellen; hitet akarnak úgy, hogy kiirtják a hitetleneket; önismeretet akarnak úgy, hogy a konfliktusaikat fel nem vállalva a szőnyeg alá seprik azokat; az elme hatalmát hirdetik úgy, hogy a biológiailag logikus testi tünetektől szabadulni szeretnének.

Mi a megoldás?

A megértés.

Megérteni, hogy biológiai programok támogatják az élővilág működését, amely csaknem 3,5 milliárd éve biztosítja bolygónkon az élet és a fajok fennmaradását.

Megérteni, hogy nincs mitől félni, a természetben csak értelmes folyamatok zajlanak. A természet mindent megadott, ami az élethez kell,és soha nem hozott létre életellenes dolgokat!

Fontos szem előtt tartanunk azt is, hogy az élővilág fejlődése azáltal tudott folyamatosan végbemenni napjainkig, hogy a bennünket ért ingerekhez egyre speciálisabb módon alkalmazkodtunk.

A fejlődést mindig annak feszültsége indította el, hogy az addigi működés már nem hozta a legjobb eredményeket. Ebből a szükségszerű feszültségből vált mindig nyilvánvalóvá, hogy valamit változtatni és tökéletesíteni kellett.

A jelenlegi világ állapota, a szigorodó intézkedések, a pánikhelyzet feszültsége talán sokunkat segít most ránézni arra, hogy mi az, ami igazán fontos az életben; mi az, amit eddig esetleg túlzásba vittünk, amin átrohantunk, amit elutasítottunk, netalántán nem vettünk észre.

Most sokkal erősebben érezhetjük kapcsolataink fontosságát, a lassítás szükségességét, és mindazt, ami már nem mehet úgy, ahogy eddig csináltuk. Mert bizony van bőven miből szemezgetni.

A természetben nincs rosszindulat! Hallgassátok, hogy csicseregnek a madarak, lássátok a virágzó növényeket, érezzétek az éledő természetet! Minden ugyanolyan, mint eddig, ezt csak a mai ember nem látja, aki elhitte az eddigi félelemalapú hipotéziseket.

Hálásak lehetünk Hamer doktornak, hogy megmutatta nekünk a természet bölcsességét és élni akarását!

/Török Gabriella/

 

Kérjük, kísérjék figyelemmel a Facebookon a Germán Gyógytudomány – Dr. Ryke Geerd Hamer magyarországi honlapja című oldalt, valamint várunk szeretettel mindenkit a Germán gyógytudomány – a hivatalos képviselet csoportja című csoportban!

 

Sajnálattal közöljük, hogy elmaradnak a kecskeméti, a nyíregyházi, a piliscsévi, és a zalaegerszegi tanfolyamok, valamint az áprilisi Germán Gyógytudomány budapesti és piliscsévi klubok.

 

Örömmel adjuk hírül, hogy:

  • ONLINE folytatódik Fitor Zoltán Pécsett megkezdett tanfolyamának 5-6. modulja, és
  • ONLINE 6 napos tanfolyam indulTörök Gabriella előadásában MÁJUS 2-án, amely folytatódik május 16-17-én és június 06-07-én.

 

Részletekről és a további eseményeinkről, tanfolyamainkról, csapatunk tagjainak bemutatkozásáról bővebb információt itt talál: https://germangyogytudomany.hu/tanfolyamok/

 

Piliscsév, 2020. április 10.

Szeretettel

a Germán Gyógytudomány hazai csapata nevében

Kelemenné Dévényi Julianna